MAMICI DE ITALIA (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Stefania- mi-ar fi placut sa pot trai gravidanta asta ca orisicare dar nu mi-e dat sa fie asa...de la inceput am tras cu dintii sa trec de 12 saptamani,apoi de 20 si-acum astept sa trec de 7 luni ca sa pot respira si eu...stii,in caz ca se nasc mai repede...mi-ar placea sa ma plimb,sa ies la cumparaturi ,la restaurant fara sa fiu terorizata de fiecare senzatie de umezeala sau contractie.Asa ca n-am incotro...decat sa stau in pat de luni pana duminica...ma mai relaxez cu voi, sunt tare bucuroasa ca sunteti atat de dragute si disponibile cu o rompi scatole ca mine

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ginger da cu ce esti tu rompe scatole???Lasa ca voi cu contractii va veti bucura mult mai mult cand o sa aveti puishorii in brate si o sa ieshiti in lume cu ei sa ii vada toaaaaaaaaaata lumea!!!!Si atunci o sa ieshiti si la restaurant!Iar tu cu 2 dintr.un foc vei fii o mamica eroina

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Mamii, sunt aici de un an,insa n-am lucrat,deci prea multe contacte sociale n-am avut.
Ginger,imi pare rau pentru stresul prin care treci.Dar lasa,mult a fost,putin mai este

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluk eu un an si putinsi nici eu nu am fost prea cu italienii:d

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Fetele pusici pe burtici,bebelici si la mamici ma bag la sotzu'n bratze sa ma cicileasca ca am nevoie

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by Ginger00

Stefania- mi-ar fi placut sa pot trai gravidanta asta ca orisicare dar nu mi-e dat sa fie asa...de la inceput am tras cu dintii sa trec de 12 saptamani,apoi de 20 si-acum astept sa trec de 7 luni ca sa pot respira si eu...stii,in caz ca se nasc mai repede...mi-ar placea sa ma plimb,sa ies la cumparaturi ,la restaurant fara sa fiu terorizata de fiecare senzatie de umezeala sau contractie.Asa ca n-am incotro...decat sa stau in pat de luni pana duminica...ma mai relaxez cu voi, sunt tare bucuroasa ca sunteti atat de dragute si disponibile cu o rompi scatole ca mine

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Cit de mult te inteleg ptr ca in aceeasi situatie ca si tine sunt si eu,dar asa cum a spus si Mamii ne vom bucura mult mai mult cind ne vom stringe in brate puisorii,si lucrul cel mai important sa nu disperam niciodata si sa ne pastram increderea in Dumnezeu.Cind eram stresata si imi venea ginduri negre in cap referitor la sarcina mea ma scuturam si imi ziceam mie insami"Daca dumnezeu mi-a dat copilul asta inseamna ca vrea sa se si nasca".Asa ca ............ capul sus si va fi totul bine pina la capat si puii nostri se vor naste la termen si sanatosii .

MIRELA 28+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ginger ma bucur ca esti fffconstienta de ceea ce porti in pantec...2 gemeni nus de glumit mai ales daca vrei sa duci sarcina cu bine pana la capat, adik sa reuseasca sa-si formeze toate organele si sa aibe si ceva kg pe ei...apropo te-ai interesat daca acolo unde vrei sa nasti au si secyie ptr prematuri, adica cei nascuti sub 34 sapt???
Cred ca ti-am mai repetat asta drept sa-ti spun si din cauza ca o prietena italiana care era gravi cu 2 sa dus la munca pana cand au apucat-o contractiile si binenteles unul la pierdut ,iar al 2 lea greut a reusit sa recupereze.Ce ma lasat paf e ca "duamna" invinuia medicii, dar iei saraci n-au avut nici o vina daca ea a fortat "natura" ca de se ducea la munca ca se plictisea acasa(ca probleme financiare nu avea)

Mi-am pregatit bagajul de data asta mai tarziu, cu primul la 6 luni si dupa ce le-am spalat si calcat, le-am reasezat in cutiile lor , ca nu cumva sa capete vreo dunga(m-ar fi incomodat la nascut).
Acum mai tarziu la 32 sapt, cum am aflat ca e deja pozitionata si chiar o simteam pe pozitie de atac si ffffffagitata.

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005
Dupa cum vezi, eu sunt mai "inconstienta" decat tine

... da' am totusi o scuza, nu e din comoditate, ci, asa cum spuneam mai sus, din cauza de buget mai redus luna asta ...
Nu trebuie sa intri in panica ... macar spitalul ti l-ai ales? Te-ai hotarat unde o sa nasti?

Petronela
bb Silvia

atunci si eu am aceeasi scuza... caci am fost in Ro...nu se stie...

da nu cred ca ma intreci...ca eu nustiu nici macar unde o sa nasc...a zis dr. ca peste 2 sapt... ma ajuta ea...atunci ma las pe mana lui

Stefania x 2
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Ginger00

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

nu te preocupa...ca si eu am stat in acelasi stres....stiu ce inseamna...si cum ti-am mai spus stiu durerea care o provoaca o pierdere...si am fost destul de stresata... dar nustiu...dupa ce am fost la eco morf....si am vazut-o(cat era de frum. si cumintica) ...Dumnezeu mi-a dat asa o putere si o incredere..ca am stat mult mai linistita...asta nu inseamna ca nu ma mai gandesc...dar stiu ca deacum orice ar fi..are multe sanse de supravetuire...Doamne ajuta!

stai linistita ..asa cum a spus si Mirela...Stie DD ce face...tb sa ne incredem in El...nu te mai stresa..

Stefania x 2
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Neatza!

Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )

Mergi la inceput