Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

eliniasper ca nu ai stat pe la coada, te astept cu declaratiile!

Ana ce-ti face vanjoasa?

Carmenstefiacusi ne sarbatorim nu?

Danaesti ok? Copii?

crisandradatrebuie sa-ti iei niste haine groase...nu?

Mergi la inceput

Lora la ce dradinita e Iustina? Am auzit si eu de cazuri asemnatoare la o gradinta buna...!Educatoarele astea dupa ce ca le cari cu difetite ocazii,, tot uita ce inseamna sa lucrezi cu niste pitici...

Mergi la inceput

Laurasi eu stiam de minim 5 zile pentru antibiotic, Daca tot i-ai dat ce mai conteza 2 zile ...

danaaaaaaiesi afara din butoi? Ce face Ana? Nu ii este dor de Ian?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Ianusca, da, luna oct. sunt trei sarbatoriti. Voi aveti ceva planuri de petrecere?

Carmen, stiu mi-a spus mama ca s-a intalnit cu voi si niste verisoare.
Noi iesim dim. (mai tarziu insa acum), pe la 10-11 la Aurora - suntem inca clienti fideli; nu veniti si voi? nu strica o plimbarica mai lunga.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neata.

Astept sa vina maicamea sa merg cu cea mica la masurat si cantarit

Adriana am trecut ieri pe la 10 si ceva pe langa parc si era cam gol. Nu sunt obisnuita cu el asa. Se cunoaste ca ne-au crescut copii...dar eu mai vin cu unul din urma, asa ca ne vom plimba in curand iarasi prin parc

Dana, Lora de acuma dati de banuit , mey fetelor. Glumesc si eu...dar se simte lipsa voastra pe aici

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ianusca dar ce bine ca ne mai scrii. Ian ce mai face? De Ecaterina va povestesc cand ma intorc de la control.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Chiar asa mai fetelor! Ce e cu voi?! Sunteti chiar asa suparate pe viata, de nu mai aveti chef de nimic?
Dana, mai da si pe la noi!
Lora, si tu care asa multe mesaje scriai, acum esti plictisita - sau ocupata? ce s-a intamplat?
Ce mai povesteste Iustina de la gradi?

Carmen, stiu magazinul ala de copii. Ma voi uita si acolo. Merci!

Ellinia, eu de Tabesch am auzit de la fete; n-am vazut numele scris undeva; e magazinul de vis-a-vis de Romtelecom, deasupra BRd-ului.

Ana, succes la doctor! Sa nu astepti mult. Asa e, in parc mai sunt doar cativa copiluti. Cand ma gandesc ce zumzaiau asta vara pe-acolo; oricum noi profitam de soare si iesim, ca atunci cand o fi ploaie ...

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Sunt si ocupata si fara chef...Iustinei ii place ideea de gradinita, dar nu asta si nu cu educatoarele astea...daca intr-o saptamana, doua nu se acomodeaza, n-o mai trimit. Poate o sa incerc si la Ouatu, cu toate ca nu ma prea incanta ideea, nu stiu...mai vedem. Oricum, de maine o sa o dau la program scurt, pana la 12.30.
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora, si eu cred ca merita sa incerci si la alta gradi - daca ei ii place sa mearga la copii.Ieri chiar am trecut pe langa gradinita asta nr. 9; ma gandeam cum ar reactiona Iustin a daca as vizita-o - nu stiu insa daca dau voie oricui, plus ca nu eram nici cu Lara.

Fetelor, voi ati primit scrisoare din aia de la Min. Sanatatii ca sa va faceti analizele? mi-a venit si mie, nu le-am facut insa in Buc., da' cica le poti face in orice oras. Unde as putea merge?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Si eu pe aici. Asnoapte nu au mai avut nasul infundat si au dormit copii muult mai bine. Azi au plans cat ii schimbam, dar nu asa cu racnete si zbatut ca alte dimineti si cand au intrat in sala i-a luat o doamna sa le arate jucarii si au plecat linistiti. Rares chiar a rupt-o la fuga, nici nu s-a mai uitat dupa mine. Ma bucur asa de mult! Cred ca o sa fie bine pana la urma.

Adriana mi se pare super ca pret ce zici tu de vacanta voastra. A costat mult pt ca ati stat mult, ati mers cu avionul. Dar cred ca se mai pot reduce din costuri daca chiar vrei sa mergi si nu ai un buget foarte mare. Am vazut aseara un reportaj cu oferte pt vacanta de iarna in strainatate. De zeci de ori mai ieftin decat in statiunile de pe Valea Prahovei. Eu nu inteleg fenomenul! Ce e in capul hotelierilor romani?! Si ce e capul celor care se duc si le dau atatia bani?

Ianusca ma bucur ca ai mai scris. Pupici lui Ian vorbaretul . Si 'Banca' a inceput sa le mai rupa la vorba, dar eu am nevoie de un singur translator, ca ea spune cuvintele dupa Rares (doar frate'su stie cel mai bine ce si cum, nu eu sau tac'su).

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput