MAMICI DE ITALIA (6)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
mamii spune:
fetelor iarashi a.ti fugit cu toatele§??Pe unde umblati?? ahh?? de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Raluk31 spune:
Neatza...azi sunt necajita
Am fost la dermatolog pentru problemele mele cu pielea si mi-a zis ca am "disidrosi",o eczema pe fond alergic..Toate ca toate,dar am citit pe net ca tratamentul e indelungat, uneori nu functioneaza si,colac peste pupaza, mai si recidiveaza cand nu te astepti..
In sarcina,evident ca mai mult de o crema n-am primit.
Sper ca voi aveti o zi mai buna
Raluca
in asteptarea lui bb
katiapam spune:
Raluk-imi pare rau,am cam banuit noi ca e vb de o alergie
sper sa iti faca mai bine crema care ti-a dat-o,bine ca te-ai dus la dermatolog si ti-a dat ceva ca era mai rau daca foloseai cine stie ce si ii facea rau la bb si nu stiaiasa cresc eu
GIULIA
Ginger00 spune:
aicea-s...
Multumesc de sfaturi in legatura cu masatul...pai o sa-mi iau paracapezzoli din ala si gata...nu ma risc sa-mi provoc cu mana mea contractii.
Ali-si eu faceam acasa zacuste si muraturi dar de cand sunt aici nu am mai facut...am si uitat.Lucram pana acum de la 8 la 18-19 si sambata pana la 13 ,nu aveam nici chef nici timp de asa ceva...imi mai trimitea sora si soacra-mea cateodata.
Raluk-nu si necajita,bine ca te-ai dus sa vezi care-i problema ,macar faci tratamentul just.+23
sufletelele mele
Atat mai avem
MIKUTA4 spune:
raluk31 ca sa treaca supararea la fata si mai bine ca acum stii ce este si poti sa te tratezi,si nu mai fi necajita ca necajesti si bebicul si tu asta nu vrei.
tie si la bebe
Cristina ce faci?care mai este treaba azi?
Ginger00 tu no-spaul cum il iei cind incep contractiile?ai mai avut?Sper din tot sufletul de nu.
MIRELA 28+
SARA-MARIA ingerasul nostru
micio spune:
Acum reusesc sa beau si eu cafeaua, ca a chitzait Eduard toata dimineata, ii iese o maselutza, a trebuit sa fac si de papa.
Pt sani eu am folosit cu putin inainte de nastere o crema Elageno Topico, de fapt este pt capezzolo, si tot asta dupa nastere. Nu am facut rani, nu stiu de o fi fost de la crema sau nu... Sunt 30 bustine in cutie, costa cam 16euro.
Revin, s-a trezit bimbo urland....
Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )
Ginger00 spune:
Mikuta- iau imediat ce simt contractii mai puternice...daca-s mai lejere(cand nu simt ca ma trage asa tare) ma culc pe o parte mai ghemuit si trece.Sa stii ca mai am dar nu foarte multe desi stau cam tot timpul in pat.+23
sufletelele mele
Atat mai avem
mamii spune:
ce faci mikuta??
Cristina cde faci nashti??:D de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
micio spune:
Am pus pe mail niste carticele despre cresterea copiilor, m-am gandit ca poate nu le aveti si le gasiti interesante.
Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )
pet.cost2005 spune:
Ciaoooooooo !!!!
M-am apucat azi sa fac bagajul pt. spital ... da' mai am de luat cate ceva ... deocamdata m-am pus pe spalat ceea ce am .. camasi de noapte prosoape etc. ...
oana - multumim pt. carti ... mai gasiti la subiectul asta foarte multe carti cu, despre si pt. copii ... eu mi-am descarcat cateva ... numai ca sunt incomode de citit in c** pe scaun ... parca tot alea clasice ma atrag ...
Azi nu mai am intrebari intrebatoare ... deocamdata ca ziua nu s-a terminat ...
Maine ma duc si eu la vampirizat .. a se citi analize, printre care si glicemia ... sa vedem ce ma asteapta ...
Petronela bb Silvia