MAMICI DE ITALIA (6)
Raspunsuri - Pagina 5
MIKUTA4 spune:
Katiapam mai tirziu am sa iau un no-spa si ma bag in pat si sper ca miine sa fiu ca noua sarumina pt grija.
MIRELA 28+
SARA-MARIA ingerasul nostru
Ginger00 spune:
Ali- vin si io la zacusca ,dar numai la mancat
Cu sanii,tot aman ca ii simt asa,mai sensibili...dar o sa-mi fac program ca sa-i masez si frec zilnic macar vreo 10 minute
Mikuta-cand simti ca ai contractii eu zic sa iei imediat No-spa ca si asa ii trebuie putin pana actioneaza.
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
katiapam spune:
noapte buna fetelor!!!!
sper sa reusiti sa va odihniti bine burticilor
mamma di giulia-20/06/07
asa cresc eu
GIULIA
Roxali spune:
Katia sa-ti traiasca printesa.
Ginger e usor de facut, dar eu am facut in cantitati mai mari ca sa am mai mult...ca de, voi avea alte ocupatii in iarna asta.Mie imi place in general sa fac multe chesti, dulceturi, sosuri ptr paste si le pun la borcan... asa devin pe zi ce trece mai frumoasa
Petro nu mai folosesc de mult maioneza in salata de vinete...o lamaie stoarsa sau putina smantana ca sa o albeasca.
Cristina bafta maine...sa fie asa cum ti-ai pus in gand...repede si fara dureri.
Ali35si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Ginger nu te apuca sa masezi sani...sfarcurile da, deoarece pot provoca contractii.
Ali35si Enrico 7ani
poze
katiapam spune:
Roxali-multumesc
Ginger-are dreptate Roxali acum mi-am amintit si eu,ai sa vezi cind alaptezi in momentul cind ii pui la sin pe copii o sa ai contractii ca stimuleaza
ne-au zis si la spital
si nu-ti fa probleme daca nu ai sfircuri mari sint de cumparat de la chicco para capezzolo se numeste e de cauciuc si foarte practic si il poti folosi si in caz daca o sa ai rani
asa cresc eu
GIULIA
cristina85ss spune:
Noapte buna fetelor,ne auzim maine dimineata Roxali deci daca imi maez sanii am contractii? Hai ca mi-ai dat o idee..
Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
katiapam spune:
Buna dimineata!
cum v-ati odihnit?
eu ma distrez de minune ca micuta mea striga cit o tine gurita la jucariile de la patut si face o galagie in toata casa,e un amore
cine face azi cafeaua?
Cristina-ce noutati ai?
asa cresc eu
GIULIA
slimatei spune:
mirela imi pare rau...ai grija de tine.... ia si te odihneste.. cred ca ai facut prea mult efort zilele astea..dute-n stanga..dute-n dreapta... imi pare sincer rau..dar stai linistita..ca Doamne-Doamne e mare...stie El ce face....
si multa sanatate tie si la bebelina...sa astepte acolo in burtik pana la termen....
Stefania x 2
27+
Roxali spune:
Neata!
Cam pustiu astazi...ce puneti la cale??
Cristina te-ai masat toata noaptea??
Ali35si Enrico 7ani
poze