Mamici de septembrie - octombrie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian
Nana? Tu ce faci? Eu am nascut deja, asa ca pot sa stau cu ochii pe tine

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Eu stau si eu cu ochii pe mine!
Pupicei.

Nana, 41+ Andrei

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

MISSY, felicitari pentru MAIA!! Refacere usoara si mult laptic!

LA MULTI ANI OLIVIA IOANA (Alinkav)si CRISTIAN NICOLAE (afibebe) la implinirea primei lunite!!

Noi tocmai ne-am intors de la cumparaturi pentru bebelina, dar inca mai avem..nu am cumparat tot.

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 35+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Raspunsuri pe scurt si rapid, scuze ca nu apuc sa raspund mai multor persoane

Piciuika, unde gasesc desenele speciale pentru copii?

Ana, si plimbatul copilului cu colici este un sport din pacate. Colici violente raportam si noi, dar numai seara. Ai vazut ce am scris despre zua de ieri, de aceea nu am mai postat nimic. Iar aspectul tip bustean e descirrea buna si ptr mine.

Annisia, uite d-aia imi placi mie, si bunica, mama lui tata tot machidoanca. Dar a luat roman, tata tot ramanca, asa ca eu sunt numai pe sfert machidoanca.

Sim, iti zic luni cum fu epilatul.
La mine merge ca sta mama cu biberonul, la tine e greu, decat sa il iei pe BB cu tine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Apropos de muzica, al meu BB mai rau se enerveaza la muzica de orice fel, lui ii place sa doarma la stiri.

Am o intrebare pentru fetele cu diabetul gestational, cat ati avut voi glicemia de v-a facut testul ala de detaliu?

Ali, foarte frumos povestit din perspectiva bebelusului. M-am impresioanat la lacrimi.

Mai fetelor, eu nu cred ca mai am depresie postnatala, or sunt obosita, or mai degraba PMS, ca sunt tare tare sensibila. Zic de PMS pentru ca ma dor rau sanii si parca incep sa simt ceva la burtica. Oricum e hormonal in mod evident, ceva se schimba cu hormonii mei.

Off, urla ambii copii. Pupici.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Tomasa, bafta multa !
Slippers, Luy, multi pupici!

Se pare ca o sa fiu veterana la nascut, in sensul ca bub se va naste cel mai tarziu. Si cand ma gandesc ca atunci cand am aflat ca sunt insarcinata am socotit repede si am zis: daca mai sta un pic se face balanta. Na, asa-mi trebuie , ca de maine incepe balanta. Poate asta asteapta bubul lui mami scump.

Nana, 41+ Andrei

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Gata, va pupic. La multi ani sarbatoritilor, felicitari proaspetelor mamici si nastere usoara gravidutelor! Asa la gramada, ca nu stiu cand mai deschid calculator pana luni cand raman doar cu Andrei.

Andreea, pupici tie si baiatului frumos. Bine ai revenit! Sper ca sunteti ok cu somnul si papa.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

missy felicitari.bine ai revenit!
luy,alinus
joahnna

danielle 39+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Am o intrebare pentru fetele cu diabetul gestational, cat ati avut voi glicemia de v-a facut testul ala de detaliu?

Eu am avut mai mult cu 4 unitati la testul "redus" (adica glicemie pe mancate, baut glucoza si luat peste inca o ora). Deci 159 fata de max 155. Drept pentru care am trecut la testul detaliat, ala cu glicemie pe nemancate, baut glucoza si masurat la o ora, la 2 si la 3.

Glicemia pe nemancate era ok, testul l-am facut ca asa se face aici.
Daca te intereseaza pentru Romania.. cred ca nici acolo nu e o regula.. uite la Tomasa care a facut testul... glicemia buna, nici supraponderala... asa ca.. cred ca tine de doctor.

37+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by RGE

..fetelor apelez la voi ca de fiecare data ca nu mai pot..m-a tras curentul si ma dor dintii pe o parte de innebunesc..asta nu ar fi o problema dar la un dinte pe gingie am o umflatura..am luat paracetamol..m-a mai lasat insa e dureroasa galma aia..mi-e frica sa nu fie vreun abces ceva....am inteles ca pot lua ampicilina in sarcina sau daca stiti vreun remediu natural...va rog din suflet ca mi-e frica ca infectia sa nu cumva sa-l afecteze pe bebe...va multumesc din suflet

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

poti lua ceva din gama penicilinelor. eu am luat augumentin la 10 saptamani de sarcina la indicatia ginecologului (tot o infectie aveam si eu).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Si tensiunea ti-a crescut acum, pe ultima suta.. sau ai avut-o crescuta pe parcursul sarcinii? Ti-au dat tratament pentru tensiune?

37+ cu Ioana

Da pe ultima suta.. la controlul de 35 sapt era deja mare. Pana atunci tot normala a fost. N-am primit nici un tratament.. deobicei dupa o juma de ora de stat la monitor revenea la normal.
37+

Mergi la inceput