MAMICI DE ITALIA (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Mamii- ai dreptate..pe astea am dat 380€...da' tare mult mi-au placut...restul o sa le iau de la Prenatal,Oviesse.
Creme si alte chestii o sa le iau de altundeva ca acolo mi se pareau tare scumpe...am vazut si sutiene dar inca e devreme ca poate mai cresc bidonasele pana atunci.
L-a apucat pe tati febra cumparaturilor...el ar fi cumparat tot magazinul .Mi-am facut tessera ca daca mai iau cate ceva o sa-mi faca scont de 10% ...nu-i mult da-i bine

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

da shtiu si mie imi vine sa cumpar tot dar..am aruncat attia bani degeaba...ma doare sufeltul makr sa le fi purtat odataoricum ai tai sigur le vor purta dar din experienta iti zic sa nu cheltuiti prea mult pe lucrushoarele astea mai de casa care le schimbi de 10 ori adica bodyuri pentru ca mai scapa un pipi mai vomita mai face un cachitz..si tie iti plange sufletul k ..deja le.,a patat.Adica ma refer sa aveti si lucrushoare bune ( ca doar e prima oara cand esti mamica si tre sa te bucuri de puii tai ) dar si deastea mai ieftiioare Sutienul ti.l poti lua prin sapt 35 ....

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ginger-super lucrusoarele ce le-ati cumparat!
sa le poarte sanatosi si tu sa fi mindra de ei
sint scumpe intr-adevar,eu zic sa-i urmez sfatul lui Mamii ca cresc repede si eu cu Giulia multe hainite nici n-am apucat sa i le dau sau o imbracam o data sau de 2 si pe cind le luam din nou erau deja mici,cresc de la o zi la alta ai sa vezi

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata!

iar ati scris mult ... merg repejor sa recuperez ...

noi am fost ocupati cu boy scout-ul ... am o prietena care si-a inscris fetele acolo ... vineri a nascut prietena care trebuie sa nasca la sf. lunii ... si era si in deplasare cu sotul ... si acolo a nascut ....

p.s.
voi stiti ca certificatele de nastere it. au valabilitatea de 6 luni?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ginger00

astea le-am cumparat azi

http://www.flickr.com/photos/ginger00/

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

frumoase, sa le poarte cu placere!

o salopeta crem de la chicco a avut si Ale, este practica.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
cafeaua e gata
Dana-nu stiu nimic in legatura de valabilitatea certificatelor
mie mi-a zis o cunostinta ca trebuie facut certificatul de nastere roaminesc in ambasada entro un anno de la nasterea copilului
daca sti mai multe anunta-ne si pe noi

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katiapam

Dana-nu stiu nimic in legatura de valabilitatea certificatelor
mie mi-a zis o cunostinta ca trebuie facut certificatul de nastere roaminesc in ambasada entro un anno de la nasterea copilului
daca sti mai multe anunta-ne si pe noi

asa cresc eu

GIULIA

am discutat acum cateva zile despre certificatele de nastere romanesti ...

prin ambasada, daca se fac, transcrierile se pot face doar in anul curent.

tu, cum fetita este nascuta in 2007, poti sa soliciti prin ambasada, pana in dec. 2007 ...

pt. cei nascuti in 2006 si ani precedenti doar personal sau prin procura la Primaria unde aveti resedinta in Romania sau Bucuresti.

Mergi la inceput

Wow un bell guai
atunci trebuie sa ma pregatesc,m auzit ca se fac acum programarile la ambasada prin internet? sti ceva de asta?

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neataaaaaa ... mai pe la pranz!!!!

Am trecut sa va salut ... si sa va doresc o duminca insorita si placuta alaturi de cei dragi !!!!!!

p.s. De cristina chair nu putem afla nimic? Aliiiiiiiii, nu stii nimic????

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katiapam

Wow un bell guai
atunci trebuie sa ma pregatesc,m auzit ca se fac acum programarile la ambasada prin internet? sti ceva de asta?

asa cresc eu

GIULIA

http://roma.mae.ro/index.php?lang=ro&id=6205

Programul de lucru cu publicul al Sectiei Consulare este, de luni pana vineri, pe baza de programare, intre orele 9,00 - 12,00 (nu se lucreaza cu publicul in zilele de sarbatori legale romane si italiene). Programarile se fac prin mail la adresa consulara@roembit.org . Odata cu cererea de programare, se va preciza numele si prenumele persoanei care se va prezenta la consulat, serviciul solicitat si regiunea in care domiciliaza in Italia.

Mergi la inceput