Mamici de septembrie - octombrie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 18
Happiness_4_us spune:
Anaist, bine ai revenit! Pupici tie si lui .
Missy felicitari !
Mada
Nana, 41+ Andrei
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Joahnna spune:
Fetelor ma cam speriati cu -ele .. nu imi vine sa cred ca imi vine si mie randul, as vrea sa mai stea un pic la garsoniera.
danielle02 te las pe tine prima ...
luy
37 +
carpatina spune:
Luni mergi din nou la monitorizare si vor decide daca nasterea va fi indusa.. si daca da, tot luni ti se va intampla? Ca eu n-am inteles ca trebuie sa pun fetele pentru tine
37+ cu Ioana
rodicamaries spune:
Buna fetelor, burtici si mamici...
Miercuri am plecat graviduta si azi m-am intors acas mamica super fericita, cu un superb puiut in brate...
Multumesc pentru felicitari.
Dupa "instalare" revin cu detalii...
[Pup] la toate...
Rodica Darius Filip
isabeluta spune:
Dragi mamici si inca purtatoare de ingerasi.
Azi s-a nascut Vlad Matei la ora 6.25 AM dupa 10 minute petrecute in sala de nasteri.e un baietel de 3.550 kg, 51 cm si nota 10. A fost o noapte alba pentru mamicuta deoarece s-au intensificat contractiile pana nu mai avea pauze intre contractii si astfel la ora 6.00 ne-am postat la camera de garda pentru internare.Travaliul a fost scurt dar intens precum bomba de la Hirosima, un lucru mic venit in viteza a schimbat viata total pentru 2 persoane. Amandoi sunt foarte bine, mancaciosi si fiecare se striga reciproc pentru a suplinii cordonul ombilical.As avea multe sa va spun dar sunt rupt de oboseala si trebuie sa prind puteri pentru vizita de seara.Asa ca va las un mic filmulet cu Vlad la 10 minute de la nastere:
www.youtube.com/watch?v=wQVC5PDV_NM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=wQVC5PDV_NM
Promit sa revin cu poze mai pe seara.
Va pup
isabeluta39 fix
bebita
AMR 7 zile
nikole spune:
Nanutzo, saru'mana mult pentru urari, sa dea Domnul sa ai gura aurita!
Vazui ca intrebai despre contractii...
nu e o regula, cum au spus si fetele, insa iti spun pe scurt cum a fost la mine.
Cum am intrat in sapt 40, medicul ma chema din doua in doua zile la control, ptr ca aveam dilatatie 4 insa colul era f dur, iar cu asa col nu se putea declansa nasterea desi eu aveam contractii in fiecare zi, unele dureroase altele mai putin.
Mi-au facut 3 injectii(nr maxim) ptr inia o pauzarea colului intr-o sapt. Intrasem de acum in sapt 41, pe 2 august mi s-a facut ultima injectie, m-a trimis sa ma plimb, sa urc scarile sa ma iubesc, orice numai sa nu lenevesc in pat.
Pe 3 august de dimineata de la ora 8 pana seara la 22:00 nu am stat linistita nici macar 5 minute, am umblat in continuu, am urcat toate scarile ce imi apareau in fata(bebe nu era coborat), in fine...
seara pe la 22:30 m-am pus cu al meu in pat sa neuitamla un film, eram terminata de oboseala, bebe era f agitat, si uite asa la 23:00 fix, am simtit un POC si o durere de mi-a taiat respiratia, l-am strans pe al meu de un bulan de am tipat la unison amandoi.
Mi se rupsese apa, tasnea ca din fantana arteziana, mi-a adus al meu un prosop, si am ramas asa locului vreo 2 minute pana a trecut contractia sa imi revin in simtiri.
Vreau sa-ti spun ca prima contractie, si ultima, cand a iesit bebe au fost cele mai dureroase.
De la ora 23:00 si pana la ora 7:00 dimineata am avut contractii regulate la fix 5 minute pe ceas, numai ca din pacate eram dilatata doar 5 cm, in cond. in care am ajuns la spital cu dilatatie 4.
La 7:30 m-a suit moasa pe masa, mi-au montat nu-s ce perfuzii,si m-a lasat singura acolo,dar a avut grija sa-mi puna muzica...bosanova(si ce bine mi-a prins, m-a calmat fantastic de mult)
Ei...atunci chiar a durut, prima oara in viata mea am gemut de durere, eu care nu-s zgomotoasa de fel si indur bine durerea.
La 8:30 , au aparut doua moase, cea mai in vartsa mi-a verificat dilatatia,cea tanara mi-a pus oxigenul pe nas, si...gata, IMPINGE, dilatatie maxima!
Si d'aci incolo povestim dupa ce nasti daca vrei
Si dupa vreo doua ore a iesit si mandrul meu, destul de marisor(echografele nu sunt deloc sigure) 4274,urland de mama focului, si cu niste ochisori mari si albastri de m-amtopi toata, si evident mi-asarit si somn, si oboseala si tot...ramasese doar o infinita si neconditionata dragoste in sufletul meu...
Cu scuzele de rigoare ca m-am intins, vreau sa-ti spun sa astepti calma momentul ca bebe in burtik nu ramane, si sa te odihnesti acum pe ultima suta de metri.
Baieteii is mai lenesi, vin cam dupa termen, dar vin, fii fara grija!
Am scris pe fuga ca asta micul maraie iar...te pup cu mare drag, iti doresc o nastere usoara, si ma gandesc zilnic la tine, va fi totul PERFECT!!!
Inclusiv bebe Andrei...abia astept sa-ti vad mandretea de facau, sa vezi tu cum va revolutiona fashion world
PS.Am visat eu, sau parca Razvan il chema pe bebik ?Te-ai razgandit asupra numelui?
poze Kevinutz
Carmenita spune:
Isabeluta, felicitari pentru bebe Vlad Matei! Sa fie sanatos si sa va bucure mereu viata!
Rodica, bine ai revenit acasa!
Carmen 37+ Andrei
AMR 11 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
Joahnna spune:
Carpatina eu zic sa nu le pui, ma si sperie... luni decide doar. Nu mi-a zis sa imi iau bagajul cu mine... deci nu stiu la ce sa ma astept. Oricum nu ma simt inca pregatita.. dar oare as fi candva?
rodicamaries felicitari pentru bebe Darius. Refacere rapida!
isabeluta felicitari pentru franzeluta Vlad Matei Sa va umple viata si sa fiti cei mai fericiti in noua formula! ...
37+
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Joahnna
Oricum nu ma simt inca pregatita.. dar oare as fi candva?
Si eu tot asa zic.. "Nu sunt gata!" . Cred ca si influentata de un coleg.. care mi-a zis.. "Cand o sa fii gata, o sa vina si ea!"
37+ cu Ioana
carpatina spune:
Felicitari isabeluta! Bun venit pe lume Vlad Matei!
Bun venit acasa Rodica!
37+ cu Ioana