Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Noi la botez i-am pus in apa toate minunile pamantului, si bani si bijuterii si zahar, busuioc, etc. Na, ca n-am stiut ca trebuie sa mai si sufle nasa peste copil ca facea si asta Oricum imi aduc aminte cu drag de tot ce tine de botezul lui Stefan de parca ar fi fost ieri! Era asa mititel!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

La Casandra noi am pus tot felul de plante: flori de mai multe soiuri, grau, busuioc, etc. Si a fost si ea suflata cu zahar si busuioc.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Hai ca m-ati facut nostalgica... Ce vremuri! Imi aimintesc de Cristina, nasa shtrumphilor care nu are copii si era speriata toata, era prima data cand manevra un bebe . Si Bianca mea nici 3 kg nu avea inca. Erau asa mici, mici, mici...Si acum o striga din fata blocului sa coboare sa se joace cu ei (ea sta in bloc cu noi, la scara de alaturi), i se suie in brate si o pupa.
Parca mi-e dor si mie e perioada cu burtica... Dar numai atat! Nu ma tenteaza suficient de mult ca sa mai incerc odata

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mama, de ce de minunatii povestiti voi acolo!
Lara avea 1 an si doua luni cand am botezat-o, mergea deja binisor, imi imaginez cum ar fi reactionat sa se vada in apa cu fel de fel de chestii! La botez ea se plimba prin biserica si a facut si prima tumba din viata ei. A cazut de pe scarile de la altar, ca inca nu stia sa coboare scarile - da' a cazut artistic cu o intoarcere in aer

Cumnata mea nici pana acum nu si-a botezat odrasla si nici n-o sa avem parte de acest eveniment in curand, ea cel putin a declarat ca o lasa sa-si aleaga singura religia, atunci cand o fi destul de mare sa inteleaga ce si cum - fiecare cu ideile lui, eu n-am comentat nimic

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

daaaa,ff frumoase amintiri sunt cu botezul,e dragut si atat de neindemanatici sunt nasii,mai ales cei fara copii,asa a fost si la noi dar s-au descurcat de minune si mai vine si taierea motului,o alta distractie cu alesul de pe tavita,sa vezi ce o sa faca pe viitor bebeii......
criss ce faci draguta????andrada??
iar vremea asta e jalnica,iti vine un somn de nu se mai poate!!!!!
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cred ca maine Iustina nu o sa mearga la gradi...vad ca iar ii curge nasul cam tare si e putin ragusita. Nici nu stiu ce sa-i dau.... Momentan o sa-i dau doar nurofen, poate ca o sa-i treaca.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Deja ma doare capul la aranjatul la mese. Mai am de aranjat 2 mese si. nu stiu cum sa-i impart

Lora insanatosire grabnica Iustinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Salutare fetelor.
Am fost foarteeee racita. V-am zis ca Andrada joia trecuta era prinsa de raceala am fost cu ea la dr vineri si sambata aproape ca ii trecuse dar m-a luat pe mine. Si de sambata pana azi am tot tras si bolit. Nu am putut dormi noapte ca mi se infunda nasul nu prea am mancat ca ma durea gatul dar azi m-am simtit mult mai bine. Si una peste alta am foast si la servici ca nu am avut ce face - inchidere de luna. Asa ca am lipsit motivat.

Cristina intrebai de pelerine de ploaie. Eu am vazut la magazinul ala din spate de la Diana ceva cu Tommy parca. Incearca si vezi ce au.

Adriana hainute frumoase mai sunt la magazinul Baby (undeva spre Liceul de chimie) si la asta Tommy. Mie imi plac si nu sunt inzorzonate.

Azi am avut sedinta cu parintii. Am scapat destul de ieftin : 50 lei pt rechizite si inca 50 pentru o usa la clasa si niste rafturi.
Acum va las ca trebuie sa o pregatesc de culcare pe Andrada.
O seara buna va doresc tuturor.

ps: la servici nu am net.

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Pana la urma am dus-o si azi la gradi, ca doar ii curge nasul, altceva nu are. A mai protestat ea putin, dar nu a plans nici azi.
La voi cum e?
Adriana, tu la cat o culci pe Lara? Poate se intalnesc fetele azi, ca o ia d-na la 12.30.
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora si Casandra a protestat putin cand a plecat de acasa, dar am vazut ca pana la masina ii trecuse, deci sigur va ok la gradi. Sunt curioasa daca mananca azi, ca ieri nu a mancat iarasi. Are zile si zile.

Azi sunt o mamica fericita pt ca ieri mi-a adus sotul o crema de galbenele(este nemteasca) care a facut minuni cu funduletul Ecaterinei. Se vad diferente considerabile. Si eu am dat bani pe tot felul de creme dupa care nu se vede nimik...uite asa mai invat si eu

Mergi la inceput