MAMICI DE ITALIA (6)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Ginger00 spune:
Petro-nush' daca-i acelasi...e un cuplu italian.
Stefy-ca nu ca nu as vrea sa merg dar eu sunt clasificata ca gravidanza a rischio si nu as vrea sa-mi provoc nastere prematura doar de dorul de-a ma distra...+23
sufletelele mele
Atat mai avem
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pet.cost2005 spune:
ali -
... ma faci sa rad la faza cu aeroportul ... pai si eu cred ca o sa ma prezint cu trolley-ul ... o sa fiu ca in reclama aia cu roncato shuttle ... allora sei un'astronauta .... Tu ai aproape tot bagajul facut vad ... da' esti si mai inaintata cu sarcina. Eu mai am multe de luat ...
Am vazut ca in spital (si iti recomanda si tie sa-ti aduci de-acasa) folosesc ca deterg. intim www.saugella.it/" target="_blank">Saugella
Petronela bb Silvia
mamii spune:
off fetelor a adormit si ale...mult vorbiti cand nu sunt eu de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
pet.cost2005 spune:
Ma duc sa-mi fac plimbarica de dupa-amiaza ... vad ca iar m-ati parasit
... care la TV, care la somnic ...
Ne auzim mai pe seara ... ciaoooooooooo !!!!!!!!
Petronela bb Silvia
slimatei spune:
Ginger00...imi pare rau...da' poate da' DD si se va schimba situatia...si eu eram la inceput sub observatie (caci anul trecut am pierdut o sarcina)si chiar acum a tb sa fac trat....dar am avut incredere in DD.. si uite ca acum nu mai am probleme....de am avut eu curajul sa merg si in Ro...si totul a fost bine...ai increde in DoamneDoamne si ai sa vezi ca totul va fi bine!
eu ziceam asa ca sa te mai destinzi un pic si tu ..nu ca tb sa te zbantui..si daca te vei simti obosita cine te opreste sa nu te intorci acasa..? fa cum crezi de cuviinta si cum te vei simti...scuza-ma nu ma baga in seama ..am si eu gargaunii mei...
Stefania x 2
27+
slimatei spune:
petro si eu tot saugella folosesc costa un botto la farmacie ... dar e f. bun...
eu sper sa nu se intample nimic si sa apuc sa-mi fac si eu cumparaturile pt bagaj...caci acus trece..si tb sa merg in "vacanta" si eu nu am trolley-ul pregatit...da' faza ca eu nu am nimic... nici nu sunt pregatita de nici un fel.... habar n-am nici macar ce-mi tb ...sper sa-mi dau una regulata
...altrimenti.... ma voi da cu capul de pereti pe bune...
Stefania x 2
27+
pet.cost2005 spune:
stefi - eu nu folosec saugella ... dar am vazut ca in spitalul unde o sa nasc eu il folosesc pe asta ... nici nu stiu cat costa. Si am vazut si la magazinele cu prod. pt. gravide, copii, infanzia ...
S-a mai discutat despre lista pt. spital ... eu am luat-o www.prenatal.it/libroaperto/corredo.asp" target="_blank">de-aici (te duci pe regiune, provincie etc. si iti alegei spitalul unde stii ca o sa nasti), am stampat-o si i-am aratat-o medicului sa-mi confime ce e necesar si ce nu. Iar fetele mi-au mai recomandat sa ma duc direct la spital, la nido, sa cer lista de-acolo ... Nici eu nu am cine stie ce pregatit .... da' sper sa am timp. Dupa cum vezi, eu sunt mai "inconstienta" decat tine ... da' am totusi o scuza, nu e din comoditate, ci, asa cum spuneam mai sus, din cauza de buget mai redus luna asta ...
Nu trebuie sa intri in panica ... macar spitalul ti l-ai ales? Te-ai hotarat unde o sa nasti?
Petronela bb Silvia
Raluk31 spune:
Am incercat sa dorm,dar n-a mers..
Vad ca pove de bagaj,hm,cand o veni vremea mea,poate imi traduceti si mie lista..sau poate pana atunci mai invat cate ceva
Raluca
in asteptarea lui bb
mamii spune:
de cat timp esti in it raluk?? de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07