Iasule, mandra cetate (59)
Raspunsuri - Pagina 20
lgireada spune:
Va salut si eu pe fuga si va invit la
ca eu abia acum imi iau doza pe ziua de azi...
Ralu ai avut dreptate
, nu-mi m vad capul de treaba, adik nu m apuc sa scriu; dar va citesc cu consecventa.
Ca tot vb de o cuconiada, am io o propunere: haideti in gradina botanica la deschiderea de crizanteme. pe 21 oct. cu tot cu pitici. veniti? 
www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana
carmenp spune:
au loc de joaca pentru copii in carrefour?
miki68 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...
Da. Insa, nu stiu cum e.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Darria spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Ca tot vb de o cuconiada, am io o propunere: haideti in gradina botanica la deschiderea de crizanteme. pe 21 oct. cu tot cu pitici. veniti?
www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana
Cred(nu spun sigur fiindca pana atunci poate interveni ceva neprevazut) ca pot veni cu piticul din dotare
buli spune:
quote:
Originally posted by carmenp
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...
lui Matei i-a placut
e cu chestii mari, gonflabile
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
siminoc spune:
va salut si eu in fuga!
am intrat sa trag cu ochiul pe aici cat adorm copila(e la mine in brate, si-mi vine tare greu sa scriu c-o mana), daca o vrea. se mai intampla doar sa motaie in brate si apoi sa fie fresh ca dupa un somn bun!
quote:
Originally posted by lgireada
cred ca e o idee foarte buna!

zic prezent de pe acum! sper sa nu uit sa intru sa citesc restul discutiei!aveti grija de voi si de pitici!
Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)
Comoara mea, Miruna
Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa
kriss79 spune:
GabrielaG..uite am venit![]()
mai avem putin..cu scarile e cam greu..ca stau la casa si urc de la parter la mansarda unde e calculatorul:) sau la et. 1 unde e dormitorul:) asa ca e ..inevitabil..
Astept si eu o cuconiada viitoare unde sa vin cu bebelina..![]()
numai bine!
ps. Raluca, cum stai cu venitul la birou? eu am slujba de dim. pana seara, ca e difuzor in fata casei..peste drum..si in curand non stop..deja vad ca s-a aglomerat zona..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
38+ cu Alessia Stefana AMR 8 ZILE!!
mariussimiuc spune:
Am fost si noi in seara asta in Carrefour,dar mai mult in fuga calului din varful dealului
,ca am fost dupa amiaza de serviciu si am ajuns destul de tarziu.Am vazut cateva lucruri interesante,dar n-am apucat sa vizitam tot.Cand am intrat in raionul pentru copii nu stiam la ce sa ma uit mai intai
...erau atat de dragute toate...
Am mai cautat crema aia de zahar ars
pe care o lauda lumea,dar n-am gasit-o.
Asa ca in week-end ma apuc de prajiturit.
Locul de joaca nu l-am vazut,Robert nu a gasit carucior cu masinuta...deci tre sa mai dam o tura pe acolo...![]()
Miha
si Robert 
ralnied1 spune:
Sper sa nu va fie cu suparare, am deschis capitol nou, daca tot nu pot adormi.
Iasule, mandra cetate (60)