MAMICI DE ITALIA(7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Tre' sa-mi fac "curaj" sa calc ... vremea tine cu mine e intunecat, numai bine pt. o astfel de activitate, da' nu am eu chef.

stefania - de curiozitate: cate sapt. ai? De ce ai la semnatura "max. 7 sapt"? Ca doar nu esti de aceeasi varsta (a sarcinii) cu mine?

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by Roxali
Azi am fost sa-mi refac cartea de indentitate ca expirase de mult , dar acum ca tot santem UE o pot folosi si ca pasaport.

Ali35si Enrico 7ani
poze

zici? sau esti si cetatean italian?

eu stiam, chiar daca suntem comunitari, cartea de identitate italiana ramane ca si pana acum, deci nu este valabila in exterior.

ca cetateni romani, putem circula cu cartea de identitate, dar cea romaneasca.

Mergi la inceput

ciao! am si uitat sa va salut ... o fi de la vreme.

aseara, mai spre miezul noptii, m-am apucat si eu de calcat, nu mai calcasem de mult, insa nu am terminat ca s-a trezit Ale si iar a tras un plans, cu greu a adormit. Era un plans de durere, cred ca de la dinti, ca are gingiile umflate.

Mergi la inceput

dana - mititelul Ale ... cu dintisorii lui ..
Te duci la bimbi in fiera? Sau ai fost vreodata? Pe mine m-ar tenta, da' nu pot ..

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Tre' sa-mi fac "curaj" sa calc ... vremea tine cu mine e intunecat, numai bine pt. o astfel de activitate, da' nu am eu chef.

stefania - de curiozitate: cate sapt. ai? De ce ai la semnatura "max. 7 sapt"? Ca doar nu esti de aceeasi varsta (a sarcinii) cu mine?

Petronela
bb Silvia

petro da te uiti mai bine vei vedea min. 7 sapt....daca ai citit la odisee cred ca ai vazut si motivele...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Am vrut sa mergem anul trecut, insa nu am mers ... nu mai stiu de ce nu am fost.... a mi-am amintit ... anul trecut nu a fost la Milano, ci undeva pe langa Milano ...

Inca nu stiu daca vom merge, mai vedem ... deocamdata am stampat buono sconto.... si daca merg sigur cheltuiesc ceva bani ... mai bine stau acasa sau mergem la pescuit ... bineinteles daca timpul este de partea noastra.

Mergi la inceput

Acum da, e min. ... sigur nu era max.? Zic si eu ca dana atunci .. o fi de la vreme ... am vazut eu gresit.

Nu, nu am citit la odisee .. am vazut aici la semnatura ta ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

uitandu-ma pe buono sconto, imi aduc aminte ca si anul trecut a fost tot in parcul de expozitie Novegro ... este dupa Lambrate, catre Linate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana7mi

Am vrut sa mergem anul trecut, insa nu am mers ... nu mai stiu de ce nu am fost.... a mi-am amintit ... anul trecut nu a fost la Milano, ci undeva pe langa Milano ...

Inca nu stiu daca vom merge, mai vedem ... deocamdata am stampat buono sconto.... si daca merg sigur cheltuiesc ceva bani ... mai bine stau acasa sau mergem la pescuit ... bineinteles daca timpul este de partea noastra.

Pai asta este si unul din motivele mele ... printre altele ... desi mi-ar placea sa casc gura pe-acolo. Si eu am stampat buono sconto ... non si sa mai ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Raluk31

Stefania,nu mai stiu acum,dar stai linistita,ca nu conteaza...Referitor la nume,eu ma gandeam ca poate ar fi mai bine ca micuta sa aiba un nume doar al ei,nu mostenit de la mamica..psihologii spun ca ar creste ca o extensie a adultului numit la fel si nu si-ar dezvolta propria personalitate..e doar o parere,sper sa nu te superi

Raluca

in asteptarea lui bb

raluca ai sa-ti spun si de ce ...sunt ferm convinsa ca acest nume e f. frumos.... eu cred ca fiecare nume isi poarta personalitatea sa...

din experienta pot spune ca e un nume cu caracter forte... nu as avea nimic impotriva daca fii'mea ar fi cam de acelasi caracter cu mine..bine nu copia perfecta ..se intelege..ca eu am atat de multe defecte care as vrea sa le evite....

tu zici..sau psihologii zic: "ca ar creste ca o extensie a adultului numit la fel si nu si-ar dezvolta propria personalitate.."....dar eu nu cred....eu am propria mea psihologie... sper sa nu ma insel....

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput