Incalzirea globala - editie pasnica

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Io tot nu pricep de ce tre sa ne bagam in razboaiele su substrat politic,lasa-i frate sa-si dea in cap si,vorba Concchitei,sau a Ramonei,hai sa vedem ce putem face noi,ca muritori de rand.....

Pai Ramona draga,eu ti-am dat-o exemplu pe Mihaela,putem sa facem si noi la fel,nu?

Si cred ca da,conteaza si ce fac mai marii,la scara mondiala,ca altfel......noi ne chinuim degeaba.......

Lasati-ma cu Al Gore care nush de ce si-a cerut scuze,cu Patrick J.Michaels si mai stiu eu care,astea-s razboieli care chiar nush de ce ne-ar privi pe noi....

Uite,eu ma intreb daca www.adevarul.ro/index.php?section=articole&screen=index&rss=1&id=326822" target="_blank">CHESTIA ASTA e reala sau doar de "ochii lumii"........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Guestus
lasa nene prostiile cu pestii si dinozaurii care au disparut....spune aici cum se incalzeste planeta de la cutiile de bere aruncate in lac. asta e subiectul.
Da consumul de gas pe cap de om iti spune tie ceva despre actiunea individuala sau nu ...sau bush nu zice nimic de asa ceva?

[emoticon cu om care se scarpina in scafarlie]
Guestus, daca muntii de gunoaie distrug ecosistemul, din ecosistemul ala nu face parte si padurea cu specii cu tot? sau tu crezi ca numa de copaci avem nevoie, nu si de speciile traitoare prin si printre copacii aia?

cu benzina, ai dreptate, de maine o sa merg pe jos la munca. dus-intors sunt cam 60 mile. la anu' ne vedem la maraton, vii si tu, da? poate trisezi si nu-ti dai si tu masina la fiare vechi. idem restul apocalipticilor eco. iar acu hai sa inchidem computerele, ca si astea contribuie la incalzirea planetei.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brendamitran

Io tot nu pricep de ce tre sa ne bagam in razboaiele su substrat politic,

esti simpatica foc. :-)) pai cine a postat doo articole super politice la inceput de topic? :-)))

Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by conchita
[
cu benzina, ai dreptate, de maine o sa merg pe jos la munca. dus-intors sunt cam 60 mile. la anu' ne vedem la maraton, vii si tu, da? poate trisezi si nu-ti dai si tu masina la fiare vechi. idem restul apocalipticilor eco. iar acu hai sa inchidem computerele, ca si astea contribuie la incalzirea planetei.

yo sint aici si o sa am petrecere cind benzina ajunge la 2 USD/l acolo in inima americii ...si atunci o sa mai mergi tu cu masina personala de 6000 cc la munca cind o sa-si vada guestus ceafa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am vazut la tembelizor ceva minunat.
Directorii de la Porche Romania declara ca in urmatoarea perioada la fiecare masina WW Passat vinduta vor cultiva un copacel. Si erau si imagini cum cultiva un brad, nu stiu unde, cum sapa si pun bradul si pe urma il uda cu stropitoarea, in costum, zimbind fotogenic. Si declara ca WW passat este masina ecologica, cu consum redus - si nu sint sigura dar parca au mentionat ceva si despre energie alternativa.

Asta da initiativa

Alta initiativa buna, dar nu sint directori implicati, sa se interzica masinile de teren cu consum foarte mare in oras. Era parca o initiativa a Green Peace (nu stiu sigur). Are sens, unele masini din astea 4x4 vechi consuma 25%, ce nevoie ai de masina de teren dimineata in ambuteiaje?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

U.N. summit urges action on climate change - www.msnbc.msn.com/id/20951571/" target="_blank">http://www.msnbc.msn.com/id/20951571/

No comment...

"animals ...exist for their own reasons. They were not made for humans any more than black people were made for whites or women for men." Alice Walker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Am vazut la tembelizor ceva minunat.
Directorii de la Porche Romania declara ca in urmatoarea perioada la fiecare masina WW Passat vinduta vor cultiva un copacel. Si erau si imagini cum cultiva un brad, nu stiu unde, cum sapa si pun bradul si pe urma il uda cu stropitoarea, in costum, zimbind fotogenic. Si declara ca WW passat este masina ecologica, cu consum redus - si nu sint sigura dar parca au mentionat ceva si despre energie alternativa.

Asta da initiativa

Asta, ca si ala cu Islanda, sunt foarte bune exemple de advertising pe mana incalzirii globale
Care VW e masina ecologica, Touaregul cumva?! VW e firma serioasa, face masini si mari si mici, care implicit consuma mai mult sau mai putin dupa facultati, da' eu inca n-am vazut VW hibrid (Ford are; Toyota are, etc etc)
Deci: daca vreti sa depolitizati subiectul, schimbati-i titlul, asta de acuma e politic prin definitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Llaura

quote:
Originally posted by sirimie
Directorii de la Porche Romania declara ca in urmatoarea perioada la fiecare masina WW Passat vinduta vor cultiva un copacel. ...

Asta, ca si ala cu Islanda, sunt foarte bune exemple de advertising pe mana incalzirii globale.

Laura, de acord in privinta marketingului ieftin al producatorilor de masini.
Insa nu este fair sa bagam Islanda in aceeasi oala in care fierb celelalte tari. Islanda este singura tara din lume al carui consum energetic este acoperit in majoritate din surse regenerabile si nepoluante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Islanda este singura tara din lume al carui consum energetic este acoperit in majoritate din surse regenerabile si nepoluante.

Da' are populatie 300 000, si Buzaul e mai mare daca ma-ntelegi; si-n articolul ala citat de tine acu vreo doua zile scria ca nu se pot lipsi de masini si ca pescuitul tot cu petrol se face...cand pescuiesc 300 000 nu e totuna ca si cand pescuiesc 300 de milioane daca ma-ntelegi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus
yo sint aici si o sa am petrecere cind benzina ajunge la 2 USD/l acolo in inima americii ...si atunci o sa mai mergi tu cu masina personala de 6000 cc la munca cind o sa-si vada guestus ceafa

Guestus, nu apuc eu ziua cu benzina 2 dolari litrul, pentru ca nu cred ca terorismul islamic va castiga razboiul contra lumii civilizate, ok? einuei, deja masinile hibrid sunt afordabile si am una in plan cat de curand, asa ca ia sa te vad cum iti vezi tu ceafa in public. :-)))

Mergi la inceput