Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura25 spune:
Lora,
imi pare rau de ce spui. Chiar e aiurea situatia. Nu ai niste cunostinte sa te ajute sa o transferi la alta gradinita? Offf, ce nasol!
.
Adriana, eu am primit-o si procedura este asa: cu plicul te duci la medicul de familie. Ala iti face un consult general si iti recomanda un set de analize. Analizele gratuite sunt de maxim 30 RON. Mie mi-a dat sa fac glicemia, hemoglobina si sumar de urina. Daca i se pare medicului ca ai vreo problema, iti mai recomanda ceva analize peste plafon, sa le faci pe banii tai. Analizele le poti face cam oriunde, dar numai daca pe fituica aia scrie medicul de familie ce sa faci si isi pune parafa.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
ana1980 spune:
Lora daca te intereseaza pot vorbi cu matusa sotului, poate o poti aduce in clasa cu Casandra
Este super faina clasa si educatoarele.
Acum sa mai las modestia deoparte si am sa povestesc si eu de fetitzele mele. Ecaterina este o vajoasa si jumatate: aluat in greutate 1,5 kg si 4 cm in lungime. Deci este super bine. Pai daca numai mananca si doarme, cum sa nu ia bine in greutate? Este un copil extraordinar si merita o surioara ca, Casandra. Sora ei a luat ieri prima bulina rosie( a ajutat la strans jucarele si a mai facut ce le-a mai zis doamna educatoare) iar azi a fost de o veselie extraordinara. Nu a mai plans cand am lasat-o la gradi si a mancat aproape tot la amiaza( o iau la 12.30 si o aduce sotul in brate, adormita gata). Deci deja se acomodeaza. Sotul a zis ca asta este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua lui.![]()
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
ellinia spune:
Ana ma bucur ca fetele tale sunt bine, cuminti, felicitari! La ce gradinita merge Casandra?
Lora, poate se obisnuieste totusi Iustina la gradinita acolo! La Ouatu e departe, nu, nu v-ar fi greu dimineata si dupa amiaza, trebuie musai luata cu masina. Aici, in Piatra nu este vreo gradinita step-by-step? Sau e doar invatamant primar? Am auzit numai lucruri bune despre sistemul asta.
Ce cald s-a facut afara...noroc ca nu m-am imbracat gros. Ma bucur ca mai sunt cateva zile calde, ma gandesc la copii, tot o sa fie frig de acum, asa mai pot iesi si ei pe afara!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Laura25 spune:
Ana felicitari fetelor tale! Deja au realizari frumoase. Cred si eu ca tati e mandru de ele!
Cristina, colegul meu de care iti spuneam ca are fata la gradinita care te intereseaza, a zis ca o retrage de aici si o duce inapoi la gradinita catolica din Darmanesti, unde a fost anul trecut. E nemultumit de ce face educatoarea (nu prea face, mai exact), de faptul ca li se cer bani cu ghiotura (pt diverse chestii din clasa, nu numai rechizite pt copii, care mi s-ar pare ok), nu fac nici o activitate extracurriculara (o limba straina, dans, sport, ceva .. orice). El zice ca la gradinita catolica era mult mai bine. Costa mai mult, dar nu cu mult mai mult, dar faceau si o limba straina (nu invata ei sa converseze fluent in engleza, dar le este stimulat creierul, se familiarizeaza cu sunetul unei alte limbi) si dansuri. Plus ca maicutele stau "cu biciul" pe educatoare si alea se ocupa intr-adevar de copii, fac tot felul de serbari si activitati, nu ii lasa sa se joaca in timp ce ele stau la cafele si barfe.
Dar depinde f. mult de educatoare. Daca e cineva care se ocupa intr-adevar de copii si fac ce trebuie sau doar o munca de mantuiala.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
Laura, o vacanta in strainatate e sigur scumpa, am mai vorbit noi de cheltuieli, eu zic insa ca merita sa te mai bucuri si tu si sa faci altceva decat cotidianul; si ai dreptate cu preturile - ma uitam si eu acum 2 ani la oferte de schi in Rom si erau mai scumpe ca cele din strainatate.
Noi ne-am rezervat deja urmatoare vacanta. Am noroc cu un sot grijuliu
; Dupa Craciun plecam intr-o statiune montana din Austria la schi. Sper sa-i placa Larei pe schiuri, ca eu una ... sunt cam paralela.
Eu n-am doct de fam. da sa vad cum fac cu analizele. Merci oricum de info!
Ana, bravo! Ma bucur ca Ecaterina se dezvolta asa frumos - multa sanatate mai departe.
Da e asa cald afara si frumos - mi-ar placea sa ne vedem cu copilasii. Ce ziceti? Nu va faceti timp sa iesiti dupa-amiaza prin parc? La Ceahlaul?
Adriana
Adriana
ana1980 spune:
Ellinia merge la gradinitza 'Floarea de colt', fosta nr 7.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
LoraG76 spune:
'Neata!
Ana, imi cer mii de scuze, era vorba despre o grupa mijlocie de acolo...te rog eu mult sa nu te superi, abia dupa ce iti scrisesem am aflat.
Azi a fost mai bine la gradi, nu am mai lasat-o plangand...a mai vociferat ea dimineata ca nu merge, dar cu jumatate de gura, nu ca ieri. Si ieri, cand a venit de la gradinita era tare vesela si binedispusa si zicea ca ea merge si maine, adica azi...nici nu mai stiu ce sa cred...nu mi-am imaginat ca o sa fie asa greu...
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Lora, e spre bine deci - cred ca daca educatoarea nu mai tipa, cu siguranta Iustina o sa uite si o sa mearga fara probleme mai departe.
Eu cred ca la toate gradinitele mai tipa la copii, ca nu toti o fi ascultatori si cand ai 20 pe langa tine, ti-oi pierde si rabdarea
Tu cand o iei de la gradi vii cu ea pe jos pana la autobuz? Sau mergeti cu masina? Ca m-am gandit ca ieri treceti prin parc pe la Ceahlaul.
Adriana
LoraG76 spune:
Adriana, de obicei mergem acasa cu masina ori cu a noastra ori cu niste vecini. Nu am mai mers cu autobuzul. Dar o ia si bona uneori si mai merg prin oras pana la 6, cand ies eu, dar nu-ti pot spune unde...ieri, de ex., au fost in parculetul de la Ozana.
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Lora poate asa se manifesta ea la schimbarea asta. Ai mei plang de rup dimineata, altii nu mananca sau nu dorm. Ea o fi mai sensibila emotional si o deranjeaza orice ridicare de ton sau repezire din partea educatoarei. Parerea mea e sa o mai lasi cateva saptamani, sa-i dai sansa sa se acomodeze, mai ales ca ei ii place acolo.
Adriana, in Bucuresti ai medic de familie? Cred ca ar fi bine sa te inscrii aici la unul. Nu stii cand ai nevoie de o trimitere ceva sau niste analize de facut si iti trebuie parafa medicului de familie. Spunei ca ai vrea sa-i faci o fratioara Larei, daca ramai insarcinata, e mai bine sa ai si medic de familie care sa-ti dea trimitere pt analize si ce mai e de facut.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi