Mamici de septembrie - octombrie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Roxali, super articol!
Pe mine insa m-a facut sa ma intreb cum simte bb nasterea prin cezariana la rece, ca Degetica mea asa a aparut. Deh, ce sa-i faci, fiecare cu gargaunii proprii.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Felicitari, Taby! Bun venit bb Nathan!

Poze Bebe

Mergi la inceput

Bai Sim, ma enervezi cu obsesia asta a cantarului. Lasa baiatul in pace ca daca-i sanatos, mananca, doarme si uda scutece, nu se poate sa nu ia in greutate.
Cred ca dintre voi eu sunt singura care n-am cantar. Sunt in extrema cealalta, ca io chiar ar trebui s-o cantaresc pe Degetica. La greutatea ei, chiar nu-mi permit sa slbeasca.

Tomasa, bafta luni!
Joi merg cu bb la control in spital. Poate vion sa te felicit, ca pe Sabine am ratat-o. M-am externat in ziu nasterii lui Gheo.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Tomasa, Sim, da siropul egiptean e produs de Pharco, pe asta il folosim si noi si cred ca functioneaza si la noi.
Sim, pai bebe Stefan a luat foarte bine in greutate. La maternitate ne spusesera ca media ar fi 200 g pe saptamana in prima luna. Si asa face si a mea vrea la tzizi si pe urma maraie si se zbate la tzizi si ma apuca de tzizi , eu o mai linistesc cu leganatul prin case in brate, dar nu functioneaza mereu sau o pun in patut si o las sa se uite nitel prin jur, pana incepe sa chitaie.

Danuta, la multi ani pentru sot si petrecere frumoasa!

Am profitat ca a dormit asta mica si am mai spalat, calcat, acum ma duc sa pregatesc ceva de mancare pana se trezeste.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Piticu' meu (si nu ala de pe creier) se incapataneaza sa stea treaz de la 11. Cel putin e cuminte. Am stat cu el in curte pana acum dar s-a inorat rau la noi si bate vantul si el era imbracat cam subtirel.

La multi ani Olivia Ioana si Cristian Nicolae! Sa cresteti mari si sanatosi!

Danuta 36,la multi ani sotului tau si petrecere frumoasa!

Sim, vezi ca venim puternic din urma. Vladut avea 4160 luni la cantarirea saptamanala. Noua pediatra ne-a spus sa il cantarim la saptamana. Chiar daca am cantar in casa, tot la saptamana il cantaresc.Si ca sa nu ma tenteze sa-l cocotz mereu pe cantar, cantarul sta impachetat in camara si nu-l scoatem decat lunea.

Tomasa, Gripe Water de la Pharco am luat, sa traiti! Stiu ca nu trec colicile pana nu isi fac damblaua, dar macar sa-i mai atenuez simptomele, ca la cum s-a chinuit alaltaieri, m-am cam speriat. Acum e binisor, in sensul ca e suportabila colica. Se stramba, se strange, da din picioare, dar nu tipa si poate dormi. Asa ca nu i-am mai dat nika. Dar daca o iau razna din nou colicile, eu ii dau micutului ceva sa-i usureze cat de cat chinurile.

Bernix, bafta joi la control cu Degetica. Sa veniti cu vesti de la excelent in sus.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

fetele din Bucuresti, uitati aici vine vreme frumoasa:

http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO010|BUCURESTI&metric=1

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

OLIVIA IOANA si CRISTIAN NICOLAE

sotului de danuta

slippers multumesc de majorete dar vad ca micuta mea nu se prea grabeste.se joaca cu rabdarea noastra!
tomasa succes luni
moldoveanca iubita,te inteleg perfect prin ce treci,si eu sunt in aceeasi situatie.

danielle 39+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare si de la noi,mai avem si noi 10 zile si facem cunostiinta cu bb,abia astept,am contractii neregulate.Bb e inca pelvian,iar eu cu uterul meu didelf nu il pot livra pe bub natural asa ca voi avea buzunar la burtica.ce nu imi place este statul in spital.Stie cineva cam cate zile te tine la cezariana in spitalul elias?
Felicitari noilor mamici si bun venit bebicilor.
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Am ajuns si noi acasa, dam raportul, sa ne introduceti pe lista:
MAIA - 17.09., ora 9:45, 3.300 gr, 50 cm, apgar 9, cezariana, 39 sapt.

pupici

38+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna ziua si de la noi, nu am reusit sa mai scriu zilele astea, abia am putut sa citesc, n-am mai avut timp si de scris...
Felicitari noilor mamici, Emma si Taby ! Sa aveti o recuperare usoara si bebelusi sanatosi, voiosi si papaciosi !
Nana, si eu sunt cu ochii pe tine !
Si tu, Danielle , esti pe receptie ?
Vad ca va cam coditi...
Nastere usoara pentru Flori gravidutza si vmkriss !
Tomasa, asteptam vesti luni... Mai e asa putin si se completeaza si la tine formatia , vine Mariuca
Pup toate burticile, mamicile si bebicii, ma duc sa ma pregatesc pt iesirea in parc.
Azi am implinit 4 saptamani !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput