Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, am uitat sa-ti spun ca am admirat-o si eu pe Lara in valuri . Superbe locurile, super pozele, Lara scumpa si motzata ca de obicei ! Cate zile ati stat? Ati avut serviciu complet, cu masa si tot? Cam cat v-a costat?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura 3 zile se da minim antibiotic.

Ellinia n-am avut net o sapt De asta n-am intrat.

AdrianaSi eu i-am mai cautat cate ceva Casandrei, dar cred ca tot la Tabesh ajung. Am vazut si noi pozele, sunt super. Tare frumos este acolo. Dana a intrat in butoiul cu chef de minik. In rest e ok. Sper sa-i treaca repede si sa mai intre pe aici.

Lora Iustina cum e cu gradi sapt asta? Poate ne scrii mai tarziu.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Multumesc pt urari si mesajele de bine.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, eu stiam ca se da cam cinci zile, chiar daca dispar simptomele intre timp. Sincer, eu n-am respectat pana acum chesti asta, cum ii trecea cum ii opream antibioticul.
Si la mine sunt amandoi copiii bolnavi...azi noapte am avut concert de tuse, Stefan n-a dormit aproape deloc din cauza ca nu putea respira, il mai ridicam sa-i pun Olynth si se enerva , dormea jumate de ora se trezea pangand...sper sa nu faca rosu in gat. Ii dau Nurofen si sper sa nu faca febra. Mi-e groaza de febra, ca el face imediat peste 39 si nici nu cedeaza nici la Novocalmin. Ii scade o ora si iar urca.
L-am dus in wk la tara si cum dimineata si seara e foarte frig afara, a racit un pic. Si in casa e frig, seara si dimineata, pana acum parcanu se facea frig asa devreme...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ellinia, Laura, Ana, sunteti dragute ca v-ati facut timp sa ne admirati pozele de la mare.
Laura - a costat ceva vacanta, ca am stat 15 zile si am mancat mereu la restaurant; cazarea n-a fost scumpa = 40 euro pe noapte pt. un apart cu 2 camere + bucatarie pt 2 persoane si-un copil si cu mic dejun suedez inclus; si aici in Piatra la pensiune costa 600-700 mii de persoana si nu stiu daca ofera mic dejun si e doar o cam. simpla, nu la mare si nu pe plaja; am avut noroc, ca erau toate cam. ocupate si proprietarul a fost nevoit sa ne cazeze aici pe plaja, unde era mai scump, insa noi facusem cu el o intelegere la pret, asa ca a fost norocul nostru.
Noua ne-a placut tare mult ca era pe plaja, ca n-aveam grija ca pateste ceva Lara; deschideam usa si ea ieseam afara si statea ori sub copaci la umbra, ori se invartea pe plaja, insa nu pleca departe; anul trecut am stat la etajul 1 si-mi era teama sa nu cada pe scari, plus ca era piscina jos si la fel, n-o puteam lasa singura, de frica sa nu cada in apa; si aici era piscina, insa in zona restaurantului si Lara nu stia sa mearga acolo - asa ca a fost ideal acum.
Avionul e scump insa, plus ca noi am inchiriat si-o masina, ca sa ne putem deplasa oriunde si oricand.

Apropo antibiotic si eu stiam tot de 5 zile, insa nu pot garanta.

Ellinia, sa nu-i mai opresti antibioticul lui Stefan ca e o MARE greseala; asa am facut eu cu mine; cum imi trecea, cum gata cu antibioticul si uite ca dupa un timp bacteriile au devenit rezistente la medicam. si nu a mai avut efect si am fost nevoita sa iau ceva mai puternic; ii strici flora intestinala lui Stefan si pe viitor sigur o sa aiba efecte negative.

Pt. hainute am fost si la Piticot, insa n-aveau asa groase, iar la Unic n-am gasit nimic, decat ceva fff portocaliu si deloc frumos. Nici la Tabesch n-am vazut nimic, pt varsta si marimea Larei. Si ma enerveaza ca sunt toate amestecate, nici nu poti sa te uiti ca lumea.

Dana, da lasa "cheful de nimic" si mai scrie-ne ceva. E bine cand iti mai descarci nervii la altii.

Adriana

Mergi la inceput

Adriana, au fost destul de putine ocaziile in care i-am dat antibiotic lui Stefan, asa ca deocamdata nu are nimic . Ce magazin e asta Tabesch? N-am auzit pana acum!
Ati mai vazut pe undeva pelerine de ploaie? Am cautat acolo la piata si nu mai aveau si nici n-au mai adus. Iar prin magazinele cu haine de bebe si nu numai, nu am gasit.

Mergi la inceput

Ma duc acasa ca sunt obosita si n-am chef de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!
LA MULTI ANI LAURA!!,multa sanatate si sa fii iubita de cei dragi si scuze ca iti transmit asa tarziu.
adriana,hainute mai gasesti la un mag.pe bulevard la mine,mihai eminescu, ultimul bloc de langa amicii,cum te duci spre muzeu,e mai nou dar are hainute tare scumpe mai ales pt fetite,un pic cam scumpicele dar dragute,ti-am zarit fetita duminica la turn,era cu mami tau si e scumpa tare ,a crescut mare ,asa mi s-a parut.
sanatate multa le bebeii bolnaviori si ne vom mai auzi.
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Ionellea la Multi Ani lui Alex, (mai bine mai tarziu...)

AnaLa multi ani lui Iliuta. Cred ca e supr fericit cu fetele lui!

Laura La multi ani si pupici pentru Banca... si Rares;
Beau o bere pentru tine... nu fi suparata... o sa ne intalnim noi cumva...

Sanatate tuturor puiutilor!imi dau seama ca ma asteapta zile grele la nul cand va incepe Ian gradi.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

AdrianaLa multi ani ! Scuze de intarziere... dar eu nu prea reusesc sa-mi fac timp sa intru pe forum...

Noi facem bine, multumim de intrebare.Ian stie o gramada de cuvinte dar le spune stalcit, pe limba lui. Dar e bine si asa.

Mergi la inceput