Piatra Neamt, Perla Moldovei (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ana, la noi, la iritatii, nu mergea decat pudra de talc, orice altceva ii provoca usturimi si-l irita si mai tare. Dar Ecaterina cred ca e mititica pentru pudra de talc, incearca cu creme recomandate de fete, trebuie sa gasesti ceva care sa i se potriveasca!
Criss tu nu mai zici nimic?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura imi pare rau sa aud asta. Casandra a reactionat exact la fel cand taicasu a tras-o de urechi(in gluma) si a venit si l-a parat la mine. A fost asa de comica cum imita de m-am prapadit de ras. La tine e de plans ca nu stii ce si cum. Sper totusi ca va fi bine si nu se omporta asa cu ei.

Oricum voi schimba marca de scutece. La Casandra am folosit Pampers fara nici o problema. Cred ca si astea sunt din ce in ce mai proaste ca se cumpara cel mai mult.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ellinia facem sambata asta si la biserica si la restaurant iar duminica ii facem baita.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Atunci, petrecere frumoasa!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ana, sa aveti o zi cat mai frumoasa!

Despre ce baita vorbesti?
I-ai mai facut baie pana acum, nu?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, Ana vb de baita de a dupa botez pe care o fac nasii.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, merci, acum ca spui, parca imi amintesc ca o prietena din Viena si-o botezat baietelul la Timisoara si povestea si ea pe atunci de o baita cu petale de trandafiri ... ce mai, nebunie!

Lara n-a avut parte de rasfatul asta, nici nu stiam cum se face si nici n-a pomenit nimeni de vreo baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si dupa baita se "sufla" copilul cu zahar si busuioc, cica......asa m-au pus "babele" pe mine sa fac cand am botezat, sa tin in gura zahar si busuioc si sa suflu peste bebe ca sa fie dulce si sa aiba pielea frumos mirositoare pe viitor.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si nasicile shtrumphilor au suflat cu busuioc si zahar . In cadita nu am pus decat apa, dar pe langa caditza am pus tot felul de obiecte care ar fi trebuit sa le "meneasca" viitorul. Cam aceleasi obiecte le-am pus pe tavitza de pe care au ales la 1 an.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!!
mai fetelor nu fiti suparate,vin vremuri si mai bune,cu soare si bucurii si noi tot prietene vom ramane,iar acu sa va povestesc ey ceva legat de baita de botez...normal au fost petalein apa,biju chiar de argint si aur si mai mult5e prostioare,dar cel mai mult ne-am distrat cu suflatul nasilor cu zahat si busuioc la puta ,picioruse si sub brat parca si au suflat frate de am mai facut o baie la bebe sii trece un timp si ii simt un miros mai intepator un pic la degetele la mica si zic;mai astia nu au suflat bine ca ii miros picioarele !!!si uite asa cand veneau nasii ii puneam la baie si sa o spele si sa sufle iar cu zahar....,bineinteles de amuzament si cand era mica dar si acu se mai simte cateodata ,mai rar,si radem de ea foc.
iar in leg cu gradinitele si cresele chiar ca se intampla tot felul de nebunii ceva f comunist as spune,dar noi mamicele suntem alaturi de ei si va fi bine,numai zic ca acu am vazut si eu la nepotele cum e la scoala jaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeee.
mai vb pupici carmen si stefi.

Mergi la inceput