Mamici de septembrie - octombrie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 16
Joahnna spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Da, Joahnna, e intoarsa... Asa ca, vom naste natural
Tu ce faci? Vad ca esti tot 2 in 1, felicitari,... cum o sa o cheme pe micuta?
37+ cu Ioana
Ce sa fac carpatino..astept cu bagajul la usa sa ma apuce nascarea . Cica nu mai am mult de asteptat.. daca am colul deschis 3 cm de mai bine de 2 saptamani..plus tensiunea cam mare. Am tot fost pe la monitorizari ..luni merg iar, daca nu imi scade tensiunea imi induc nasterea daca tot am incheiat 38 de saptamani. Pana atunci incerc sa raman calma si sa nu ma agit prea tare .
37+
RGE spune:
..fetelor apelez la voi ca de fiecare data ca nu mai pot..m-a tras curentul si ma dor dintii pe o parte de innebunesc..asta nu ar fi o problema dar la un dinte pe gingie am o umflatura..am luat paracetamol..m-a mai lasat insa e dureroasa galma aia..mi-e frica sa nu fie vreun abces ceva....am inteles ca pot lua ampicilina in sarcina sau daca stiti vreun remediu natural...va rog din suflet ca mi-e frica ca infectia sa nu cumva sa-l afecteze pe bebe...va multumesc din suflet
ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
luy spune:
Missy, felicitari pentru bebe Maia, sa fiti sanatoase, sa papati bine si sa cresteti mari si frumoase !
moldoveanca, vad ca bebe te tine in sah de acum... Sa vezi ce instructie o sa va faca atunci cand va fi "afara"
Joahnna, bafta multa luni ! Uite si fetele executand un dans de incurajare :
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Joahnna
Ce sa fac carpatino..astept cu bagajul la usa sa ma apuce nascarea . Cica nu mai am mult de asteptat.. daca am colul deschis 3 cm de mai bine de 2 saptamani..plus tensiunea cam mare. Am tot fost pe la monitorizari ..luni merg iar, daca nu imi scade tensiunea imi induc nasterea daca tot am incheiat 38 de saptamani. Pana atunci incerc sa raman calma si sa nu ma agit prea tare .
Si tensiunea ti-a crescut acum, pe ultima suta.. sau ai avut-o crescuta pe parcursul sarcinii? Ti-au dat tratament pentru tensiune?
37+ cu Ioana
alinus_25 spune:
Bun venit pe lume micutilor Nathan si Maia! si refacere rapida mamicilor!
Miaunici, la fata. Intra-adevar tare ne mai mandrim cu astea 37s, candva pareau atat de departe. Bine ca a trecut bubita si bb e ok. Te asteptam cu vesti despre data exacta a cezarienei, ca sa punem majoretele la timp, sa nu oboseasca.
Roxali, multumim pt articol. M-ai facut sa dau nitel la soricei.
Moldoveanco, De ce nu lasi baiatu' in pace sa-si aleaga el data? Si nu-l mai ponegri atata, ca sigur e un frumos si seamana cu mami a lui. Si vei fi mama sefului tau! Asa ca Drepti! si comanda la loc in asteptare! Valabil si pt Nana, Danielle si Flori de VmKriss, puiutii sunt sefii vostri de acum! Ei hotaresc ziua, ora nasterii, cand papa, cand vor alintati... si poate se hotarasc!
Danuta, la multi ani fericiti sotului tau!
Marunzika, petrecere frumoasa si voua! La multi ani sanatosi de convietuire fericita in continuare alaturi de copila/copilasii vostrii!
37s, tra-la-la-la-lala-la! Ne-am facut mari!
Lucrusoare bb
Alinus cu Iulius
aniast72 spune:
Dragele mele, revin si eu dupa o absenta motivata de 3 saptamani. N-am apucat sa citesc din urma, nici nu cred ca o sa reusesc pentru ca sunt zombie...sunt in urma rau cu somnul. Copilasul meu este foarte lenes la piept, mananca putin si des, nu apucam sa ne odihnim deloc zi si noapte. A luat doar 100 g in greutate dupa 3 saptamani, suntem putin ingrijorati pentru asta si il vom duce sa-l vada doctorul peste o saptamana cand va implini o luna.
