Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)
Raspunsuri - Pagina 3
Adriana_78 spune:
Pt. sarbatoritul zilei de azi, Alex, puiutul Ionelei, uram si noi "La multi ani" si multa fericire!
Adriana si Lara
Laura25 spune:
Buna!
Din pacate, eu abia de o ora am ajuns la servici. De dimineata am fost cu shtrumphii la pediatru si am stat cu ei acasa pana a venit socrela de la scoala. Au racit si ai mei. Bianca a facut febra destul de mare asnoapte (39 aproape) nu prea a tusit, dar aplans mult, s-a trezit des, respira sacadat si cand tragea aer mai puternic in piept suna ca un magarus. Rares s-a trezit si el des si a fost agitat. Bianca are fundul gatului rosu cu picatele
, Rares un pic de amigdale inflamate. Biancai i-a dat doctorita ospamox (antibiotic
), sirop de tuse expectorant si pt amandoi panadol si vit. C. A zis pe Rares sa-l tin numai cu panadol 1-2 zile si numai daca face febra si se inrautateste situatia sa-i dau antibiotic. 
La multi ani Alex!!
Adriana, bine ati revenit!
Lora sper ca a inteles educatoarea aia ceva ...
Criss sanatate multa Andradei!
Hai ne intalnim in we la un must! Fac cinste cu un rand
.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
mai Laura, tu ne momesti cu un must
Unde vrei sa mergem la must? E afara? Eu nu promit, mai ramane sa vorbim.
Sanatate Biancai si lui Rares!
Ospamox e antibiotic?
Lora, Iustina are si gatul inflamat?
Ana, Dana? Voi ce mai faceti?
Adriana
crissandrada spune:
Si eu am fost dimineta la medicul de familie care e si homeopat si i-a dat Andradei Influcid si Allium cepa. M-am uitat si eu pe net si se pare ca Influcidul asta e foarte bun la raceala. Sa vedem cum va merge in continuare.
Laura asa e in primele zile de colectivitate. Iar ei sunt micuti tusesc unul in nasul altuia, alearga si transpira, baga jucariile in gura unul dupa altul, etc. Stii si tu. La noi e al 4 -lea an de colectivitate si tot se mai imbolnaveste...
Va dorim multa sanatate.
Lora si voua va dorim insanatosire grabnica.
Cu mustul nu stiu ce sa zic. Mustaria e langa parcul din centru Adriana si din cate stiu eu e afara. Poate daca se mai incalzeste un pic ca eu nu prea am cu ce ma imbraca mai gros si tare mi-e frig. Dar as bea o cana de must.
De Dana tot nu stiti nimic? Sa o sunam?
Criss
cu bb2
si Andrada - printesa noastra!
ionella3003 spune:
Of, fetelor, multumim din suflet pt. urari!
Azi am gasit timp sa intru pe forum tocmai pt ca m-a chemat bona de urgenta acasa ca lui Alex nu-i scade febra deloc... azi noapte a tint-o intre 39-40... Acum a reusit sa adoarma mititelul...
Asa ca am sarbatorit azi cu echipajul de pe salvare...
Am inceput si noi gradinita, suntem fericiti dar... ne facem noi mari!
Va multumesc inca o data de urari si ca nu ne-ati uitat!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Adriana_78 spune:
cateva poze din Grecia
http://www.flickr.com/photos/9295308@N04/?saved=1
Ionela, sanatate lui Alex!
Adriana
ana1980 spune:
Am iar net 

Alex La multi ani ! Sanatate multa iti dorim, fericire si impliniri.
Lora nasoala treaba cu educatoarea.Sper ca se rezolva i nu-i prea serioasa problema.
Si Casandra a luat o mica raceala de la gradi, deci azi a stat acasa si de luni mergem iar la gradi. Sincer Casandra imi spune cuvinte noi si le leaga in fraze de cand merge la gradi. Asta e ceva imbucurator. in rest plange si ea cand o lasam, dar nu foarte mult. Nu mananca si doarme putin si cu scandal. Deci, o vom lasa program scurt, fara sa doarma. Educatoarea zicea sa nu-i mai platim nici masa si sa o luam si inainte de masa, dar am sa vb cu ea sa o mai duca la masa din cand in cand , cand vede ea ca e dispusa Casandra sa mearga.
Adriana se vad deja ceva progrese si au luat-o pt ca educatoare este matusa sotului![]()
Mai vb si maine, ma duc sa-i fac baie Ecaterinei. S-a facut o vanjoasa si jumatate. Isi intoarce capul in toate directiile si-l si ridica.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
ana1980 spune:
N-a mai scris nimeni nimic. Nu-i bai, mai scriu eu![]()
Sapt asta am umblat ca nebunii dupa un local, pt ca unde gasisem noi initial le-au plecat chelnerii. Deci am avut ce ne bate capul, dar e bine ca am rezolvat pana la urma. Abia astept sa o botez pe Ecaterina
Mey, oameni buni, dar e crima si pedeapsa sa faci o cumatrie, ca nu mai gasesti locuri libere de atatea nunti.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Adriana_78 spune:
Da, fetele astea ne-au uitat de tot.
Ce zile frumoase weekendul asta. Noi cred ca plecam putin mai tarziu la Izvorul Muntelui.
Lara e acum la Aurora in parc.
Ana si deci unde faceti botezul? Aici in oras?
sanatate celor bolnavi si sa ne auzim curand
Adriana
Laura25 spune:
Buna!
Fac cinste azi cu ce pofteste fiecare: 

.(e ziua mea) Eu tot speram sa pot iesi cu voi la un pahar de vorba, dar se pare ca nu se prea poate (ai mei sunt bonlavi, voi sunteti ocupate cu diverse treburi)
. Sa aveti un we frumos! 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni