MAMICI DE ITALIA(7)
Raspunsuri - Pagina 16
slimatei spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Acum da, e min. ... sigur nu era max.? Zic si eu ca dana atunci .. o fi de la vreme ... am vazut eu gresit.
Nu, nu am citit la odisee .. am vazut aici la semnatura ta ...
Petronela
bb Silvia
nu petro.. nu a fost niciodata max... imi pare rau ....
Stefania x 2
min.7sapt.
pet.cost2005 spune:
Nu are de ce sa-ti para rau ... am citit eu gresit ....
Si pana la urma cate sapt. ai?
Petronela
bb Silvia
slimatei spune:
cine poate sa-mi spuna sau sa ma linisteasca....
azi toata ziua am simtit-o pe bebelina jos tare de tot si numai jos(inainte imi mai baga cate un sut in vezica..dar acum e divers)... dar se misca intr-una... nu se opreste deloc... daca ar fi macar mai jus... dar imi face impresia ca scormonesca ca si cum ar vrea sa iasa...
e posibil asa de mult.. sunt ataea ore...ce sa fac...
la inceput n-am dat importanta am zis ca se linisteste... de ce se agita atat.. eu sunt calma...dar incepe sa ma nelinisteasca ea...
orice as face ea nu inceteaza... daca stau intinsa nimic.. daca stau pe scaun ..nimic..daca stau in picioare.. tot nimic dar o simt mai putin probabil pt. ca si eu sunt in miscare...daca stau intinsa sa astept sa se linisteasca ma sperie rau...
o fi normal...? o parere....
Stefania x 2
min.7sapt.
mamii spune:
eu zic ca e normal si eu simteam la fel mai mai ca dadea sa iasa credeam ca e la 2 cm de iesire dar el era bine merci impingea pe col.si deaia se simttea asa jos.msi ales ca mai ai putin!!
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
pet.cost2005 spune:
Eu zic sa stai linistita ... poate s-o fi intors mititica, s-a asezat pe pozitii (depinde in ce sapt. esti) deci e normal sa o simti mai mult apasand in partea de jos, iar in sus, pe la coaste din cand in cand cate un sut, un pumn ... bine ca o simti activa ... are si ea zile mai agitate , dar nu cred ca sunt probleme ...
Sau poate ai mancat tu ceva care sa o agite ... ciocolata, cola etc.
Petronela
bb Silvia
slimatei spune:
mamii tu zici ca e normal...? dar nu mai e putin... mai e multttttt
cam 10-11 sapt.... eu ziceam ca daca ar mai sta macar vreo 7 sapt... acolo..sa nu iasa prima...ca o mananc...
Stefania x 2
min.7sapt.
slimatei spune:
problema e ca de azi dim. o simt tot jos(incontinuu...nu se opreste...da'nu are somn...) si nimic pe sus... nici un sut macar....nici o gadileala..nici o scormoneala doar jos....
Stefania x 2
min.7sapt.
MIKUTA4 spune:
Stefania am momente ca asa o simt ca si tine mai jos si de activa fata mea are momentele ei cu program,trei zile este fffffoarte activa si trei daca debia se sinchiseste sa imi dea cite un sut.Si jos o simti cred ca sa intors si impinge ca a mea ,asa mi-a zis dr cind ia-m explicat de ce o simt jos si ma doare.A si pina la urma si eu ca si PETRO iti fac aceeasi intrebare de ce min 7 sapt?ca doar ai mai putin ca mine cu o sapt iarta-mi ignoranta
MIRELA 29+
SARA-MARIA ingerasul nostru
pet.cost2005 spune:
Pai daca esti prin sapt. 30 (cum am dedus din mesajul anterior pt. ca vad ca eviti sa raspunzi la intrebarea mea) ... atunci asta e motivul ... s-a asezat pe pozitii ... si de-acum tot asa o sa o simti, adica in partea de jos. Cel putin mie asa mi-a explicat dr. ...
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
stefania ca si noi si ei au zile mai bune si zile mai leneshe.Daca acolo vrea ea sa impinga ce vrei??Ea cum saishi faca loc sa iasa dak tu nu o lasi sa impinga??poate mai tarziu se va potoli.al meu mishca mereu si cand ajungeam la monitoraj somn total imi mishcau moashele burta ale al meu sforaia!Deci ...
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07