Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)
Raspunsuri - Pagina 14
ana1980 spune:
Adriana crema se cheama Melkfett.
Multumim de urari. Sper sa petrecem bine maine.![]()
Abia acum am terminat si eu treburile in mare si ma mai linistesc un pic.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
LoraG76 spune:
Ana, Dana, distractie placuta maine! Sper ca Ecaterina sa fie in forma si sa se distreze si ea! ![]()
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
Multumesc,sper sa fie bine si vreme frumoasa!
Dana,mami de
Ana Maria(6.09.2004)si
Paul Marian(8.09.2000)
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by ana1980
Adriana crema se cheama Melkfett.
Multumim de urari. Sper sa petrecem bine maine.
Abia acum am terminat si eu treburile in mare si ma mai linistesc un pic.
Ana - mami deEcaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Crema asta o am si eu acasa,e f faina !
Dana,mami de
Ana Maria(6.09.2004)si
Paul Marian(8.09.2000)
lunna27 spune:
Laura,da in zona aia,la 4 camere!
Elinia cred ca eu eram,mereu pe fuga,inainte de 12 treb sa-l iau pe Paul de la scoala si tare e scurt timpul asta!
Vad ca sunteti tare vorbarete 
Dana,mami de
Ana Maria(6.09.2004)si
Paul Marian(8.09.2000)
LoraG76 spune:
Dana, cred ca fetele profita de vremea frumoasa si s-au dus la plimbare pe-afara!
Mai, mie mi-e tare somn...si ar trebui sa lucrez, ca am ceva de terminat, dar nu ma simt in stare deloc...nu stiu de ce sunt asa obosita...
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
'neata!
Dana, Ana inca odata, distractie placuta si sa va traiasca minunatiile e copilasi! 
Lora cum e Iustina? Mai bine?
Adriana cum se simte Lara? Veniti in parc la Aurora azi?
Criss cum te mai simti?
Carmen pe unde va plimbati in we asta?
Fetele, o bere mai dupa amiaza la Gradina de vara, cu tot cu copii, pe la 18, sa zicem? Interesat cineva? Daca nu o sa ploua, pare ca o sa fie caldutz azi.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
Laura, dim. am fost in vizita.
Lara a refuzat sa doarma la pranz, asa ca pe la 19 o sa pice de oboseala; la terasa cu ea nu-mi surade, ca trebuie sa stau numai cu ochii pe ea si nu numai - probabil va trebui sa alerg si eu dupa ea printre mese, ca pe ea ce s-o tina nemiscata la masa???
Oricum daca adoarme asa devreme, noi iesim in oras - daca sunteti insetati rau si stati mai mult, poate ne vedem.
Adriana
cghitescumd spune:
Am descoperit deabea acum ca exista pe www.desprecopii.com/forum topice in care se discuta pe plan local, aici in Piatra Neamt. E drept ca nu am mai intrat de mult pe forum (ma tem ca de peste 2 ani)...
Am deschis un topic
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108244
despre scolile din Piatra, fiindca la anul trebuie sa mergem in clasa I. Adresa este mai jos.
Ne-am bucura sa aflam citeva pareri si cred ca ne-ar fi foarte utile.
Va multumim anticipat.
Aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47771&whichpage=1
am deschis acm 2 ani si ceva alt topic despre gradinite, dar a ramas de atunci stingher, iar aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72733
pe vremea cind eram doritori de informatii(suntem si acum)despre profesori capabili sa-i invete pe prescolari limbi straine