Iasule, mandra cetate (59)
Raspunsuri - Pagina 17
ralnied1 spune:
Noraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Asta da surpriza pentru inceputul de saptamana!
Placuta surpriza, de altfel!
Speram sa treceti peste toate belele repede si sa vii mai des pe la noi.
Vezi, pana si eu m-am mobilizat si tot mai apuc sa scriu din cand in cand, chiar daca de cele mai multe ori vorbesc numai aiurea. Da' macar ma bag in seama, sa ma vada lumea, sa stie ca traiesc (
de parca ar interesa pe cineva... sau da? In fine... eu mai scriu... Cand va voi plictisi de tot, sigur aflu si ma retrag cuminte in jumatatea mea
)
Iar cu neuronul, mare dreptate ai - vorbesc din punctul meu de vedere. Daca si al tau e la fel, atunci ma simt si mai bine ca nu sunt singura![]()
Targul ala, din cate stiu eu, va fi la Hala Centrala si pe Costache Negri. Iar de la Palat in P Ros vor sta aia cu diverse prostii...
Poate s-o mai fi schimbat ceva intre timp si nu am aflat...
adi69 spune:
Salutare!
Gabi uite aici retea ptr praji cu mere,dovleac,pere sau ce mai vrei,cu aluat fraged asa cum mancam mai demult pe la patiserii,dar e buna si cea data de Miha,am facut si asa si asa.
Oana,pe cutia tutunului de narghilea scrie ca are 5%nicotina,adik cu 1% mai putin decat Kentu slab,destul de mult.
Tutunul era ptr sora mea ,a primit cadou o narghilea si voia sa ne distreze.Cand am vazut ca a lasat copii(11 si 10 ani) sa fumeze narghilea m-am benoclat pe pachetul cu tutun si am vazut ca are nicotina,prin urmare i-a taiat de la portie,insa tot au apucat sa traga cateva fumuri.Acuma,na ,daca parintii i-au lasat....ca cica e mar nu tutun..
MAria,de menta voia si sora mea,am sa-i spun sa caute acolo unde a spus Lili,daca mai vrea.
Nora,sanatate la micutul bolnavior!
Am facut tortulet cu trei feluri de ciocolata(foarte bun) si prajitura la metru sub forma de tabla de sah ptr cine vrea sa vada.
GAbi,aduci si cd-ul maine daca ne intalnim?
Nora__ spune:
Am zis io ca neuronul meu croseteaza si s-a dat la fund...am uitat sa pun niste poze:
Aici la o nunta: http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Septembrie%202007/
Aici de la mare: http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Mare2007/
Aici de la ziua lui Rares:
http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/3%20ani/
V-am umplut de poze ![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
carmenp spune:
multumim frumos, si voua la fel! si pentru doritoare, asa ca de lunea, putintica sampanie
si niste poze - nu foarte artistice ca alea-s la dana -
http://good-times.webshots.com/album/560971552doUmup
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Miha nu ne-am mai intalnit pt Utrogestan. Crede-ma, eu am si uitat. Daca vrei, da un semn. Oricand.
Oana,sper sa ne intalnim maine...

LA MULTI ANI IONUT! Sa cresti mare si frumos! 
Miha
si Robert 
adi69 spune:
La multi ani Ionut!
Mai ce petrecere a fost acolo!!!
Carmen am vazut pozele si vreau sa-ti spun ca ai doi copii superbi!Sa-ti traiasca!
Si Nora,tu ai o adolescenta in toata regula,cu afise pe pereti ,parca m-am vazut pe mine acum multi ani in urma!!!
Iar Rares e o scumpete,oare cand a trecut timpul,parca nu de mult era bebelus...
ghinetz spune:
Buna dimineata. dau eu cafeaua azi.
. Vedeti ce matinala sunt? Mi-au plecata barabatii azi mai repede si profit pana se trezeste ala micu'.
Nora, placuta surpriza sa "te revad". Da, si mie tot de o cuconiada de aia cu Maharajh mi-e dor. o punem noi la cale cat de curand, stai numai, ca acum Tudorul abia de-si primeste studentii.Sa-si intre si maharajahul in voce, ca doar cine ne sparge timpanele apoi.
Sanatate lui Rares.
Ralu, 
Adi, multumesc pentru informatii. Zici tu ca emulta nicotina asa, pentru un fum/doua? Ca eu nu ma pricep. Am mai comis-o si eu uneori - mai ales studenta fiind inaintea examenelor, dar nu m-am uitat pe nici un pachet sa vad ce scrie. Si pe atunci chiar nu scria nici macar asta cu "tutunul dauneaza..."
Miha, ma bucur ca nu mai e nevoie de Utrogestan. Cred ca le voi dona medicului de familie. O avea ea vreo graviduta care nu-si poate permite sa le cumpere, stiu si eu...
Nu am reusit inca sa vad poze. Ma uit acum. Apoi ma duc poate mai atipesc putin.
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
GabrielaG spune:
Oana, multumim mult pentru cafea...delicioasa...mai vreau.
O zi frumoasa fetelor,
Gabriela si baietii
ralnied1 spune:
Ieri printre primele, azi... printre ultimele...
Abia m-am trezit, ca am stat la tv pana la 4 dimineata. Nu mai spuneti la nimeni.
Oana, numai buna cafeluta ta. Saru'mana! Eu am gazul oprit, deci nu-mi pot face o cioco. Asa ca... sigur voi fi adormita azi la munca si nu voi avea chef de nimic.
Lili, cam prea rar pe la noi... Si cand ma gandesc ca ziceati de mine... Vezi ca ai ajuns sa nu prea mai faci fata oboselii?
(sa nu ma bati, da? Era doar o constatare
)
Darria, tu pe unde mai umbli? Vad ca ai cam dat bir cu fugitii de la o vreme...![]()
Gata, am fugit la munci. Ne auzim! Pupici!
siminoc spune:
Buna fetelor!
Ia si io in fuga pe aici! Mai rarut ca-i mai dragut!
Nu-i adevarat, da' atata pot si io!
Am intrat in fuga sa va salut!
Oana, as bea o cafea si cu ochii! Deocamdata ma limitez la ochii mintii!![]()
Noi suntem bine! Miruna creste! Din pacate io nu slabesc cat de repede as vrea! Si am ce da jos!

Sper ca sunteti bine cu toatele (inclusiv copilasii)!
Va pup pe toti!

Acu' tre' sa fug! Ma cheama datoria.![]()
Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)
Comoara mea, Miruna
Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa