Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)
Raspunsuri - Pagina 18
carmenstefi spune:
nu e mult,pe un site unde se poate da si comanda e in jur de 85 lei dar citeam pe forum si cineva l-a cumparat din bucuresti cu 105 lei cu tot cu rezerva,v-am zis mie mi se pare interesant acest aparatsi sa vad daca si de unde il procur.sint site-uri pt comanda,dati pe google,la aparat salin si sunt mai multe adrese.
va pup si astept sa ne vedem!!!
andreutza23 spune:
salutare!
ce fac fetele!am vazut ca va petreceti.
a vazut si eu pozele de la botez si sunt superbe. casandra e cea mai dulce in poza in care e imbracata in halat.
laura, carmen, dana, adriana, elinia... pupici voua si piticilor vostri.
eu abia aseara am ajuns acsa dupa vreo 4 zile in buc. am fost cu ai mei si cu sotul meu sa o duc pe sora-mea la fac si a fost f obositor. a primit cazare intr-un camin proaspat renovat (atat de proaspat incat e var inca peste tot si schele). sunt 4 fete in camera cu baie pe hol si e putin mai departe de universitate dar e bine deocamdata.
dar bucurestiul e oribil, dar cred ca stiti asta deja. si mi-a fost si f rau, am facut o hipertensiune si simteam ca o sa cad din picioare.
azi am fost la medicul de fam si am intrat in fata spre disperarea mosnegilor care stateau la coada.
am o saptamana f aglomerata care se termina cu o nunta la suceava.
va pup si ne mai auzim.
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Andreutza, la ce fac este sora ta? E bine ca a primit totusi loc in ccamin, ca vezi ce bataie e pe locuri si gazda costa sigur f mult. Daca are colege din aceeasi facul. dragute, o sa fie sigur super. Mult succes in primul an!
Carmen si eu stiam de un aparat "umidificator" ce umezeste aerul de multe ori prea uscat din incaperi si de aici nas uscat -> probleme respiratorii; tu si citit si imprresii de la pers. care l-au folosit? e bun?
Oricum pe siteul dat de tine cel mai ieftin e 96 ROn la care se adauga filtrele 32 ROn si sigur costurile de expediere = 150 RON poate in total.
Adriana
ellinia spune:
Neatza!
Eu stiam o metoda foarte ieftina pentru a umidifica aerul. Se pune un vas cu apa pe calorifer, dar nu mai stiu daca are vreo importanta daca e caloriferul rece sau cald. Stiu ca asa faceam in apartamentul din Bacau, era aerul foarte uscat, Stefan era mic si, fiind si foarte cald, nici nu puteam respira, asa ca mi-a zis cineva sa pun un vas cu apa pe calorifer. Bine, ca era Stefan mic, acum nu cred ca ar rezista vasul respectiv pe calorifer
.
Revin, acum astept pe cineva.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ana1980 spune:
Buna dimineata !
Multumesc inca o data de urari si de aprecieri. Vroiam sa va fac o invitatie pe la noi(pt cine poate) sa v-o prezint pe Ecaterina Cine are placerea, timpul si cheful necesar va astept cu mare drag. Ce ziceti, stabilim o zi?
Ma pregatesc sa o pun pe cea mica in marsupui si sa ies un pic cu ea afara. Trebuie sa cumpar cate ceva si e mai usor asa, decat cu carutul. Mai vorbim cand ma intorc sa va spun cum m-am descurcat![]()
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
LoraG76 spune:
'Neata!
Ana, noi venim cu placere cand ne trece raceala ca amandoua suntem mucoase si azi dimineata il durea gatul si pe Eugen. Abia asteptam sa o cunoastem pe printesa!
Eu stiam ca e altceva umidificatorul ala, asta de care ne-a zis Carmen in schimb are si sare din aia in compozitie, sau cum s-o fi chemand, cum e la salina. Noi aveam pentru calorifere niste chestii speciale de agatat, din ceramica, in care se pune apa, pentru umidificarea aerului. Le luasem din Practiker, dar le-am lasat unde am stat inainte.
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
'neata
Adriana, din ce am citit acolo, aparatul ala nu e un simplu umidificator de aer, ci are o bucata de sare de salina. Asa ca iti face un fel de aerosoli in camera.
Andreutza multa bafta surorii tale la facultate. Dar si distractie maxima!
Pt mine cei 4 ani de stat in camin la facultate au fost cei mai super din viata mea. Atunci m-am distrat cel mai mult, dar m-am si maturizat si am invatat ce inseamna sa fii responsabil, sa fii pe propriile picioare.
Lora i=au trecut mucusorii Iustinei? Cum a fost ieri la gradi ? A dormit la pranz?
Criss, Iuly voi ce mai faceti?
Azi ai mei au fost mult mai calmi. Rares a mai plans, dar pana l-am terminat de schimbat se linistise. Cand a intrat, s-a dus la o tanti de aia in brate imediat si nu s-a mai uitat dupa mine.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Laura25 spune:
Am inceput sa scriu mesajul cam cu o ora in urma, dar a intervenit o sedinta, asa ca l-am terminat si l-am trimis abia acum.
Ana, multumim mult pt invitatie. Ma gandesc insa ca ar fi mai bine daca am veni pe rand, nu toate odata. Prea multa aglomeratie si galagie ar agita bietul copil. Parera mea, acum tu hotarasti. Noi venim cu drag. Dar la fel ca Lora, asteptam sa treaca tusea si mucii la kinderi.
Am pus aseara pe net cateva poze facute zilele trecute .
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
LoraG76 spune:
Laura, ce mari au crescut strumfii!!! Sunt tare dragalasi si nu ma asteptam sa fie asa schimbati!

Iustina n-a mai plans la ghedinita, a fost chiar f. bine ieri, cand a luat-o d-na la 4 era tare vesela si ii povestea de zor ca a dansat si s-a jucat cu copiii si au iesit afara si au scris cu creta...era chiar entuziasmata si asta nu poate decat sa ma bucure! Azi dimineata, in schimb, iar a inceput sa bombane ca nu vrea sa mearga, a stors si vreo doua lacrimi, era cam moftoroasa, in schimb avea de ce, pentru ca era tare obosita, aseara am fost la o zi de nastere si a adormit pe la 10.30. Cand am ridicat-o din pat s-a dus in sufragerie, s-a asezat pe canapea si a adormit la loc...va dati seama cu ce inima am trezit-o din nou...oricum, partea buna e ca n-am lasat-o plangand, doar maraia putin ca vrea acasa.
Lora, mami de IUSTINA