Mamici de septembrie - octombrie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Sa va spun cinstit,in inconstienta mea,n-am nimic pregatit din bagaj...Le am pe ici pe colo gata,abia azi mi-am luat camasi de noapte si chiloti moartea pasiunii,dar tre sa le spal,la fel si lucrurile lui bb,doar ca n-am de-alea groase.

He he he.. nici eu nu am facut bagajul... Abia saptamana asta am spalat si calcat lucrurile - si pentru Ioana nu-mi trebuie decat hainele cu care o vom scoate din spital .. iar pentru mine haine cu care sa stau "dupe".. care nu trebuie sa fie neaparat camasa de noapte... Cred ca o sa fac si eu bagajul duminica, dupa ce se intorc ai mei... ca poate, daca-l fac azi, o confuzez pe micuta

37+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Vmkriss, da' nu era vorba sa induca nasterea?

37+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Duamna Carpatina, sa inteleg ca junghiurile au fost alarma falsa si ca vecinii tai au dormit linistit azi noapte?

Taby, felicitari pentru bebe Nathan! Sa creasca mare si sanatos!

Vad ca avem ceva bebei incapatanati pe aici... Nana, Flori de Vmkriss, eu una pun majoretele la treaba, ca prea stati voi degeaba acolo... Valabil si pentru Danielle

Tomasa, bafta multa luni. Te asteptam cu vesti. O sa aflam cand o sa o cunoastem pe Mariuca ta! Ai emotii?

Noi raportam o noapte linistita. A dormit bine, a mancat cat trei si a facut trei runde de kk. De rest dam partzuri pe banda rulanta, dar parca fara chinuri asa de mari. Am luat ieri Gripe Water, dar inca nu i-am dat, ca nu mi s-a parut necesar.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Oups, se trezeste junioru' si cred ca ii e foameeeeeeeeeee!

Voiam sa mai citesc dar nu mai am cum... Pe mai tarziu!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, bafta luni!

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata si de la noi!

Taby felicitari pentru bebe Nathan!

Tocmai ce am adormit fata, care a stat vreo 45 la tzizi, nu a vrut altceva decat tzizi. Acum stau cu ea baricadata in dormitor, ca face tati curatenie prin celelalte camere. Si dupa ce se trezeste si papam, mergem in parc.
Si noi suntem mai bine cu colicii, a plans putin aseara dar i-am dat Gripe Water(al meu nu e cu o girafa, dar e tot egiptean cum scria Tomasa) si i-am facut baita, a papat si pe urma a fost ok noaptea.
Mie mi-a zis pediatra sa-i dau Gripe Water cam cu 15 minute inainte de masa.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Sim, ce dragut e bebe Stefan in pulovaras. Vad ca mai aveti putin si faceti o luna!

Tomasa, bafta luni!

Ana ma bucur ca sunteti mai bine, sa o tineti tot asa si sa scapati de tot de colici.

Poze

Mergi la inceput

La multi ani pentru Olivia Ioana si Cristian Nicolae la implinirea primei lunisoare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna dimineata de la noi!

Emma felicitari pentru Andrei!Sa fie sanatos,sa va bucurati de el,iar tu sa te refaci repede!

Felicitari Diwana pentru Rares Cristian!

Annisia,Slippers aveti bebei tare dulci si deja marisori..pupici pentru ei..

Aniast,Gabriela ce mai faceti mamicilor?

Azi e ziua de nastere a sotului,iesim mai tarziu in oras ca sa sarbatorim...

Dana 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

pentru sot, Dana!
Olivia Ioana si Cristian Nicolae!
L-am cantarit pe Stefan aseara, are 4.5kg, adica a luat 500 g in 13 zile, de cand am fost la pediatru, deci e bine.
Mandarinutza, stiu de care Gripe ai luat, si eu tot de ala am. Mai e un fel, cu girafa pe cutie, dar mi se pare ca ala nu e egiptean. Oricum, e super asta!

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput