MAMICI DE ITALIA(7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Eu ca am contractii din a 17 sapt si mie dr mi-a zis ca fata mea nu sufera cind am contractii ca asta ar insemna ca multi copii sa moara prematur deci nu este o problema contractiile, ci ceea ce le transmitem noi.

MIRELA 29+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Eu am cam uitat senzatiile de cand eram gravi, stiu ca aveam si eu burta tare pt mult timp (mai ales de stateam mult pe scaun la computer).
Stefania poate ca a coborat burtica si de aceea o simti jos pe bebelina. Sau e inca prea devreme? Sincer am uitat prin ce saptamana s-a intamplat . Relaxaze-te si nu te mai gandi ca sufera, ca ii e bine la mami.

Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by micio

Eu am cam uitat senzatiile de cand eram gravi, stiu ca aveam si eu burta tare pt mult timp (mai ales de stateam mult pe scaun la computer).

Idem ... da' ce sa-i faci daca DC creeaza dependenta .

Mi-e foameeeeeeeeeeeee ... as manca ceva dulce .........

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by slimatei

aseara am avut pt. o buna perioada de timp, burtica tare incordata si dura, dar se vede ca am adormit si dupa cred ca s-a relaxat singura....dim..cand m-am trezit nu aveam nimic....

sper sa fie o alarma falsa ..eu incerc sa ma linistest caci oricum nu pot face nimic....
multumesc mult de raspunsuri si de sustinere

Stefania x 2
min.7sapt.

Alarma falsa la ce Stefania?inseamna ca fata mea ma tine mereu in alarme false de la 17 sapt de cind au inceput contractiile.Stai linistita ca nu este nimic ci astazi se vede ca este mai racoare afar si are chef sa se miste mai mult.

MIRELA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Voi luati vitamine in sarcina,gagici?Cine vi le-a dat,ginecologul sau medicul de familie?

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluca vitaminele ti le poate da atat medicul de familie cat si ginecologul DAR DOAR DUPA CE FACI ANALIZELE SI SE UITA PE ELE. eu am avut o stronza care mi.a dat vitamine fara sa se uite pe analizele mele si m.am ingrashat intr.o luna cat ar fi trebuit sa iau in toata sarina nenorocita draq ca imi vine si acum sa ma duc sao bat sincer!!!!!Fiti foarte atente.Ce este neaparat este acidul folic:)

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by MIKUTA4

...
Stai linistita ca nu este nimic ci astazi se vede ca este mai racoare afara si are chef sa se miste mai mult.

MIRELA 29+

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

raluca..eu nu am luat nici un fel de vit. inafara de acid folic si fier...si alea din cand in cand.. toate vit. le-am luat direct din aḷimente verdeturi si f.multe fructe.....nustiu daca e bine sau nu...dar am auzit cazuri cand mamici fara sa ia nimic au nascut bb f. sanatosi...

mamii saru'mana ma ajuta f. mult

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Dana s-ar putea sa ai dreptate...nu am cetatenie, am un permesso di soggi, indeterminat si cum lucrez in familie nu mi-am "permis" sa imi i-au zile libere ptr a ma ocupa de cetatenie...oricum cand se va termina cu maternitatea voi incerca sa ma detasez de ai ca poate reusesc sa fac "cariera".Maine o voi intreba pe cucoana poate imi va da niste relatii.

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Buna fetelor!!!![hia]
mamma mia ce mai ploua pe aici!!!!
eu am luat de la inceput acid-folic si fier foarte putin,mi-a dat o cutie la inceputul sarcinii de 30 capsule efervescente dar va spun sincer ca le-am aruncat jumatate dupa ce am nascut,trebuia sa iau 2 pe zi dar erau intr-atit de rele ca ma faceau sa vomit tot ce mincam erau groaznice un gust oribil si am renuntat,am luat doar din alimente si mincam foarte multe fructe
Mamii-ma bucur ca te-ai simtit bine aseara
trebuie sa organizez si eu o cina
ma pun sa mai citesc ce ati scris pina acum

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput