MAMICI DE ITALIA(7)
Raspunsuri - Pagina 17
slimatei spune:
mirela , petro.. am 29+(caci la eco a zis ca e cu o sapt. mai mare...5 zile) dar mi-as dori sa stea macar, macar pana la 36-37 sapt....
mamii saru'mana!
Stefania x 2
min.7sapt.
pet.cost2005 spune:
O sa stea, o sa stea ... nu-ti mai face griji degeaba. Daca si tu esti mai linistita, fara panica, si bblina va fi bine ...
Parca vad ca o sa depasesti termenul si o sa faci precum cristina ... eu cand mai nasc????
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
stefania sarcina mea de la inceput pana la sfarsit a fost cu 2 saptamani mai mare ( adica bebe) Si uite ca am nascut la termen!Sper ca nu din cauza asta iti faci tu ganduri.Ai alte motive??Poate te ajutam cu ceva.Te sustinem .
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
slimatei spune:
aseara am avut pt. o buna perioada de timp, burtica tare incordata si dura, dar se vede ca am adormit si dupa cred ca s-a relaxat singura....dim..cand m-am trezit nu aveam nimic....
sper sa fie o alarma falsa ..eu incerc sa ma linistest caci oricum nu pot face nimic....
multumesc mult de raspunsuri si de sustinere
Stefania x 2
min.7sapt.
MIKUTA4 spune:
AAAAAAAAAAAAA acum am inteles,dar nu te mai agita atit ca totul o sa fie bine ai sa vezi ca o sa ne rugam de ele sa iasa.
MIRELA 29+
SARA-MARIA ingerasul nostru
slimatei spune:
vad ca s-a mai linistit un pic...acum incepe cu suturi din alea mai puternice..nu ma mai mangaie...
dar nustiu unde am citit ca spunea ca atyunci cand bb misuna..sunt agitati..sufera..e adevarat...? de ce ar suferi fetitu' meu....
Stefania x 2
min.7sapt.
MIKUTA4 spune:
Mami si ce baiat a facut mama,SA IL MANINC EU TOT
MIRELA 29+
SARA-MARIA ingerasul nostru
pet.cost2005 spune:
Nu cred ca sufera ... ci pur si simplu au momente/zile mai active sau mai putin active ... Ei sufera daca te simt trista, daca ai ganduri negre ... deci tu ii transmiti starea ta de spirit ... de aia iti spun sa fii mai relaxata ... ca doar tu poti sa o faci sa sufere, prin psihicul tau ...
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
nushu ce sa zic ,dar e normal sa aveti contractii uterul trebuie pregatit intr.un fel!daca sunt prea dese bagati no spa! daca nu sunt dese...e ok...
mamii spune:
stefania copilul sufera cand placenta e imbatranita si ai contractii sau cand nu au destul lichid amnioti la sfarshitul sarcinii si esti iarashi plina de contractii.DAca copilul ar suferi din cauza contractiilor nu ar mai exista femei cae sstau in travaliu zile intregi!Sau s.ar inventa ceva ca sa nu mai ai contractii.Esti in ultima parte a sarcinii si contractiile sunt ca si bine venite pentru ca isi face loc bebelina se impinge in uterul tau ca nu mai are loc in burtica iar shuturile vor fi din ce in ce mai evidente,iesite in afara..etc..Vei simti mishcarile ei mult mai clar!Dar daca tu nu ai avut probleme in sarcina sau si bebelina ta e ok la ecografii nu inteleg de ce iti faci probleme stay linishtita!