Mamici de septembrie - octombrie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 14
vmkriss spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Vmkriss, da' nu era vorba sa induca nasterea?
DA, da, credeam noi....da a spus doctora sa il lase pe el sa inceapa marea batalie....asa ca mai asteptam cateva zile.
Flori 40 cu si tati
Cat a mai ramas
Flori graviduta si BB la echo
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt
IN ASTEPTAREA LUI BB
carpatina spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Duamna Carpatina, sa inteleg ca junghiurile au fost alarma falsa si ca vecinii tai au dormit linistit azi noapte?
Falsa, sa traiti!
37+ cu Ioana
moldoveanca spune:
Eu nu mai rezist psihic,uraciosul asta de bebe isi bate joc de noi atata m-au chinuit si aseara contractiile dar pana la urma am adormit.Poate ma trezesc cu el in pat si eu nu-mi dau seama hihihi ce bine ar fi va pup
teo
carpatina spune:
La multi ani danuta36 pentru sotul tau!
Maruntiko, la multi ani si voua pentru aniversari.. va mai duceti la restaurant?
37+ cu Ioana
sim_stoian spune:
Bey, i-am pus Mozart lui bb sa il fac baiat istet , da' nu ii place deloc. L-am pus si la san ca sa taca, dar maraie cu tzitzi in gura. Si nu are colici, e schimbat si mancat...Ce ma fac eu cu el?
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
tomasa spune:
Am emotii...chiar am.
Multumesc mult ca va ganditi la noi, va pup pe toate. Sa fie!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
38+Maria
sim_stoian spune:
Hai ca am gasit una care l-a adormit
Poze
BB Stefan creste
tomasa spune:
Gripe Water-ul bun e cel egiptean, sau cel putin asta a functionat mai bine la noi. Stiu ca v-am confuzat in primul mesaj despre asta, deh, mi se invalmasisera amintirile asa ca am incurcat borcanele, girafa si producatorul. Parca asta egiptean e produs de Pharco. La cati mai putini colici tuturor. Eu oricum de data asta o las in pace, nu mai incerc nimic de colici, ca tot nu trec definitiv pana nu-si fac damblaua...
Carpatina, ma bucur mult ca a fost alarma falsa. Si vecinii cred ca se bucura !
38+Maria
sim_stoian spune:
Deci, asta cu girafa e canadian si e asta:
http://www.efarma.ro/products.php?id=1380
Cel egiptean e asta:
http://www.efarma.ro/products.php?id=596
E bun asta egiptean, la noi a mers.
Poze
BB Stefan creste
tomasa spune:
Da, Sim, asa este. Eu le-am incercat pe amandoua si tineam minte ca bun e cel egiptean, sau pt. noi a functionat mai bine. Dar imi mai aminteam si ceva legat de o girafa...iar memoria gravida a mixat informatiile.
Ma bucur mult ca a mers si la voi.
Miaunici, chiar ca ne luam de manuta. Poate nastem in aceeasi zi. Oricum ar fi, sa fie cu noroc pt. copii si recuperarea noastra rapida ca sa-i putem ingriji!
38+Maria