MAMICI DE ITALIA (6)
Raspunsuri - Pagina 16
pet.cost2005 spune:
Prin zona aia nu am fost ... adica cam pe unde se agata harta-n cui ...
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
fetelor am cumparat de aici o punga de gulash si a fost buuuuuuuuna rau am mankt pana am vomitat(eram gravi)..asta e unguresc nu??Poate imi dati si mie reteta originala :D
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
Ginger00 spune:
cam asa...la mancare ungureasca pontul e sa o faci cat mai condimentat si iute...mmmmmmmmmm parca-mi aduc aminte ce mancare imi facea si bunica...n-oi mai manca pana-i veci asa bun.Cand mergem acasa de ne apuca dorul avem vreo 15 km pana la cel mai aproape restaurant in Ungaria...da' dupa aia tre' sa iau un digestiv
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
pet.cost2005 spune:
Daaa ... cum de am uitat gulash-ul???? De fiecare data cand mergem acasa musai sa oprim in Ungaria sa mancam gulash, de la mama lui de-acolo ... altfel parca nu e vacanta .
mamii - de unde ai luat gulash si cum arata punga?
Petronela
bb Silvia
pet.cost2005 spune:
ginger - unde e rest. asta unguresc si cum se numeste? Si in afara de gulash (ciorba sau mancare) ce imi mai recomanzi bun din bucataria ungureasca?
Petronela
bb Silvia
Ginger00 spune:
Mamii- iti scriu mai diseara cum fac eu gulyas-ul ca m-a sunat tati si ma scoate la plimbarica
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
mamii spune:
fetelor era doar sosul de la gulash si parca era o punguta maro dar era bun rau de tot,dar nu l.am cumparat eu ci soacramea.Am sa o intreb de unde cand o sa vina din romania.Cred ca din Pewex dar nu bag mana in foc..
Astept cu nerabdare:D reteta
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
pet.cost2005 spune:
Nu stiu ce-i ala Pewex ... daca e vreun supermercat, prin zona noastra nu-i ...
Petronela
bb Silvia