Mamici de septembrie - octombrie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Da, Tomasa, functioneza super. Nici nu imi vine sa cred. Dar mai bine nu ma bucur prea tare ca cine stie...
Mandarinutza, da' cat doarme Antonia de ai timp si de spalat, si de calcat si de gatit?
Bernix, nu e vorba de obsesie, dar la 14 zile cand am fost la pediatru avea 4 kg, iar din spital iesise cu 3980 g, deci nu luase mare lucru in greutate. Dar acum e OK, sunt multumita. Pediatra mi-a zis sa il cantaresc saptamanal si nu am de gand sa prestez mai des.
Ana, si cantarul meu sta in cutie, l-am scos doar aseara si il mai scot vinerea viitoare .
Mami, cred ca 3 zile daca nu sunt complicatii (adica in a 3 a zi te externeaza).
Andreea, ma bucur sa aud vesti de la voi. Am vazut pozele, e scumpel si pare asa cumintel in poze . Dar mai stiu eu un exemplar la fel...Geaca aia bleu e din Cora? Ca i-am luat si eu lui Stefan din Cora alaltaieri
Roxana, al meu tot cu Europa FM doarme. Tocmai am aplicat strategia ca vroiam sa strang putin prin casa si nu era chip sa il las singur. Astept vesti de la cosmetica, da?

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Felicitari, Isabeluta!
Noi am fost harnici azi. Am fost la Cora, am luat pachet de la mama, am pus sarmale la cuptor, am facut curat in casa. Acum ii astept pe nasi ca vin sa vada ghemotocul. Si salivez pe langa cuptor ca m-au zapacit sarmalele alea. Mi-am luat din Cora bere Bavaria cu malt fara alcool, abia astept sa o gust. Era o nebunie la Cora de nu mi-a venit sa cred. Eu nu inteleg, toata lumea se duce la cumparaturi sambata la 1?????
Bine ca a adormit bebe, ca am luat si eu o pauza bine meritata.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Joahnna

Fetelor ma cam speriati cu -ele .. nu imi vine sa cred ca imi vine si mie randul, as vrea sa mai stea un pic la garsoniera.
danielle02 te las pe tine prima ...
luy
37 +

multumesc multumesc,dar dupa cat de tare se grabeste micuta mea,cred ca tu vei fi prima!

danielle 39+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

isabeluta rodica felicitariiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! sa va fie bebelinii papaciosi si fara colicei!!!!!!!!!!!!

danielle 39+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Fetelor, eu am intrat in perioada de aranjare a cuibului. Tot imi gasesc de lucru, ma gandesc daca e mai bine sa ma mut eu in camera bebelului o perioada sau sa ii tinem patutul cu noi in camera pana se regleaza cu mancatul si somnicul. Noroc ca sunt singura, ca altfel il puneam pe Catalin iar la mutat prin casa.
Voi ce temperatura aveti in camerele bebelusilor vostri? La noi e mai rece acum toamna pana baga Radetul caldura.
Am vazut ca pe 2 octombrie cand nasc, daca stam cumintei pana atunci, e Sf. Mucenic Ciprian si ma mai gandeam la eventualitatea unui al doilea nume. Trebuie insa consultat sotul.
Astea sunt preocuparile mele, sunt dusa rau. Cine stie ce mai imi trece prin cap pana nasc.

Carmen 37+ Andrei
AMR 10 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sim, sarmale de la congelator.. sau acum le-ai si facut?

37+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Sim, sarmale de la congelator.. sau acum le-ai si facut?

37+ cu Ioana

Cred ca i l-e trimis mama...ca tocmai zicea ca a fost sa ia pachet de acasa, hi, hi, hi. Sau le-a cumparat din Cora . Daca gresesc si le-a facut ea, respectele mele!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
38+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bun venit noilor bebelusi!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
38+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rodica si Isabeluta, felicitari si sa va traiasca puii!

Sim, mai ai ceva de asteptat pana luni. Cat despre BB, cumintel si la noi azi.

Eu sunt franta, ne-am plimbat 3 ore pe afara cu amandoi. Andrei nu doarme decat miscat, asa ca am impins ore bune la carut pe iarba prin denivelari. Apoi ne-am mutat pe asfalt ca voia Alex cu motorul (adica o motocicleta electrica cu pedala de la Bieme) si am alergat mai mult dupa ea ca mai treceau masini in complex. Si am finalizat cu jumatate de ora de tinut carut fix, insa de alergat si joaca cu Alex. Am febra musculara, de abia ma misc. Noroc ca Andrei e cumintel deocamdata si doarme.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Isabeluta,felicitari, sa iti traiasca puiutul!!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 35+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput