MAMICI DE ITALIA (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

da petronela e supermercato ..

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Aha ... m-am lamurit ... pe la noi nu este ...

Ma duc sa ma intind putin pe canapea ... daca nu ne mai auzim maine, pe luni !!!!!! Ciaoooooooooooo !!!!!!! Week-end placut tuturor !!!!!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Petro- am mancat la mai multe,nu le stiu numele...si la Szeged, Debrecen si chiar inainte de a intra in Romania,la Csengersima .Oriunde mergi se papa bine la unguri...si pe autostrada.Am mancat odata ,da' nush' cum ii zice ;carne bucatele prajita in sos,cartofi noi , ciuperci si mazare picanta...uauu..de vreo 2 ani ma tot gandesc da' nu mai stiu unde la Szeged intr-o crama subterana.
Am fost la Chicco...acum incarc poze sa vi le arat...am luat cate ceva si sunt emotionata cand le vad...ma apuca tremuriciul

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

astea le-am cumparat azi

http://www.flickr.com/photos/ginger00/

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

ginger - ff frumoase lucrusoarele ... sa le poarte sanatosi voinicii tai .

Eu am crezut ca vorbesti de vreun rest. unguresc pe langa Milano pe unde te duci tu ... asa, in Ungaria, oprim si noi pe unde capita ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Mamii- deci eu asa fac un fel de gulash :
carne de vita si porc taiate cubulete se pun putin la prajit cu ceapa.Zarzavaturi (morcov,telina,gulie) eu le razuiesc si le pun peste carne, 1 ardei iute si adaug niste bulion,condimente sare,piper, delikat,putin chimen.Adaug apa si le las la fiert la foc normal bine,bine.O fac mai grosuta decat o supa normala(din cauza ca zarzavaturile se topesc).Noua ne place foarte mult.Se poate face si mai lichida ,atunci se taie bucatele toate zarzavaturile si se poate si cu carne de oaie.
Noi mai facem acasa la iarba verde la ceaun...e extraordinar de bun
Acum am uitat multe retete...de cand sunt gravi am maari goluri de memorie...nu stiu daca e o chestie normala...da' n-am ce face

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

ginger - ff frumoase lucrusoarele ... sa le poarte sanatosi voinicii tai .

Eu am crezut ca vorbesti de vreun rest. unguresc pe langa Milano pe unde te duci tu ... asa, in Ungaria, oprim si noi pe unde capita ...

Petronela
bb Silvia

La asta nu m-am gandit,sa stii...nu stiu nici daca este romanesc pe aici.

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

E restaurant romanesc la Milano, www.ordinedeldrago.it/html/partner_moldova.asp" target="_blank">Moldova ... nu am fost niciodata insa ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

ginger sunt suuuuuuuuuuuper costumashele super super!!!Dar va adu un sfat... luati bodyuri din alta parte caci la chicco sunt scumpicele si ei de la o luna la alta le schimba!Si aruncati banii.Numai eu shtiu cate hainute am care nici makr nu i.au venit!:(In schimb va recomand termometrul de la chicco pentru camera e foarte bun!Buretelul inca nu l.am folosit dar cu sigurnta il voi folosi si am folosit o singura data pieptanashul pentru ca al meu nu a avut pielicica in cap.E bine sa luati si betisoarele de urechi de la chicco pentru ca sunt STERILIZATE.Sa aveti in casa si ser fiziologic.Cel de la nivea e mai ieftin,mai mult si mai multe fiole dekt cele de la chicco.Nu shtiu daca iti vor folosi in schimb fasele pentru buricut.Eu nu am folosit k a avut cleps.Vezi ca au additivo dessinfectante pentru rufe si e bun si amorbidentul.

Si pentru ca tot am fost 'cicalitoare' ma revanshez!Ptiu sa nu iti fie dedeochi burticica aia :D

Mergi la inceput

multumesc de reteta am salvat.o :d

Mergi la inceput