Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)
Raspunsuri - Pagina 8
LoraG76 spune:
Laura, nu o sa renunt, sper ca pana la urma sa rezolvam situatia si chiar sa mearga cu placere la gradi. O mama care si-a dus mai tarziu copilul azi mi-a zis ca Iustina nu plangea si se juca cu alta fetita cand a ajuns ea. Multa bafta si strumfilor!
Lora, mami de IUSTINA
Adriana_78 spune:
Laura, trebuie sa intreb un med. de familie - pt ca din cate stiu eu ei iau studenti, elevi, sau persoane care lucreaza, deci care platesc asigurare. Eu nu platesc nimic in Ro. - deci nu stiu cum e situatia in cazul meu, daca ma ia un medic de fam. asa usor sau trebuie sa-i platesc ceva.
Laura25 spune:
Adriana, eu stiu ca te poti inscrie la medicul de familie si daca nu platesti asigurare la Casa de Sanatate. Dar poti face un contract individual cu Casa de Sanatate, platesti cat e contributia unui angajat cu salarul minim pe economie si beneficiezi de niste gratuitati (iti ai seama ca tot banul din buzunarul tau iese cand e ceva serios si trebuie sa mergi la un medic). Oricum, dupa cum spuneai, trebuie sa vorbesti cu un medic ca sa stii clar cum e treaba. Lara ce face?
Noi ne-am oprit ieri prin parcul de la Aurora cand am venit de la cresa, dar nu era nimeni cunoscut, cei mici nu prea au avut chef. Vin foarte obositi de la cresa, desi doamnele alea ma asigura ca dorm acolo. Pe la 7 deja se freaca la ochi si incep maraielile de oboseala. Ii culc cam pe la 20:30-21 si dimineata la 7:30-7:40 trag eu de ei sa ii scol, ca ei ar mai dormi. Le e si foame cand ajung acasa. Nu stiu cum sa procedez, cum sa imi organizez treburile ca sa-i scot si afara macar jumate de ora pe zi. E mai greu acum, ca e ziua mai mica, e mai frig. La cresa nu ii scoate nimeni afara. Si nu e prea bine pt ei sa stea toata ziua intre 4 pereti.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
Laura,acum am citit in scrisoarea aia ca poti merge gratuit la orice medic de familie, indiferent daca esti asigurat sau nu. Acum sa vad daca e valabil si "in orice oras". Tocmai pt. ca atunci cand e ceva imp. tot din buzunarul tau dai bani, nu cred ca ma voi inscrie la un medic de fam aici.
De unde stii ca nu-i scoate afara la gradi/cresa?
Asa e la toate sau numai la ei ca sunt mai mici? Chiar ma gandeam ca e asa frumos zilele astea /sper sa tina vremea, ar putea scoate copiii in curtea gradinitei.
Adriana
Laura25 spune:
Adriana, poate la gradinita ii scoate, dar la cresa sigur nu. Sunt multi mici, cele care ii supravegheaza sunt putine. Ii lasi acolo cu papuci si haine de interior si papucii si hainele cu care ii scoti afara sunt puse prin dulapuri dar care nu au nume (stie ficare parinte unde le-a lasat) si nu ii scoate cu hainele de interior. Plus ca eu de la servici vad pe geam curtea cresei si nu e nici un copil afara niciodata. In vara am vazut de cateva ori copii pe afara, dar de obicei vara sunt mai putini copii la cresa.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
Mama, Laura, detectiv - pacat ca nu poti vedea si in interior.
Ce-o fi cu alarma asta? Voi auziti sirenele?
Noi iesim in parc -
-pe mai tarziu
Adriana
ana1980 spune:
Azi Casandra e cam maraita, ca s-a trezit azi noapte si a adormit tare greu, ca o mai deranjeaza si nasul(adica inca ii mai curge). Noi vom merge sa facem ceva comenzi de praituri si ce mai trebuie. Iarasi am vorbit la tel o gramada sa aranjam lucrurile - care si cum vin.
Sunt curioasa cum va fi cand o iau acasa de la gradi.
Laura si Casandra e mai obosita ca de obicei. Cred ca-i solicita mai mult totusi. Sau poate si din cauza ca mai plang si se mai consuma.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Laura25 spune:
Ana, spor la organizare si la pregatiri. Cred ca esti super ocupata. Ai emotii? La ce biserica o botezati?
Adriana, tare mi-as dori sa am vedere si interior, nu numai in curtea cresei! Sirenele au sunat pt ca a fost organizat un exercitiu de simulare a unui dezastru, ceva de genul asta.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
ellinia spune:

Ce mai faceti? Parca sunteti mai active!
Laura suna bine ce spui tu despre gradinita aia catolica. Pentru mine e insa cam departe, asa ca am sa ma hotararasc la una din zona. Si tu trebuie sa-i inscrii la o gradinita, nu? La care te-ai hotarat?
Adriana tot o sa fie cald cateva zile de acum incolo, asa ca puteti merge in parc. Tu ce-ai mai hotarat cu Lara, o dai undeva program scurt?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ana1980 spune:
Laura am emotii, ca nu se poate fara. O botezam la biserica din Savinesti pt ca acolo am botezat-o si pe Casandra.
Casandra a fost ok si azi, chiar daca a plecat mofturoasa de acasa.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela