* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Cam atat mai avem!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Foarte frumos!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
bisous spune:
Buna seara fetelor,
Va dau si eu meniul lui Victor dar al meu are 4 mese pe zi si nimic intre ele,o fi bine ca vad la voi mai multe
la 8 dimineata:invariabil cereale cu lapte de la Milupa cam 200,250g
citeodata la 9 ,100ml de suc de portocale sau mere.
la 12 jumate:mancare gatita din oala din care mancam toti(nu mai pun piper si fac mai putin sarat dar in rest la fel mancam si noi)cam 250g,azi de ex a mancat ardei umplut
la 16 masa de fructe,cu biscuiti, cereale, ou,danonino(2)
la 20 invariabil 300 g de iaurt simplu, nu ii pun biscuiti ca e grasut.
Asta e tot,noaptea sta 12 ore fara sa bea macar apa.Mai rontaie prin parc un pufulete, o crochete dar putin.Voi ce credeti,e prea putin?Ati vazut cum arata,e baiat cu greutate
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26quote:
Cam atat mai avem!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Vai Mira cat de emotionant...Cred ca retraiesti clipele de acum un an..parca a trecut prea repede nu?
eu cel putin asa simt, parca il mai vreau din nou bebe....ooofff, amintiri, amintiri....
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Chiar azi ma gandeam ca acum un an nu mai reuseau drii sa mi-l scoata la lumina (am stat vreo 3 zile in spital din lipsa de anestezist)... in timpul asta D imi scotea din sertare chilotii si sutienele care tocmai le aranjasem frumos... am avut un sentiment asa de fain... ca am dat si apa la soricei... nu-mi imaginam ca poate fi asa de emotionant sa-ti implineasca piticu' un an...
Acum tocmai a terminat de scos rufele din masina de spalat si le-a imprastiat prin casa...
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelacquote:
Originally posted by alexutza_26quote:
Cam atat mai avem!
Vai Mira cat de emotionant...Cred ca retraiesti clipele de acum un an..parca a trecut prea repede nu?
eu cel putin asa simt, parca il mai vreau din nou bebe....ooofff, amintiri, amintiri....
PRINTZUL
Chiar azi ma gandeam ca acum un an nu mai reuseau drii sa mi-l scoata la lumina (am stat vreo 3 zile in spital din lipsa de anestezist)... in timpul asta D imi scotea din sertare chilotii si sutienele care tocmai le aranjasem frumos... am avut un sentiment asa de fain... ca am dat si apa la soricei... nu-mi imaginam ca poate fi asa de emotionant sa-ti implineasca piticu' un an...
Acum tocmai a terminat de scos rufele din masina de spalat si le-a imprastiat prin casa...
Cunosc fazele de genul intins rufele prin toata casa...ca se vor usca ele candva cand va avea mami timp sa le adune in urma mea
PRINTZUL
MamiLili spune:
Bisous, nu, sigur nu e prea putin.
Gety, cred ca-i mai bine sa incepi cu peste de apa curgatoare de munte, gen pastrav. De fapt pastravul e cel mai bun peste datorita sensibilitatii sale, nu rezista intr-o apa poluata sau murdara. Despre pestele oceanic exista multe controverse datorita poluarii masive a oceanelor. S-a demonstrat ca pestele oceanic acumuleaza multe saruri de mercur, fff daunatoare.
Uite cum am procedat eu la introducerea unui aliment nou: i-am dat intai de la borcanel, mi s-a parut mai safe si abia apoi i-am dat alimentul propriu-zis.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
Ignatica spune:
Gety su iti recomand pestele proaspat pentru inceput. Eu i-am dat inca peste congelat, dar poti intreba pediatrul despre el, ar fi buna informatia.
bisous e ok si regimul vostru, contine tot ce trebuie, ne adaptam si dupa preferinte, program, asta e, bine ca puiul creste bine.
alexutza multumesc de exemplu, ce ma bucur ca am deschis subiectul asta cu papicile copiilor.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
beatrix spune:
Fetele, imi pare rau daca v-am ingrijorat! N-am vrut asta! Eu v-am impartasit ce m-i ss-a spus aici! V-am zis ca si eu am ramas surprinsa dar ma gandesc pe de alta parte ca nu degeaba mi-a zis aia! Eu cum ma duc la doctor aici, merg pe mana lor! Chiar daca uneori nu sunt de acord pana acum nu am avut motive sa pun la indoiala competentza lor!
programul nostru de masa acum este urmatorul:
-6.30: 210 ml lapte cu 3 masuri de cereale
-11.30-12: legume cu carnitza (250-300g)
-15-15.30: fructele (200-250g)
-17.30-18: 100 ml supa sau 100g iaurt simplu
-20-20.30: 240 ml lapte cu 2 masuri de cereale!
Noapte buna bucurii!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Ignatica spune:
beatrix e ok, ma bucur ca mai aflam cate o parere de pe alte meleaguri. Stiam si eu ca de la o varsta a copiilor trebuie sa fie un echilibru intre mesele de lapte si celelalte, adica sa nu se faca un exces de lapte in defavoarea legumelor, fructelor, carnitzei etc. Dar habar n-aveam de cantitati. Oricum a fost binevenita interventia.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
lilina spune:
bona sera bucurii
noi papam asa:
ora 6-7 dim.210 - 250 ml.lapte Milumil 3
ora 12 - piure de fructe (banana,mar,piersica,ananas "combinari de n luate cate k") + cereale si apoi 1-2 biscuiti
ora 15 - mancare de legume cu carne de pui sau vita sau peste(facuta special pt.el....inca nu ne-am combinat la gatit) cu paste sau orez + painica (este fun painica). La mancarica nu pun decat ulei de masline sau unt, daca e piure, si putina verdeata. Mentionez ca 2 zile pe sapt.fac pauza de carne si ii dau doar mancarica de legume
ora 19 - iaurt cu cereale si uneori si branzica de vaci
ora 21.30 - 250-280 ml.lapte Milumil 3 + 2 cupe cereale Milupa cu biscuiti
Nu ii dau ficat,iar ou f.f.rar
intre mese mai ciugule o boaba de strugure, un biscuite, o grisina
si ii mai dau si de la noi papa,ca mancam la masa toti odata
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"