Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)
Raspunsuri - Pagina 2
LoraG76 spune:
Noi avem o problema si trebuie sa o rezolvam. Iustina vrea la gradinita, ar merge cu placere, dar zice ca la alta gradinita...e speriata de educatoare de ieri, s-a intamplat ceva si eu nu stiu ce, asa ca azi trebuie sa aflu. Mai nou, am aflat de la o mama ca are un bat cu care loveste in masa de cate ori vrea sa-i faca atenti...asta mie mi se pare chiar o metoda total neadecvata...mai ales fata de niste copii de 3 ani. Azi avem sedinta cu parintii la 4.30 si am de gand sa aflu ce s-a intamplat. Iustina de ieri zice intruna "sa nu vina d-na educatoare". Sunt un car de nervi deja...dupa ce ca nu plangea la gradi si mergea cu placere, problema a creat-o educatoarea in persoana...
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Lora
imi pare rau. Asta chiar e o situatie aiurea. Am auzit de-a lungul timpului tot felul de povesti mai mult sau mai putin horror cu metode educative aplicate inclusiv in gradinite, dar am crezut ca sunt extrem de rare cazurile. Sper sa nu fie ceva grav, totusi. E pacat ca sunt oameni care au responsabilitatea modelarii unor copilasi si nu stiu cum sa gestioneze situatia.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
LoraG76 spune:
E clar ca problema e la metodele educatoarei, pentru ca Iustina vrea la gradinita, dar nu vrea la educatoare...ii e frica de ea. Nici nu stiu cum sa pun problema mai bine dupa-amiaza, nici nu vreau sa creez panica intre parinti, nu stiu cum sa fac...
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Poate ar fi o idee sa incerci sa discuti cu educatoarea intre 4 ochi. Sa ii spui de reactia Iustinei si sa o rogi sa te ajute sa descoperi cauza, ca sa ii poti indeparta frica.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!
ma bucur ca a inceput un alt capitol
,iar pt inceput lora draga sa stii ca sunt alaturi de tine si daca e nevoie de ajutor,viiin
,nu stiu cum dar nu e corect daca e adevarat ce face acea educatoare si trb rezolvata prb.,[la lupta]glumesc dar se va rezolva.
in rest ,ce se aude cu dana ,chiar asa,ana!!ce face micuta ta si cum e la gradi casandra?
si chiar imi doresc sa ne vedem la un pahar de must

va pup si mai revin
carmen si stefi
crissandrada spune:
Buna dimineata la toata lumea. Eu am avut o noapte nasoala. De bine ce am inceput gradinita azi stam acasa ca Andrada e lata. Ceea ce parea ieri un pic de raceala acum e o adevarata viroza cred dupa cum tuseste si nu poate respira.
Lora stii ceva de dr. Petrovici? Stiam ca in septembrie e in concediu, oare s-a intors?
Imi pare tare rau de ce ai spus cu educatoarea. Si problema e delicata, trebuie rezolvata cu multa diplomatie cred eu ca sa nu se simta nimeni deranjat ( eductoarea, ceilalti parinti). Succes!
Criss
cu bb2
si Andrada - printesa noastra!
LoraG76 spune:
'Neata!
Ionella, "La multi ani" pentru Alex, sa-ti traiasca, sa fie sanatos, vesel si sa aiba parte numai de bucurii!
Fetelor, am facut exact asa cum ati spus si voi ieri cu educatoarea. Nu am zis nimic in plina sedinta, am ramas pana la sfarsit si i-am zis ca vreau sa vorbesc ceva mai delicat cu ea, ca am nevoie de sfatul ei cum sa fac cu Iustina...n-am vrut sa fie prea deranjata si sa-i fac acuzatii ca dupa sa nu aiba copilul la suflet...deci am incercat sa fiu cat mai diplomata. I-am zis ca nu imi explic ce s-a intamplat cu copilul meu, care era fericit ca merge la gradi si din senin fuge de educatoare, zice ca nu mai vine, ca d-na o cearta etc.... I-am explicat ca poate fara sa vrea a ridicat putin vocea (si i-am zis ca poate si eu as fi facut-o ca sa linistesc 29 de copii, sa pot sa ma impun - asta ca s-o mai perii), dar ca fetita mea nu e obisnuita cu tipete si voci ridicate, e invatata sa i se explice frumos, calm, nu sa i se vorbeasca pe un ton dur...chestii din astea. Oricum, e genul de educatoare data cu toate alifiile, stie f. bine sa-si aleaga cuvintele, mi-a vorbit f. frumos si mieros...a zis ca poate s-o fi intamplat sa ridice vocea, ca se mai intampla, dar de-acum o sa incerce sa se controleze ca sa nu mai sperie micutii. I-am zis ca eu in nici un caz nu vreau sa renunt la o aduce pe Iustina, ci vreau ca problema sa fie rezolvata. Ieri parea ca m-a inteles...sper sa fie asa. I-am mai spus si ca Iustina spune absolut tot ce se intampla la gradi, ca sa stie.
Criss, multa sanatate Andradei! Si Iustina e si azi acasa, e tot racita. Sper sa-i treaca pana luni.
Laura, ai tai cum se simt?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
ellinia spune:
Neatza!
Lora sper sa se rezolve problema!
Multa sanatate! Se pare ca toti copiii au racit dupa ce au mers la gradinita...
Laura ai tai sunt bine?
Ieri mi s-a parut ca si Stefan e un pic racit sper doar sa nu se agraveze.
Spor la treaba!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ellinia spune:
Ionella la multi ani pentru Alex! Multa sanatate!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Sunt din nou in Piatra - ma bucur, imi place tare mult aici. Pacat ca e cam frig, vad insa ca se intrevede un soare timid.
Aseara am ajuns la 11 noaptea, Lara era insa plina de chef de joaca, bucuroasa sa-si revada toate jucariile.
Sanatate Andradei si Iustinei!
Ana, Casandra cum evolueaza la gradi?
pupici
Adriana