Iasule, mandra cetate (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Uraaa! Am reusit sa mai citesc doua pagini!
Pustoaica mea a ales sa mai motaie dupa masa, iar eu am ales sa motaie in carucior! Pana solicita ceva atentie in plus, mai tastez putin!

quote:
Originally posted by ralnied1
Pe 21 octombrie se deschide expozitia de crizanteme de la Botanica. Nu mi-amintesc daca v-am mai spus sau nu. Batranetea, ce sa-i faci?[/blue]

Pretioasa informatie, saru' mana!

Mie mi se pare ca pe an ce trece sarbatoarea orasului se transforma intr-un fel de parodie jalnica! Alta data ma atragea, acu' ocolesc zonele afectate cat pot de mult!

Cuconiada????? Vreu si io![/b] DD sa va dea sanatate! Ca nici nu mai stiu ce-i aia relaxare! Sa ma hlizesc si sa iau o pauza la slujba de mamica. Da' sa ma anuntati din timp ca sa-i fac sotului rezerve de lapte pentru bebelina!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Comoara mea, Miruna

Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Sa fiu sincera pt mine perioada de cateva zile - o saptamana cat dureaza Sarbautorile Iasului pentru mine este o perioada de stress si de enervare. Aglomeratia si, mai ales, tiganeala adusa la rang de sarbatoare ma seaca.
De vineri e un chin sa ajung dimineata la serviciu si sincera sa fiu deja ma scoate din sarite ca fac 35 de minute in loc de 15 pana la birou! Si abia incepe nebunia. Asta ca sa nu mai vorbim de mizerie...
Deci de abia astept sa se termine cu asta.
Nu stiu cum suporta locuitorii din orasele mari ale lumii – Roma, Barcelona, Paris - afluxul permanent de turisti dar probabil va trebui sa ne obisnuim si noi... macar la noi e periodic dar mai rar...

Mergi la inceput

Alex nu a mers ieri si nici azi la gradinita ca e usor mucos insa deja bietul copil se scoal dimineata la 7 .15-7 .20 hotarat s amearga la gradinita ca are teaba... Ce e drept nu are nici gatul rosu si nici febra insa cam tuseste de la secretii asa ca imi e teama sa il duc in colectivitate asa.
E inca frumos afara si tare ii lipseste ca nu se joaca cu copiii...
Aseara l-am dus la culcare si dupa citit, rugaciune, pupat etc imispune ca vrea in camera lui si in patul lui... Eu l-as fi tinut in brate ca sotul meu nu era acasa... si ii spun ca poate merge daca vrea neaparat dr eu am sa ramna singura si am sa plang. Mi-a raspuns serios dar fara sa se opreasca din mers ca: „ plangi, mami plangi, dar uita-te in inima ta si gandeste-te si ai sa gasesti raspunsul!” „ ce raspuns mai copile?” „ nu stiu tu trebuie sa il gasesti” „la ce sa gasesc raspunsul?” „mami, asta e problema ta!”... nu stiu ce desen animat o fi vazut de are asemenea idei dar i-a ramas restanta vreo problema de m-a luat asa la sentiment...

Ce ma distreaza, e ca nu uita sa isi pregateasca in fiecare seara pt a doua zi ghiozdanelul! si in feicare seara imi aminteste sa il trezesc dimineata pt ca el trebuie sa mearga la gradinita!

Mergi la inceput

Despre cuconiada...? Nu ca nu vreau, insa nu prea ma atrage ata in perioada asta...
Avem un prieten grav bolnav despre care, ma doare inima sa spun asteptam oricand vestea ca s-a stins.... si pur si simplu nu pot sa ma mai bucur acum de ceva de felul cuconiadei...

Chiar saptamana asta e ziua sotiei lui si nu am putere nici sa o sun sa o felicit pentru ca, la cat e de suparata, nici nu stii ce sa ii spun...
In plus in noiembrie urma sa il sarbatorim pe sotul meu care face 40 de ani insa boala prietenului nostru ne-a cam dat peste cap! Ar fi trebuit sa fac deja rezervari pt o cabana la Sucevita sau in cel mai rau caz pentru un restaurant in Iasi insa nu ne mai arde de nimic! Pur si simplu parca ni se invarte pamantul sub picioare! e atat de trist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

va salut!
carmen imi pare rau pt boala prietenului vostru... cat de cat intelegi prin ce treceti. cand am nascut-o pe raisa, a murit fratele socrului... eu nu l-am vazut decat de vreo 2-3 ori, dar a afectat toata familia sotului, si saraca soacra'mea a avut grija si de cea mare cat am fost eu in maternitate.

pe mine ma ingrijoreaza virozele astea... fetele mele sunt destul de bine, doar cu mucisori "curgatori" dar copiii prietenelor...jale!
sanatate multa!

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Simona, cu placere... Si eu abia astept.

Si o informatie pe care am auzit-o in seara asta: de joi vor fi expuse la Muzeul Unirii bratarile dacice, alea recuperate de politie. Expozitia este pana pe data de 21 octombrie si intrarea este 100.000 lei vechi.

Referitor la atmosfera din oras... subscriu la ce ati spus voi mai sus. La inceput, cu ani in urma, eram asa entuziasmata si abia asteptam zilele astea. Dar in ultimii ani, cu cat trece timpul, constat ca nu ma mai atrage cu aproape nimic tot circul asta. Deh, batranetea, ce sa fac?...

Va las o cafeluta pregatita pentru dimineata si fug in patut, poate reusesc si eu sa adorm inainte de ora 4 dimineata (cum am prostul obicei de la o vreme incoace!)

Noapte buna!

edit: uitasem sa va zic. In seara asta am trecut pe la comerciantii din spatele Halei Centrale. Nu stiu preturi, nu am fost curioasa, pentru ca oricum nu am ce sa cumpar. Dar pot sa va zic ca sunt exact aceleasi produse de ani buni. Nu mi-a sarit in ochi nimic deosebit.

Apoi am trecut pe la cei cu gratare si bautura din partea cealalta. Mi-a intrat pana in suflet mirosul de pe acolo si mi-a provocat o greata de nedescris. Cu atat mai mult cand am vazut in ce conditii se lucreaza, ce oameni lucreaza si am mai si aflat ca ar fi multe produse expirate. Nu e o informatie verificata, dar eu as inclina sa o cred. Asa ca mai bine aveti grija!

Pe la cei de la Palat spre Podul Ros, inca nu am ajuns, ca pana la urma ne-am dus la Mall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Va las o cafeluta pregatita pentru dimineata

[b]Ralu/b], ce bine. Ca eu am ramas fara. Si pana ajung sa cumpar, merge a ta direct la suflet.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Cu atat mai mult cand am vazut in ce conditii se lucreaza, ce oameni lucreaza si am mai si aflat ca ar fi multe produse expirate. Nu e o informatie verificata, dar eu as inclina sa o cred. Asa ca mai bine aveti grija!

Exact. Pt. mine ar fi bine, sa dau suncile jos ca-mi piere pofta de mancare cand vad.
Nu e nevoie sa fie expirate, pot fi in termen de garantie dar tinute la soare, bazaite de muste si altele e suficient.
Anul acesta nu merg in zona dar in ceilalti ani, in trecere fiind, vedeam in ce conditii se lucreaza. Chiar nu inteleg de ce a fost aprobata prepararea alimentelor in aceste conditii.

Multumesc pt. acum imi fac si io asa ca o pt. cine doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata si de la mine.
Carmen,te inteleg perfect,anula cesta am avut parte de patru inmormantari,doua in familie,doua dintre prieteni,ultima ieri...
Dimineata am primit vestea ca mi-a murit o prietena si inmormantarea e la ora 12.O stiam plecata in Italia..era asistenta si a plecat de vre-o trei ani.Ieri am aflat ca a venit inapoi din martie,cu cancer in ultima faza,a stat la bunici,intr-un sat pe langa Iasi pana saptamana trecuta cand a hotarat sa se opereze si a murit la doua zile dupa operatie.A lasat in urma o fata de 21 si una de 6 ani.
Nu stiu ce a fost in mintea familiei,insa au adus-o pe cea mica la inmormantare si a plans mititita dupa mama ei de mi-a rupt sufletul.
Eu una am ramas socata,si de veste si de faptul ca n-a vrut sa-si anunte prietenii ca e bolnava si ca e in tara...

MA scuzati ca vin aici cu astfel de probleme,insa ma mai descarc si eu ca mi-e sufletul prea plin de tristete..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Cafeau am baut-o de dimineata...dar mai vreau...
Ralu, multumim de pontul cu expozitia de crizanteme...abia astept sa merg...
Adi si Carmen, imi pare rau de prietenii vostri, e intr-adevar tragic...

Astazi se deschide Carrefour-ul...asteptam vesti si impresii de la cei care au fost. Probabil sunt reduceri, caci am vazut in autobuz cand l-am dus pe otto la scoala, doua domane cu niste cutii mari, luasera tv si aspirator.
O zi frumoasa...bucurati-va de ea, e o zi superba de toamna...
Gbariela si baietii

Mergi la inceput