MAMICI DE ITALIA (6)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Raluk31 spune:
Katia,sa-ti traiasca printesita!
Petro,am vazut ca ai inclus "Casandra" la capitolul telenovele Personal,imi place f mult,a fost pe lista noastra,numai ca nu i-ar fi zis nimeni copilului asa,ci Casi.Si ar fi fost pacat.Oricum,originea ii e in mitologie...Dar e bine sa alegi ceva care sa se potri in toate limbile implicate
Fetele,intrebare...voi v-ati pregatit in vreun fel sanii in timpul sarcinii ca sa nu aveti probleme in faza de alaptat?
Raluca
in asteptarea lui bb
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamii spune:
raluca eu doar ma frecam pe sani cu buretele in timpul dushului dar daca nu ai sfarc cica e bine sa til si faci din tip oricum o sa iti faca copilul baritai sfarcele:D de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Ginger00 spune:
Katia- ce frumusica bebitza ai! Felicitatziuni
Raluk- si mie mi-a zis nasa mea sa-mi frec sfarcurile cu ceva carpa aspra sa nu ma doara cand o sa mi le moshmoleasca bebeii...inca n-am inceput...da' cred ca ar fi timpul s-o fac+23
sufletelele mele
Atat mai avem
katiapam spune:
Multumesc la toate din nou!
Ginger incearca sa-ti pregatesti sanii ca vine timpul cind trebuie sa hranesti pe amindoi si daca iti fac rani sono guai,fa un male cane
pina se invata ei sa suga bine si pina inveti sa-i pui la sin bine si tu daca apuca sa-ti faca rani e tare dureros
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
cristina85ss spune:
mamii mie mi-ar placea sa fiu asa norocoasa ca tine in privinta nasterii..ai dreptate si stiu ca ar trebui sa ma duc la un control dar astazi nu se poate ptr ca ginecologul meu č fuori roma si numai maine ma asteapta la cabinet
despre sani eu ma ungeam cu aceeasi crema ce foloseam si ptr vergeturi,era si ptr sani,iar atunci cand fac dus,la fel ca si oi insist in zona sfarcuriilor cu un burete dar nu stiu daca toate astea pana la urma or sa ma ajute la ceva
Cristina 40+
GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
MIKUTA4 spune:
ca am dormit un pic ca azi nu stiu ce am avut ca am simtit mereu burtica tare,si doar nu am facut efort,dar vad ca au inceput iar blestematele astea de contractii.
MIRELA 28+
SARA-MARIA ingerasul nostru
katiapam spune:
Mikuta-imi pare rau ca incep din nou contractiile! ai grija de tine si treci la repaus fara efort perņ
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
katiapam spune:
Mikuta-sa ne spui cum te simti ok?
ai grija de tine si de Sara
mamma di giulia-20/06/07GIULIA
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Petro,am vazut ca ai inclus "Casandra" la capitolul telenovelePersonal,imi place f mult,a fost pe lista noastra,numai ca nu i-ar fi zis nimeni copilului asa,ci Casi.Si ar fi fost pacat.Oricum,originea ii e in mitologie...Dar e bine sa alegi ceva care sa se potri in toate limbile implicate
ralu - ce pot sa-ti zic? Fiecare cu gusturile lui ... o fi avand originea in mitologie, nu stiu, nu m-am interesat, eu il auzisem prin telenovelele din Romania acum 9-10 ani, cand incepusera sa se difuzeze pe la noi ... si, sincer, nu imi place (de nume vorbesc, nu de telenovele).
Gata, am venit din plimbare ... mi-am luat si vinete ... acum le coc.
ali - ti-a iesit zacusca? Si pana la urma cate kg. ai luat ... de ai spus ca o se ne speriem? Oricum, daca ai familie mare si mancacioasa
![](icon_smile_big.gif)
mirela - ai facut bine ca te-ai odihnit ... ai grija de tine si de burtica
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Petronela
![](fetita.gif)