Am ramas datoare cu povestea nasterii: A fost extrem de usoara iar medicul meu nu a fost chiar "Mama Omida" prevazand data nasterii. Intr-adevar mi-a spus ca o sa nasc pe 3 sept, ca nu va fi o nastere indusa si chiar asa a fost, doar ca la controlul de dimineata de la 7.30 a intrat usor pe col si l-a deschis.
Deci nasterea a fost cam asa:
La 7.30, controlul de dimineata la spitalul Elias unde mi s-a confirmat ca voi naste si am fost trimisa pentru internare la Euroclinic.
8.30 - 9.00 incep contractii usoare, suportabile. Ma monitorizeaza, la 9.30 apare doctorul care remarca inceputul dilatarii.
La 11.30 ma mut in sala de travaliu cu contractii din ce in ce mai puternice dar tot suportabile. Doctorul imi rupe apa iar la ora 12 fac epidurala care isi face efectul pe la 12.20. Contractiile le simteam in continuare dar nu cu aceeasi putere, mult mai slabe.
De pe la 12.45 incep sa imping (am fost varza la capitolul asta drept urmare moasa s-a urcat pe burta mea si "m-a ajutat" - a fost extrem de deranjant fizic". La 13.23 a venit pe lume Vladimir Constantin care ne face nopti albe si zile fripte.
Concluzii dupa nastere, as putea sa mai nasc oricand fara stress, durere sau teama dar imi este teribil de sila de cusaturile de dupa. Evident ca au trebuit sa ma taie si ulterior sa ma coasa iar senzatiile au fost groaznice.
Am ajuns acasa la 2 zile dupa nastere si au inceput problemele cu sanii. Am facut niste noduli de toata frumusetea, cumplit de durerosi. Am incercat sa ma mulg cu pompa de alaptat dar nu avea nici un efect, solutia a fost sa pun comprese fierbinti si masaj pana la lacrimi. A durat cateva zile, m-am ambitionat sa fac fatza durerii si a avut efect. Acum am lapte dar tot trebuie sa-l mulg pentru ca fi'miu mananca foarte putin. Azi incercam varianta muls si dat la biberon, cu greu a mancat 90 ml... inca nu i-am dat de capat cum putem sa-l saturam fara sa adoarma la san, ca sa nu se mai trezeasca atat de des.
Am pus cateva fotografii sa-mi admirati odorul aici
Felicitari tuturor noilor mamici si nastere usoara gravidutzelor. Curaj fetelor ca nu e greu deloc.
Pupici
Andreea, de Vladimir Constantin
Roxana_G spune:
Nu am apucat sa va scriu de ieri, la pranz a picat curent. Apoi am iesit afara cu musiu, apoi scandal de la 6 la 11 seara. Clacasem, imi venea sa ma duc in lume. Problema nu sunt numai gazele, este suprasolicitat si obosit si nu poate adormi. Il terminase si pe tati care l-a fatait in brate 2 ore degeaba. Chiar si dupa baie a plans, l-am lasat sa isi verse nervii si cand l-am luat in brate a picat lat. Dormit de la 11,30 la 7 dimineata, cand l-am trzit eu ca ma ngrijorasem si apoi in continuare pana la 9.30.
Dimineata insa iar cam agitatie. Andrei facea KK in pat si scremea, uitasem sa il pun in scoica la KK si a vomitat tot patul. Domsoara a facut pipi in patul meu, ocazie cu care i s-a interzis sa mai doarma acolo, numai in camera ei de acum. NU stiam ce sa fac. Pana acum am spalat 3 ture de rufe, am gatit, am spalat BB de 3 ori, inclusiv baie la chiuveta ca vomitase in par. Alex plecase cu tati la spalat masina si a plans ca vrea acasa, asa ca am stat azi cu amandoi. Abia am terminat de hranit si culcat pe rand, insa iar vine ora de masa a lui Andrei si ies afara.
Asa ca asta e viata mea, nu am apucat nici sa citesc. Postez acum sa stiti ce e cu mine. Pupici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by danielle02
nana
ceva ceva semne???
danielle 39+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Nop!
Nana, 41+ Andrei
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!