MAMICI DE ITALIA (6)
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
katiapam spune:
Slimatei-Stefania x 2 adica o s-o numesti Stefania ai decis?
te-a ajutat la ceva listele cu nume,ai reusit sa gasesti semnificatia la ele? al doilea l-ai vazut care l-am pus atunci?asa cresc eu
GIULIA
slimatei spune:
katia multam' dar inca nu m-a decis...inca mai caut..le-am vazut pe toate..stau si le studiez...dar inca din primul abia am ajuns la lit.D.....deci mai am....pana atunci...totusi...sa nu ramana copilu' fara nume...
desi o spun ca daca parintii mei(sau mai bine spus mama) a facut ceva mai bun pt. mine in viata asta...a fost sa-mi aleaga numele ....il ador....sunt f. mandra de numele asta... singura chestie e sa nu se supere fetitzu meu ca are numele la fel ca al meu...
Stefania x 2
27+
katiapam spune:
Slimatei
Nu cred ca se va supara daca tie iti place si il adori e bine,cel mai mult conteaza sa va placa voua,eu am o pritena care se numeste Alina iar fiicei ei i-a pus tot asa numele,pt ea e bine ca o striga Alina iar fetita- mamma,mai rau e pt.tati care zice mereu Alina mare-Alina mica de cite ori le chiamaasa cresc eu
GIULIA
mamii spune:
multumim stefania de cafea tocmai o savurez
Neata fetele de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Pai mie o lene ca nici cafea n-am facut...Sa stiti ca de la voi mi se trage cu cafeaua , ca n-am mai baut de cand am ramas ...asa ca de vreo sapt ii trag dimineata .
Ali35
si Enrico 7ani
poze
mamii spune:
Ale ma dispera cu cachitzul lui de la ora 4:( trage parturi si plange in somn asha ca de vreo 2 saptamani doarme cu mine in pat de la ora 4.Faza e ca ii e lene sa se trezeasca si deaia bazaie adoarme bazaie adoarme....si o tine asha pana la 7 dimi cand incepem sa ne iubarim cu mami si cu tatiiiiiii si acuma pentru ca a si facut cachitz.... DOARME si ii da lu mami timp sa ishi bea si ea cafeaua(macar asta).
Ma declar oricum multumita ca nu mai tre sa ma trezec din 2 3 ore sa ii dau sa suga ragaie....etc..deci il iau in pat scot tzoancele afara si cand are chef mufeaza ( pt k il calmeaza sa nu mai planga:D). de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
MIKUTA4 spune:
Neata si de la noi!!!!!!!!!
Stefania si tie.Noi azi ne simtim mai bine asa pare,dar sa speram ca asa si va continua adica sa ne simtim bine in continuare.
Sarumina ptr cafea bunaaaaaaaaa!!!!!!!Sa ne mai dai si alta data
MIRELA 28+
SARA-MARIA ingerasul nostru