Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura25 spune:
Lora
super ca se adapteaza Iustina. Vad progrese si la ai mei, dupa cum spuneam. Nu mai e jalea si disperarea asa mare. Si vorbesc mai mult si mai bine, mananca frumos la masutza, isi iau linguritza si indeasa si ei in gura (vin cam flamanzi de la cresa).
Eu nu am apucat sa scriu nici o explicatie la poze, dar sunt cateva in care e Rares, chiar daca e imbracat mai in roz sau are "motziu" (cum zic ei) in par
.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
Laura, Lora, eu n-am zis ca umidificatorul e acelasi lucru cu aparatul de la Salin. Am citit si eu ca asta din urma foloseste sarea; am zis ca stiu si eu un aparat bla bla bla ...
Si metoda descrisa de Ellinia o foloseam si noi des, mai ales iarna cand incalzim mai tare - noi puneam noaptea pe caloriferul cald oala cu apa, Lara n-avea cum sa dea peste ea, ca dormea.
Laura, am vazut si noi pozele - e haios Rares cu clama si poza cu pisica e simpatica - ce atenta se uita si ea in aparat.
Adriana
LoraG76 spune:
Ok, Adriana, am inteles.
Laura, ma bucur ca e mai bine si la strumfi la cresa. A mea cred ca incepe sa manance mai bine si la gradi, nu mai vine chiar asa flamanda ca in primele zile.
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Adriana
scuze, am inteles eu gresit. Matza e nebuna cu aparatul. Cu greu reusesc sa-i fac 2-3 poze la rand, ca daca ma vede, vine imediat la mine si incepe sa ma "impunga", sa isi frece capul de capul meu si de aparat. Nu stiu care e explicatia, dar la fel face daca ma vede vorbind la tefon. Vine si se pisiceste, isi baga capul intre capul meu si receptor.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
crissandrada spune:
Salutare la toata lumea.
Am netttt la serviciiii!!!!!
Revin cu informatii mai incolo.
Criss
cu bb2
si Andrada - printesa noastra!
Adriana_78 spune:
Laura, Lora- nu m-am suparat. Cred ca e bun un astefel de aparat, pe mine chiar m-ar interesa.
Laura, simpatica mata ta. Ai doua parca, nu?
Criss, tu ce mai faci?
Ianusca, dar voi?
Adriana
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Laura, simpatica mata ta. Ai doua parca, nu?
Adriana
Nuuu, una si buna! E grasa cat 2
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
ana1980 spune:
Mey, oricum ma gandeam ca nu puteti veni toate intro zi. Deci pt mine e ok daca veniti cate 1, 2, 3 sau grupt organizat intro zi 2 sau 3. Accept orice varianta.
Astept atunci sa treceti de raceli si astept sa ma anuntati cand puteti veni ca va astept cu drag. Stam la un pahar de bere, vin, suc sau poate o cesca de cafea si ceva prajiturele.
Insanatosire grabnica tuturor 'raciturilor'.
Sotul meu a reusit si a racit bine.Aseara a fost destul de nasol. Azi e cam ametit. Oricum a si luat tratament si mai la distanta de fete.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela