MAMICI DE ITALIA (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata?
ne adunam la cafea? unde sinteti? inca dormiti?

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! uita ca uitai..sa dau cafelutzu in dim.asta ...da' o primesc volentieri...saru'mana

ce mai fac fetili...?si piticutii?

Stefania x 2
28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

grazzie de cafelutza

Ale doarme...tati la munca...mammi pe net

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

oi...oi...ce adormita sunt... cu 2 cafelutz baute(da' daca erau...mici mici..nu se pune..nu? ca si cum as fi baut doar jum...ma duc sa fac rost de alta jum..ca eu zic ca ma abtin..da' nu se poate ... ca am tensiunea mica... si asti dr. se preocup. prea tare pt. mine... ca daca eu ma ingras mi se ridica tensiunea... unde poaten-alta parte... ca cea arteriala...poate sa ma mai sperie ei cat vor...mama lor de ....sperietori... eu am decis...fac cum vreau dar stiu ce fac... folosesc(X)....

Stefania x 2
28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Eu am trecut deja la adunat de pe jos, grisine, tractorase, dinozauri. Dupa amiaza mergem la acvariul din Cattolica.

Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )

Mergi la inceput

ei... oana cine se pune cu tine..... eu de cand m-am trezit.. tot dau tarcole pe langa ceva bun....

Stefania x 2
28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

stefnia si eu dau tarcoale non stop pe langa cate cva bun daaaaaaaaaaar incerc sa am abtin sa slabesc naibi si yo:(

oana distractie placuta la acvariu

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

ei... oana cine se pune cu tine..... eu de cand m-am trezit.. tot dau tarcole pe langa ceva bun....

tati aseara nu a vrut sa manance mancare normale(ca de' are si el poftele lui...a ramas cu burtica...zici ca-i intr-a 5 luna.. §)§

si si-a facut paste cu unt si branza ... s-a dus el deoparte sa nu-mi faca pofta mie.... eu cica stau la dieta.... da de unde..ca un miros de unt.....ce bine mirosea....da asa ce forta am avut...da' acum numai pot rabda...am visat numa' paste aseara....

cred ca-i un noroc ca ia mai ramas cateva furculite... io ma duc sa-l bag la microunde si gata...e dim..cat rau poate sa-mi faca..? dupa ma duc la palestra

Stefania x 2
28

Mergi la inceput

aaa scuze oana..ca eu cu untu' meu in cap am uitat sa-ti urez..Distractie placuta..da' intentia am avut-o...da daca -i mai aproape gura... am papat tot...ce bun e.....si am pus si un pic de zahar ca sa fie cat mai complet pastu'.... carbohidrati,zahar simplu, grasi(animali) ...si proteine(adik branza) ce mai... mai complet de atat...dar de fiecare data zic.. asta si atat... si dupa ma opresc.. dupa care dupa...nici eu nustiu...

Stefania x 2
28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Neata si de la noi!!!!!!!!!!!!!!!

Buna cafeaua sarumina,si noi ne-am trezit am papat ceva si ne-am si cintarit am slabit 2 kg uraaaaaaaaaaaaaaa si asta faptul ca am renuntat la dulciuri,dar la papa bun nu ca trebuie sa creasca puiul meu mare.

MIRELA 28+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput