Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)
Raspunsuri - Pagina 13
Adriana_78 spune:
Criss, merci, insa am uitat sa va spun ca am fost in orion si i-am luat de acolo Larei pantaloni. E adevarat ca nu sunt ei cei mai frumosi, insa ii vin bine si pt. joaca sunt potriviti. Am fost uimita, ca am gasit mai multe hainute in Orion decat ma asteptam.
Lora, Lara doarme pe la 13; si ea e un pic racita; s-a plans dupa baie ca i-a fost frig si probabil asa a si fost si a doua zi, a inceput sa-i curga nasul;
Acum e vioaie - nu stiu daca s-o scot sau nu; afara e innorat, insa nu e frig; poate iese dupa-amiaza
Adriana
ana1980 spune:
Adriana in Orion sunt 2 standuri calumea cu hainute pt copii.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Laura25 spune:
'Neata!
Lora, Adriana, sanatate multa la mucoase
(sper ca nu va suparati ca le-am spus asa). Ai mei sunt bine. Mai tusesc putin, dar e normal, nu le mai dau nimic. Sper sa ajung si eu ziua cand gmenii o sa "protesteze un pic" la plecare ca nu vor la cresa. Inca plang cu lacrimi, tipete: "nuuuu, mamamaaaa, nuuuu!!!".Din nou am primit asigurari de la doamne ca peste zi nu plang deloc.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
Laura, nu m-am suparat, Lara e mai bine, in timpul zile respira mai bine, ca mai sta cu gura deschisa, insa la somn e problema, ca nu poate respira ca lumea si se voieste pe toate partile. Eu i-am dat oscilo si i-am pus spray Sterimar cu apa de mare; pt febra functioneaza compresele cu zeama de lamaie (la incheiturile mainilor).
Cred ca e groaznic sa-i auzi plangand asa dim. Nu stiu ce solutie ar fi.
Ana, cum se cheama crema?
Adriana
lunna27 spune:
Salut
Ce mai faceti?Noi suntem bine,copii la fel,Ana mai mofturoasa ca de obicei,mai tuseste si ea din cand in cand,in rest e bine.Azi n-am dus-o la gradi ca am zis ca-i mai dau nurofen si stodal,vrea acolo,chiar se trezeste dimineata si cere la camin,si lui Paul ii place la scoala,numai ca mai e neatent,de fapt toti sunt asa,pana se mai obisnuiesc!
Nu am timp de alte detalii,ca sunt cu amandoi acasa,daca mai am timp mai intru!
Aaaa,in aprox 1 luna ne mutam!!
O zi buna la toata lumea!
Dana,mami de
Ana Maria(6.09.2004)si
Paul Marian(8.09.2000)
Laura25 spune:
Adriana, nu ai o pompitza de scos mucisorii sa ii cureti bine nasul inainte de somn? Eu le puneam in nas Marimer (apa de mare),le scoteam cu pomitza cat puteam din muci, apoi cate o picatura de vibrocil in fiecare nara. Si culcati pe perne mai innalte, sa astea cu nasul mai sus. Mai poti pune niste karvol pe o batista umeda in apropierea nasului ei.
Pt ca ai mei inca nu stiu si nici nu vor sa-si sufle nasul, eu am rugat o prietena sa-mi cumpere din Bucuresti Batista Bebelusului. Am auzit f. f. multe pareri bune despre ea. Sper sa fie o investitie buna, ca acum ii chinui tare cu pompitza asta manuala pe care o am si nici nu reusesc sa scot tot cum trebuie.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
LoraG76 spune:
A mea stie sa sufle nasul, pana acum vreo luna il sufla singura, dar acum nu mai vrea...cand ii zic sa sufle deschide gura si face aaaaaa...parca mediteaza..face yoga, cred...
Dana, bravo Anei!
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Dana, felicitari pt copii cuminti si doritori de scoala si mai ales pt achizitie. Super ca reusiti sa va mutati! Unde? In blocul de care spuneai tu?
Dana, Ana sa v atraiasca finutza, respectiv fata si sa petreceti de minune maine! 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
ellinia spune:
Buna fetelor!
Laura si eu am auzit numai lucruri bune despre "batista bebelusului". Stefan sufla si el singurel nasul, cu pompita ma mai chinuiam cand era mic!
Dana, ma bucur ca ati rezolvat cu apartamentul! Mi s-a parut ca te-am vazut ieri la semafor la Pamgaz, oricum, erai foarte grabita!
Adriana,
apropos de soare, enjoy!In wk ai sa faci plaja!
Ana si Dana petrecere frumoasa!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Adriana_78 spune:
Ellinia, de ce' sa fac plaja? Ma inviti la mare?![]()
Am glumit, vad ca a iesit soarele si e cald afara.
Laura, ii pun Karvol pe perna, nu vreau insa sa-i bag cine stie ce pompita in nas, ca sigur n-o sa stea linistita. Ea isi sufla nasul.
Am auzit si eu pe forum de Batista bebelusului, cum arata insa?tot ca o pompita?
Daca e vreme asa faina in weekend si Lara e mai bine, ma gandesc sa mergem iar la Dochia. E asa frumos la munte, mai ales daca e soare: munti, cer senin, frunzele copacilor de toate culorile ... poate avem noroc.
Adriana