MAMICI DE ITALIA (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Mamii azi fac mai bine,dar voi ce faceti?Ale iubitul ce face?
Ginger sarumina de raspuns
Petro te-ai hotarit gata?(sa faci bagajul)Pai AMR-ul tau care este?

MIRELA 28+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Nu mai e nimeni pe-aici ... toate fetele sunt la riposo???

Nu a mai dat de mult pe la noi serj ... ce-o fi cu ea?

cristina ne tine in suspans cu vestile ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Eu mai sint,dar chiar ce o mai fi cu Serj,dar ce o fi si cu Cristina nu cumva ne da vestea cea buna ca a nascut.

MIRELA 28+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

aaaaa ... acum am zarit-o si pe mirelusha ...

Da, m-am hotarat sa-mi fac bagajul ... da' mai am multe de cumparat inca ... luna viitoare ca luna asta am avut alte cheltuieli urgente si suntem cam-cam cu bugetul. Sper ca bblina sa fie cuminte si sa tina cu mami ... sa-mi dea timp sa ma pregatesc pt. marea intalnire . Dupa cum spune nenea dr. e totul ok si o sa mai stea in burtica o vreme ....

Am 32 de sapt. ... da click pe caruciorul de la semnatura ca sa vezi tickerul ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

eu sunt aici...ma plictisesc de mor....astept la ora 15 pe Italia1 episodul Veronica Mars...l-am mai vazut da-mi place gagica aia.
Mey, eu nu stiu,asa de greu trec zilele ca numai...
Am primit o invitatie la un botez pe 7 octombrie dar nu cred ca merg...nu ma simt in stare sa stau vreo 4-5 ore in picioare sau sezut, ca si acum daca stau seara si prepar cina ma apuca contractii sau ma trage burtica...mai bine mai astept si-mi pastrez puterile ca sa merg la cumparaturi pentru bebeii nostri.

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ginger00

Am primit o invitatie la un botez pe 7 octombrie dar nu cred ca merg...nu ma simt in stare sa stau vreo 4-5 ore in picioare sau sezut, ca si acum daca stau seara si prepar cina ma apuca contractii sau ma trage burtica...mai bine mai astept si-mi pastrez puterile ca sa merg la cumparaturi pentru bebeii nostri.

Nu cumva e acelasi cu al meu ??? Ca si eu am un botez pt. data aia ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:

eu sunt aici...ma plictisesc de mor....astept la ora 15 pe Italia1 episodul Veronica Mars...l-am mai vazut da-mi place gagica aia.

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

si eu.... suntem de aceeasi simpatie....

Stefania x 2
27+

Mergi la inceput

quote:

dute mey si te distreaza c-ai sa vezi ce-ti trece de plictiseala....de' dupa ai sa te odihnesti....ai sa ai tu timp si de cumparaturi...nu te preocupa bre'

Stefania x 2
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mamii ce copil bun ai ...eu am ramas jocata(fixata) ca al meu plangea si era un agitat ziua si noaptea mai ales

Cele care alaptati ati baut ceva ceaiuri sau folositi ceva medicamente homeopatice??

Cristina nik???

Petro sa-ti cumperi ceva din erboristeri detergent intim (calendula, aloe etc) ca sa-ti refaci perineul giugiuc.
Cate mi-am pus ...iar speri barbatul cand va fi sa mergem la spital sau pe moase ca vor crede ca vin de la aeroport.De data asta am fost mai smechera am pregatit 2:unul ptr mine-halat baie si matase, camasi, pijama,panolini,cosmeticeptr alaptat si intime,papuci, chilotei monouso, prosopele intime si ptr mancare,cd cu muzica preferata, bauturi energizante, lumanari parfumate in concluzie avem dreptul la orice numai sa colaboram;al 2 lea ptr fetita cu un body fara maneci,panolini si crema pe baza de zinc,bavaglino ,fazzolettini umidi, sosete si hainele ptr iesirea din spital vreo 2 costume unul din bumbac altul din cinglia cu hainuta ptr sezonul mai rece...cam atata

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

eu merg la nani...c ne-am trezit cam ciufute azi...si suntem cu fundu' sus...

toata gasca....numai bine!

Stefania x 2
27+

Mergi la inceput