Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Buna!
Fac cinste azi cu ce pofteste fiecare: .(e ziua mea) Eu tot speram sa pot iesi cu voi la un pahar de vorba, dar se pare ca nu se prea poate (ai mei sunt bonlavi, voi sunteti ocupate cu diverse treburi). Sa aveti un we frumos!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

La multi ani fericiti si binecuvantati, Laura!

Si multa sanatate piticilor, sa scapati fara antibiotic (noi se pare c-am scapat)!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura La multi ani ! Sanatate multa si numai bucurii de la strumfi si iubita sa fii de sot. Abia acum am vazut ca azi e ziua ta, ca noi serbam azi ziua sotului care de fapt e maine

Adriana da, aici in oras, la Club Adult. Tocmai au terminat de renovat si chiar e frumos in interior, dar in exterior nu arat excelent. Dar nu ma intereseaza asta prea mult.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, la multi ani! Sa fii sanatoasa, sa ai putere sa-i cresti mari pe strumphii tai si sa ai parte de cat mai multe bucurii!

Culmea, ca atunci cand eram in Grecia, ma gandeam ca o sa-ti serbezi ziua, ca pica duminica si eu nu voi fi in Piatra (ca vroiam initial sa stam mai mult in Buc. la intoarcere). Si uite ca acum am uitat.

Sper ca ai avut o zi frumoasa si iti doresc un an de viata cat mai bun!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Laura, La multi ani, cu sanatate, bucurii, mult noroc si numai impliniri alaturi de toti cei dragi! Sa te bucuri de copii si sa-ti aduca viata numai lucruri bune!
O zi buna la toata lumea!
Ana, La multi ani pentru sotul tau!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora merci Azi Ecaterina face o luna....e bebe cu bolfite.

Mergi la inceput

Casandra iar a plans cand am lasat-o ca a auzit un baietel care plangea de darama gradinita.

Ceilalti cum mai stau cu gradinita?

Cred ca deja s-a instalat astenia de toamna pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Multumesc din suflet pentru urari. Chiar mi-ar fi placut sa petrec cateva ore din ziua mea cu voi. Poate reusim sa ne intalnim pe 8 noiembrie, de Mihail si Gavril, sa facem o bauta (sunt si Mihaela).

Ana la multi ani lui Iliutza !Sa-ti traiasca sotul, sa te iubeasca, sa fie sanatos, sa aiba spor la bani si sa va bucurati impreuna de minunatiile de fete cucuiete pe care le aveti. La multe, multe lunisoare si Ecaterinei!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, cum se simt sttumphii? Au mers azi la gradi?

Lora, cum ati petrecut weekendul? Ce face Iustina?

Eu am colindat acum prin magazine ... vroiam sa-i iau Larei pantaloni si o gecuta ceva mai groase - n-am crezut ca asa greu se gaseste ceva. Ori culori din astea ciudate: roz strident, portocaliu la fel de strident, maro, verde brotacel; n-am gasit nimic; doar la Petrodava niste gecute la aproape 500 de mii; nu stiu de unde sa-i iau niste pantaloni captusiti;
Aveti vreo idee?

Ana, stii ceva de Dana? Nu are net? Sau ce-i cu ea?

Ianusca, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, la multi ani! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! De Mihail si Gavril ne unim, ca si eu sunt Gabriela!
Adriana ti-am vazut pozele, foarte frumoase pozele! Cred ca e mult mai bine asa, cand e putina lume, nu e nici copilul agitat, e mai liniste! Despre hainute, ce sa-ti zic...La Petrodava e adevarat ca sunt scumpe si fara justificare! La Piticot ai incercat? Sau daca nu, si la Prima sau la Unic poti sa gasesti hainute bune!
Ana, inseamna ca azi aveti doua motive sa sarbatoriti! La multi ani sotului tau si pentru Ecaterina de asemenea! In legatura cu botezul, daca spuneai inainte iti puteam recomanda in Dumbrava, Motelul Balcost. E foarte bine aranjat, proprietarii sunt foarte intelegatori, ai cu cine discuta!
Criss cum merge sarcina?
Lora cum e cu Iustina? Si-a mai schimbat atitudinea?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, i-am dus la cresa. Se simteau mai bine. Adica au intrat in faza aia finala de raceala, cu putini muci si tusea care le curata caile respiratorii. Ma duc pe la 12 sa vad cum se simt, daca ii pot lasa sa doarma acolo sau ii iau acasa.
Si pe mine ma apuca nervii cand trebuie sa cumpar haine pt copii. Sunt niste culori imposibile, cu o groaza de briz-brizuri, flori, dantele, gablontzuri pe hainutzele pt fetite, o gramada de haine cu plastic (lycra, poliester) in ele si la niste preturi de te doare capul.

Voi ce stiti, cate zile se da minim antibiotic? Bianca are 3 zile de cand ii dau si simptomele s-au ameliorat mult mai bine decat la Rares si nu stiu daca sa-i mai dau sau pot opri. Mi-am dat seama ca m-am cam grabit cu antibioticul, cred ca puteam sa o tratez si fara el . Data viitoare o sa stiu.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput