Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, subiectele care nu sunt deschise de tine, pot fi evaluate, in functie de cum iti place, de la 1 la 5 stele. (ai in partea de sus a paginii, "Evalueaza subiect"). Subiectul nostru e fost evaluat cu 5 stele de Ana si de cghitescumd. Il poti evalua si tu daca vrei.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

laura, superbe poze. si mie mi se pare ca au crescut strumfii, sunt grozavi. si mi se pare ca seamana f bine cu tine, amandoi.

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Ana am vazut si eu pozele. Foarte frumoase. Sa fiti sanatosi cu totii parinti, finuti si nasi.
Ti-ai depus la primarie actele pentru indemnizatie? Acolo se depun nu? Am inteles ca dureaza cateva luni pana iti vin banii . E adevarat? Daca da eu ce fac in lunile alea? Daca ai mai multe informatii spune-mi si mie ca habar nu am cum sa procedez si de unde sa incep. Si as vrea sa stiu din timp. Merci.

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna!!
Si noi suntem bine,ne-am adaptat fara probleme la gradinita,acum invatam poezii si cantecele...Si cristian a fost bolnavior,dar l-am tinut acasa doar o zi.
Eu sunt bine,nu-mi vine sa cred ca ma simt bine.Burta creste,eu ma misc din ce in ce mai greu..dar e bine in general.incep deja sa ma gandesc cu un pic de teama la nastere dar sper sa-mi treaca.
In rest am vazut pozici,sa va traiasca minunile!!
va pupik si s-auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Iully, bravo, ma bucur pentru voi! Sa auzim numai de bine in continuare!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!
ana,multumim de invitatii,chiar dorim sa te vizitam dar bineinteles daca am cu cine veni?si cand ?sau poate ne auzim la un telefon.
despre acel aparat v-am scris ca sa aflu si pareri de la voi,prea multe detalii nu stiu decat de pe internet dar oricum nu e o prb mare.
criss ,nu ti fa prea mari prb cu banii aia ,ii vei primi imediat ,acea indemnizatie ,dupa cele 62 de zile parca de concediu care iti sunt platite de firma ,adica dupa ce nasti si apoi imediat la o luna vei primi indm,asa ca mai e timp pana la cei 8 mil.,dar intre timp primesti banii de la servici,la mine asa a fost.
pupici carmen si stefi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Criss e vorba de 2 concedii: prenatal-ti se plateste de firma si cel de crestere a copilului-intra in viguare imediat dupa cel prenatal. Prenatalul-nu mai stiu exact cate zile-oricum il ai vreo luna si ceva dupa ce nasti si de asta dureaza pana iti intra indemnizatia. Eu incep cu oct si am sa-i iau in noiembrie, la inceput.

Carmen va astept. Poate te 'cuplezi' cu vreo fata si vii. Adriana, ce zici?

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

saluti fetele!!!
multam ana de invitatie,chiar acu am sa o rog pe adriana,sa luam legatura si poate venim cat de curand si poate mai vine si o alta fata,asa ca, sa ne astepti!!!adrianaaaa ce zici???

Mergi la inceput

meeeeci fetele!!!!!! va uitati????
laura,tu sigur te uiti nu???? atunci sa castigee romaniiiiii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Imi pare rau ca nu am timp sa trec mai des pe forum!

Trec printr-o perioada foarte grea. Ian iar nu-mi doarme noptile, la servici e cumplit de mult de lucru... de raspundere nici nu mai zic... Toate se sparg in capul meu....

daca trec si de luna asta...Trebuie sa merg la control cu Ian la tg mures.'''E si ziua lui Iann si nu stiu ce sa fac, suntem cam descoperiti cu banii., avem si o nunta si colac peste pupaza am aflat ca pana pe 18 10 trebuie sa invat 3 modele de ECDL altfel imi expira certificatul start. Ce zici laura e posibil ? in conditiile in care nu dorm noptile?

Mergi la inceput