Incalzirea globala - editie pasnica

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by conchita
Guestus, nu apuc eu ziua cu benzina 2 dolari litrul, pentru ca nu cred ca terorismul islamic va castiga razboiul contra lumii civilizate, ok?

sigur ca da...in EU costa 2 dolari litrul si nu vad terorism islamic.
Asa va spune voua la indoctrinare...cum ca voi sinteti cei civilizati si trebuie sa platiti la juma de pret ...ca aveti arme si soldati.
zici ca a intrat bush pe forum si nimic altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Guestus
zici ca a intrat bush pe forum si nimic altceva

mai ramane sa te compar si eu cu bin laden si iote cum ajunge iarasi discutia la zz, langa semenul tau, xenocid. nu mai bine ne zici tu ce faci, concret, pentru protectia mediului? ca eu sunt nerabdatoare sa ma indoctrinezi in felul asta. hai, ca ascult.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Guestus, sunt si oameni care cred ca daca sting lumina pe hol si planteaza un copac pot apoi sa ia linistiti avionul pana in Hawaii cu constiinta impacata ca s-au achitat fata de planeta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo sint sincer si recunosc ca nu fac nimic....
Adica yo sa ma chinui cu becuri de neon prin casa si pungi de plastic in buzunar si tu sa mergi cu avionul 1-2 zile la milano sa-ti cumperi cirpite......merita efortul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Da, dar carpitele sunt ecologice.
Si poate se mai gaseste si vreun bec cu neon in aeroport la duty free.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Din www.cotidianul.ro/index.php?id=14290&art=36206&cHash=1f8b54e2cb" target="_blank">Cotidianul:

"Carnea ar putea disparea in citiva zeci de ani din meniu. Poluarea generata de animale si de produsele acestora trimite omenirea inspre legume si fructe.
(...)
cresterea in sine a animalelor genereaza 18% din emisiile mondiale de gaze cu efect de sera, o cota mai ridicata chiar si decit cea rezultata din transporturi
(...)
Cercetatorii isi mai concentreaza eforturile in ratii de furaje mai econome sau in modificarea sistemului digestiv al rumegatoarelor. Fermentatia gastrica a bovinelor, care genereaza metan poluant, ar putea fi in acest fel mult mai bine controlata. Un prim pas este utilizarea unor aditivi alimentari pe baza de uleiuri vegetale sau a unor furaje mult mai concentrate in cereale."

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

Yo sint sincer si recunosc ca nu fac nimic....
Adica yo sa ma chinui cu becuri de neon prin casa si pungi de plastic in buzunar si tu sa mergi cu avionul 1-2 zile la milano sa-ti cumperi cirpite......merita efortul meu?

creca de la codoi ti se trage, ieri aveai vedenii cu bush pe forum, azi ti se nazare ca a venit mihaela radulescu sa te bage in seama.

, daca tot ai recunoscut ca nu faci nimic, in ce calitate faci misto de eforturile si interesul real al altora pentru problemele mediului? ah, stiu, pentru ca te-ai consacrat drept incalcator al punctului 7 din regulament si nu vrei sa-ti stirbesti legenda.

Ileana, daca aud cele 16 academii impreuna cu purtatorul lor de cuvant ca vaca e mai periculoasa ca SUVu'...:-)))

Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by conchita

Ileana, daca aud cele 16 academii impreuna cu purtatorul lor de cuvant ca vaca e mai periculoasa ca SUVu'...:-)))

, si asta nu-i totul!
Stai sa vina Brenda sa posteze ultimele doua articole din Adevarul cel verde, unul despre consens si altul despre soare...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nu pot sa ma abtin, trebuie sa il intreb pe capcaun daca are masina

Mergi la inceput

io ma gandesc cu oroare ce s-ar fi intamplat daca climatologia ar fi avut o istorie de...cat sa zicem? hai, treaca, 500 de ani, nu 100 de ani cat are acum. cred ca Brenda, vorba ta, ne-ar fi citat povestiri din cripta, noi toti fiind deja oale si ulcele conform consensului academicienilor cu aia ne(academicieni), dar inca pe forum. d'aia zic, sa murim, da' s-o stim si noi. si sa moara si vaca, pardon, capra beshi metanoasa.

mi se par glumite fara umor modelele alea pe calculator bazate pe niste fenomene aleatoare (=clima) din ultima suta de ani, cand varsta pamantului e ceva mai respectabila, iar omul-stie-tot nu are repere de comparatie sigure-sigure, ci doar ipoteze. plus ca, vorba aia, ne-am mai racit o data si fara masinile americane, deci e normal, stati linistiti la locurile voastre. inteleg sa plangem ursul polar, nu disparitia omului. care e, dupa cum se stie, doar o maimuta cu pretentii.

Mergi la inceput