Iasule, mandra cetate (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mai, are cineva nevoie de o domana care sa stea interna cu un batran (sau batrana) neimobilizat. Am o doamna simpla, credincioasa, cinstita....care are casa ei, dar s-a scos de la intretinere. Persoana cu care a stat aproape un an a decedat si acum cauta alceva. Garantez pentru ea.
Multumesc,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Adriana multumesc...
Adevarul e ca si pe mine m-a socat ca prietenul nostru nu a vrut sa isi anunte prietenii si rudele de la inceput. Noi am aflat din august insa nu voiam sa creada ca ne bagam peste el si l-am lasat pe el sa spuna. Cred ca s-a prins ca stim pt ca prea des il sunam si intrebam de sanatate... Inainte ne vedeam saptamanal insa din iulie... Problema e ca nici macar mama lui nu a stiut pana saptamana trecuta, cand a venit la Iasi... NU stiu de ce a preferat asta dar nu vreau sa judec... Dar nu cred ca s-a gandit la ce va fi in sufeltul mamei lui cand va afla ca din iulie stiau toti iar ea...
Problema e ca oricare dinte noi putem fi in locul lui. Cancerul nu iarta pe nimeni indiferent de varsta si sunt sigura ca ati auzit cati tineri sunt bolnavi ... Pe vremuri – spunea mama – se auzea de cancer doar la cei trecuti de 55 de ani insa din pacate... prietenul nostru a avut prima dta cancer la 26 iar acum la 33... probabil se vad efectele Cernobilului ca alta explicatie nu am. Desi ma gandeam zilele astea venind la birou ca tinanad seama ce greu circulam si cate noxe adunam in masina numai mergand de acasa la birou si inapoi si le respiram de ce m-ar mira ca plamanii mei sa nu aiba de obiectat...

Imi pare rau Adriana pentru prietena ta, Dumenzeu sa ii odihenasca in pace pe tatal tau si pe ea si pe ceilalti care s-au dus! Asa e nu cred ca trebuia adusa fetita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hai sa mai descrtim fruntile putin...

Pleaca in aplicatie o grupa de militari si una de politai. Neavand mijloace de transport mai multe pleca impreuna cu un autocar supraetajat ,la parterul autocarului ereau militari si la etaj politai.

Militari o tineau tot intro veselie bautura si bancuri cat cuprindea, la etaj politai toti cuminti unu nu spunea o vorba. Se duce colonelul de la militari si spune,

-Mai da voi ce aveti uite ai mei ce se distreaza si voi nimic!

La care politai

-Pai ce va pasa voi aveti sofer, noi nu!

Culmea comertului:

2+2=3,50(la cumparare) si 4,50 (la vanzare

Itic si cu Strul se regasesc in rai, evident morti

Itic intreaba: Ce-i cu tine, cum ai murit?

Strul raspunde: de frig. Dar tu?

-Eu am murit de fericire!

-Ei, cum asa?

-Pai am plecat dimineata la serviciu si pe drum mi-am dat seama ca am uitat umbrela acasa...m-am intors cu inima indoita pentru ca Rifca, probabil, ma insela si eu nu stiam am ajuns acasa, am gasit-o pe Rifca singura, am deschis dulapul, nu am gasit pe nimeni si de fericire am facut un infarct si am murit
Strul revoltat: Itic, prost ai fost de cand te stiu. Daca deschideai usa la frigider, acum traiam amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata...dau eu cafeaua...
Afara e cam mohorata vremea....oare va ploua?
Ati auzit ceva de Carrefour?
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multam de cafea, Gabi. Eu tot nu mi-am cumparat, asa ca stateam pe aici pe forum sa vad " de unde pica" una. Plescara, ce mai! Rusine sa-mi fie.

N-am fost la Carrfour, dar in pliante am vazut ceas Ben10 si ma innebuneste Stefan acum. Nu stiu insa cand ajung. I-am zis ca abia sambata le primeste.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Trece printr-o perioada ciudata: plange mai mult ca de obicei, se alinta. Aproape nu ma mai pot intelege cu el. O fi acum vreun fel de mini adolescenta? Ca sa stiu si eu cum sa-l iau. Si...sub nici o forma nu reusesc sa-l fac sa-si stranga jucariile. Mereu se lamenteaza, ca numai el trebuie sa faca toata treaba, ca noi nu-l ajutam defel...A! Si inca o faza. Ii tot explic ca trebuie sa asculte de noi, ca suntem parintii lui, ca-i vrem binele, ca atata timp cat sta cu noi in casa...etc. Replica lui: eu de ce nu o ascult pe mama mea/bunica lui? Ca a vazut el ca nu fac mereu ce zice ea.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cunoosc, si de atunci nu`i mai comentez lui maica`mea cind ie ionu` in preajma:D

quote:
Originally posted by ghinetz
. Replica lui: eu de ce nu o ascult pe mama mea/bunica lui? Ca a vazut el ca nu fac mereu ce zice ea.

Oana, Stefan si Victor

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Si de la mine o cafeluta.

Nu am fost si nici nu ajung curand la Careffour(incerc sa evit aglomeratia de la inceput) desi ma intereseaza.

quote:
Originally posted by ghinetz
Replica lui: eu de ce nu o ascult pe mama mea/bunica lui? Ca a vazut el ca nu fac mereu ce zice ea.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

corect ne inving cu propiile arme.

aoleeeeeeeeeeu ce ma asteapta deja ne razboim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello, hello

la multi ani, sarbatoritilor, nu enumar ca sa nu gafez

anyway, sa fiti sanatosi voiosi, sa va mearga din plin!

ia bagati acilea okii la concursuri ... hai ca avem premii de dat
http://www.turism-iasi.ro/index.php?id=257&eid=25

aaa ... am fost si la felicia-carrefour - e ok, multe magazine, firme noi in Iasi, un fel de orhideea de la bucuresti, dar mai micut
- noi voiam sa stam de vorba cu niste prieteni cu copil - a fost o idee buna sa parcam copiii la locul de joaca, dar am asteptat cam mult la masa si ne era o foameeeee

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

BUNA DIMINEATA sau BUNA ZIUA, cum vreti!
Eu pe fuga, ca de obicei.
Dar tot am trecut sa beau o cafeluta alaturi de voi.
Noutati n-am. Decat ca s-a oprit iar gazul, a doua oara pentru saptamana asta. In rest, nimic deosebit.
Sa aveti o zi buna!

"Atunci cand primavara vine,/ Mi-e dor de toamna aurie/ Si-asa traiesc mereu cu dorul,/ Un dor nascut de nostalgie./ Si draga-mi este viata/ Si-accept sa ma mai nasc o data,/ Sa zbor prin timp, din vara-n vara,/ Cu inima curata..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Salut fetelor! Iaca, zice sotu' sa va transmit ca, din ce avem pana acum in Iasi, Carrefouru' ar fi cel mai bine aprovizionat. A facut ieri o f.scurta vizita de documentare (adica cu mainile in buzunare ca era imposibil sa cumperi ceva) si a vazut multe lucruri interesante la preturi bune. Ma innebuneste de cap ca a vazut un pantofar (un dulap de vreo 1,70 m. inaltime cu vreo 8 sertare de pantofi) la 1,3 mil. Imi fac curaj poate ma duc si eu vineri dupa serviciu, poate o fi mai putin aglomerat. Pe mine ma intereseaza mai mult sa vad "bunatatile" de la Sephora. A, sa nu uit, in hypermarket se poate plati si cu card si cu tichete de masa (lucru nespecificat in pliant).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput