MAMICI DE ITALIA(7)
Raspunsuri - Pagina 8
MIKUTA4 spune:
Buna dimineata,hai ca am facut eu in dimineata asta ,
Katia cred ca ai dreptate in ceea ce priveste hainitele deja bady-urile le-am cumparat toate pt 3 luni,dar si doctorita a spus ca cu o asa svolta de crestere nu are ce sa imi faca si ma paste cezariana programata,dar important ca Sara sta bine si este sanatoasa.Tu cum te mai simti? piccina ta ce face?
Danuta lui Ale si tie.
Petro ma bucur tare mult ca Silvia este grasuta si frumoasa si in primul rind sanatoasa,dar de asemenea si mama ei ca este bine
Restul fetelor nu va-ti trezit?Sau aveti treaba?
ps:Cristina ce face Gilia?ce a spus pediatra?
MIRELA 29+
SARA-MARIA ingerasul nostru
mamii spune:
Ce faceti fetelor??Eu asha si asha ma zbat cu botezu asta..k imi vine sa nu mai fac nimic.
Mikuta ma bucur k e totul bine!
Am citit din urma dar nu am retinut nimic ma iertati??:D
Noi suntem bine Ale a ras ieri cu glas si chair in hohote dak ash ptuea zice asha am leshinat si eu si tati de emotii
uff
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
micio spune:
Ne-am trezit Mirela, numai ca nu prea am acces la calculator cu Eduard prin jur, se urca pe mine vrea sa tasteze si el, acum a iesit afara cu taica-su.
Dana, din pacate nu putem momentan sa-l dam la gradinita, e un pic cam scump pt bugetul nostru. Imi pare tare rau, vad copii de varsta lui care merg la nido si stiu mult mai multe decat Eduard, inavata de la cei mai mari. Ce bine ca mananca singurel Ale, super pt varsta lui, eu inca lucrez la capitolul asta, am avut de tras de cand am inceput diversificarea, cand vine ora mesei ma apuca nervosii, mama brava ce mai !
Ma bucur ca sunteti bine gravidutelor!
Cristina, sper ca si voi sunteti ok, si Giulia papa si face pipi!
Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )
micio spune:
Mamii, sunt tare simpatici cand rad in hohote si eu la fel m-am topit cand l.am auzit pe al meu. Si cand a facut primii pasi singur la fel.
Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )
Raluk31 spune:
Neatza,fetele
Mamii,tre sa fii tare fericita cand vezi ce baiat mare ai ..Unde faceti botezul,aici sau in Ro?
Raluca
in asteptarea lui bb
dana7mi spune:
vad ca vorbiti de botez ... noi l-am facut cand Ale avea 4 luni si l-am facut aici. Am vrut sa-l botezam la catolici ... dar nu am avut parte, ne-au refuzat .... asa ca l-am botezat la ortodoxi. A fost frumos.
Mamii, deci mergeti in Romania? daca nu vreti sa ramaneti mai multa vreme pe acolo, rezolvati mai intai cu certificatul de nastere romanesc.
micio, imi pare rau ca nu ai reusit sa-l dai la camin, bine macar ca tu nu ai problema ca pierzi munca ... eu, de voie, de nevoie, trebuie sa-l duc la nido.
Acum intr-o seara m-am dus sa-l iau ... si statea saracutul intr-un scaunel si nu putea iesi ... imi era atat de mila de el ... cat priveste mancatul .... suntem la inceput si noi ... mai mult se murdareste dacat mananca ...
mamii spune:
eu stau in ro o luna juma imi ajunge timpul??
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07