Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)
Raspunsuri - Pagina 17
Adriana_78 spune:
Ana, si noi am vazut pozele. Ma bucur ca v-ati simtit bine. Ecaterina e o dulcicca, grasunica, inseamna ca e cuminte si mananca bine.
Casandra s-a obisnuit sa doarma singura in camera sau dormiti toti impreuna?
Ce cald e afara .... Carmen, noi am fost la Aurora, da' pe voi nu "v-am zarit".
Azi in parc a venit o grupa de gradinita de la Gr. nr 3,cea cu loc de joaca frumos din spate de la sc. 12. Erau vreo 16-17 cu o singura educatoare sau ce o fi fost, o tipa tanara, tare cocheta. S-au dat toti buluc la tobogan apoi au adunat frunze si Lara bine-nteles cot la cot cu ei a adunat si i-a urmat peste tot.
Am auzit-o pe educatoare tipand la unii care se suisera sus la gardul de la strada, certandu-i ca-i urecheaza si chiar pe unul l-a tras de maneca.
Si eu mai aplic metoda asta Larei at. cand nu asculta ce-i spun, nu stiu cum e cand un strain face asta cu ea. oricum copiii erau de grupa mijlocie, mai marisori, se descurcau singurei.
Adriana
LoraG76 spune:
Ana, emotionante poze!
Dana, vad ca esti tare mandra cu finuta in brate! Tare bine iti sta cu bebelusi! ![]()
Adriana, sper ca educatoarea aia doar ii ameninta, parca as vrea sa cred ca nu ii urecheaza la propriu...imi dau seama ca sunt f. greu de stapanit atatia pitici neastamparati...eu as lua-o razna cu siguranta!
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
Lora cred ca la oricine sta bine cu bebelus in brate!
Multumesc de complimente,n-am slabit,asa am fost si acum o luna sau doua,ma mentin cam la 55 kg,ultimele zile au fost mai grele,fara prea mult somn,Ana tuseste si iar are pe o amigdalita ceva alb.Am fost sa-i iau exudat si voi vedea peste 2 zile.Mai tuseste si ea,dar mai mult noaptea prin somn,cred ca e de la gat.Azi am tinut-o acasa si cred ca si zilele urmatoare,ca sa n-o scap!
Nu zic mai multe ca sa nu plictisesc pe careva,am scris totusi ceva ca sa nu par dezinteresata
!
Dana,mami de
Ana Maria(6.09.2004)si
Paul Marian(8.09.2000)
lunna27 spune:
Ana ce pustoaica mai,la 30 de ani
???
Dana,mami de
Ana Maria(6.09.2004)si
Paul Marian(8.09.2000)
LoraG76 spune:
Bey, ia vezi, ca io am deja 31...adica nu mai sunt pustoaica??? Poate te fugaresc! Sunt inca in perioada adolescentei, te rog frumos!!!
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Dana cum ii place lu Paul la scoala? Mai mult ca la gradinita? E programul incarcat? Are mult de scris cand vine acasa?
Si tu cum reusesti sa te mentii la 55kg? Ca eu ma mentin cu brio la 60
, dar tare as vrea sa mai scad macar vreo 4
.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
LoraG76 spune:
Hihi..si io...tot la 60 ma mentin....
am mare grija sa nu scad...![]()
Lora, mami de IUSTINA
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!!
adriana,din nou,iar imi cer scuze ca nu am ajuns in parc,stefi s-a trez la 10,20(puturoasa)si apoi am fost la spital ca e internata soacramea cu o prb de stomac
,cred ,inca nu se stie exact,apoi a trecut timpul si uite acasa,mica doarme de rupe ,dar poate si mai sigur ne vedem curand.
ana,dana,felicitari!!!fff frumoase pozele,ma bucur ca v-ati distrat si cei mici s-au simtit binesi chiar ati slabit!!!!fetelor....asa ca sa va mentineti in forma.![]()
![]()
andreutza,criss,ianusca!!!!!ce mai faceti voi???????....iar daca se mentine vremea frumoasa facem o iesire pe o terasa ,ceva???
pupici![]()
,carmen si stefi![]()
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!
citeam pe aici,pe forum si am dat peste un aparat de purificat aerul din camera si fff bun utilizator in sanatate mai ales probleme respiratorii.poate stiti de el sau daca nu gasiti detalii pe
www.salin.ro,am citit si mi s-a parut interesant si poate il gasesc si pe aici de cump.sau online,eu am prb cu sinuzita dar cica ajuta mult chiar daca esti si sanatos.
carmen si stefi.