* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

lA MULTI ANI Maria si Rares,sa fiti sanatosi,frumosi si norocosi.

Si la noi se apropie ziua cea mare,mama cata treaba am mai avut si nu zic maine ce mai am pe cap,o singura dorinta am sa nu ploua.
Multumim de aprecieri.
Vazut si io pozele anuntate Bisous (tare dragalasi copii mai ai)si frumoasa Reby.
La multi ani si mamicii sarbatorite de azi AdinaF

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

La multi ani mamica de gemeni

vroiam sa mai spun ca Vladissimo face progrese mari in ceea ce priveste mersul....azi a facut singurel cam 10 pasi....de mai multe ori...l-am si filmat
asta imi si doream ...sa merga singurel pana duminica, cand face 1 anisor

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ignatica, si eu tot un fel de dr din asta am, care ma batea la cap sa ii dau copilului la 6 saptamani suc de morcov si portocala, apoi mar cu biscuite si cand a auzit ca vreau sa alaptez exclusiv pana la 6 luni a zis ca anemiez copilul. Eu nu i-am cerut niciodata parerea vizavi de alimentatie, tot ce am aplicat a fost din ce mi s-a parut mie mai bun aici pe forum sau pe alte forumuri de acest gen si reviste ptr copii, cartea lui Capraru s.a.
De ex eu i-am dat lui rares paine prima oara la 10 luni si o saptamana ptr ca el totdeauna a fost mai grasut, biscuiti nu ii dau decat ocazional de vreo luna sa roada ca sa stea linistit, in cel mai rau caz ii dau grisine sau covrigi din cei tari. Daca ar auzi pediatra asa ceva ar fi zis ca tin copilul flamand.
Si inca o faza dura la pediatra mea cica de la 10 luni sa incep sa ii dau lapte de alimentara ca laptele meu nu mai este bun de acum.
Gety, gata cu aprecierea, este ceva formal ca oricum spun de bine, doar nu aoi spune eu un biet asistent ca nu sunt de acord ca cineva sa sutina o teza, taman eu care am renuntat momentan la doctorat, rusine sa imi fie. Cert este ca mi-a luat mai mult de 2 ore sa fac modificari la o apreciere scrisa de altcineva, iti dai seama ce varza sunt, asa este cu statul asta acasa te mai si tembelizeaza, pe mine cel putin m-a scos rau din ritm si din mediul de la servici. Vorba sotului, peste un an o sa cant studentilor "albinuta a zburat sa culeaga miereeeeee....." In ce priveste pestele l-am bagat si noi in meniu de vreo 3 saptamani si nu este foarte incntat de gust, dar cu piure de cartofi cu mai multa smantana chiar il accepta. Pe mine ma dispera cate oase trebuie sa aleg, ii dau pastrav proaspat (cumparat din Metro) pe care l-am cumparat si l-am taiat in 3 bucati si dezget doar cat fac odata, deci imi ajunge cam 3 saptamani ptr ca nu ii fac mai des de o data pe saptamana. O sa incerc intr-o zi sa ii fac la cuptor in punga cu un strop de ulei sa vedem daca va avea mai mult succes, ca fiert nu imi place nici mie, tocmai de aceea am evitat sa fac ciorbita de peste. Eu nu prea sunt fan peste si mirosul de peste fiert mai ales imi face greata.

Bisous ferice de tine ca dormi bine noaptea, eu nu mai stiu de cand nu am mai dormit o noapte intreaga, desi de vreo 4 nopti traiesc un vis frumos: 2-3 treziri pe noapte, fara urlete, numai un sssssss sau tzitzi si gata. Parca as dormi 100 de ore asa de binedispusa ma trezesc.
Mirabela maine este ziua in care emotiile te coplesesc la maxim asa ca va urez sa aveti o zi minunata. Ce sa mai : David . Matteo , Thomas , Narcisa
Sa cresteti mari dragi puiuti si sa ii faceti fericiti pe parintii vostri.

Daaaaa, si noi intindem rufele din sertare cat mai mult posibil, le scuturam, spalam pe jos cu ele, le calcam...in picioare. Iar ultima boacana a lui fi-miu: azi se intindea pe burta si lingea parchetul. Am ramas traznita cand l-am vazut, bine ca spal de 2 ori pe zi pe jos si spal cu un detergent ecologic sau cum sa ii spun, naturist, care nu este toxic, ca altfel cred ca faceam infart.
Gata ma duc la nani ca este tarziu, maine am multa treaba, merg la o prezentare de teza de doctorat (plictiseala mare ptr mine, mai ales ca este in franceza si nu o sa pricep mare lucru), la fizioterapie se duce sora mea cu Rares si am mari emotii ca nu se descurca cu el, azi am fost amandoua si s-au inteles binisor ca am lasat-o singura sa vada care este treaba pe acolo. Este prima zi in care voi sta departe de Rares mai mult de 15-20 de minute. Pana acum nu am mai plecat nicaieri fara el, cred ca o sa imi fie tare greu fara el, parca de acum am emotii.
Si ptr ca maine este o zi mare ptr multi, va fi o zi mare si ptr mine: fac 5 ani de la casatorie, 5 ani de momente frumose si mai putin frumoase, 5 ani de chinuri si renuntari dar 5 ani si cu multe realizari: o casa aproape in totalitate renovata si mobilata si cel mai important un bebe strumf. Sper ca sotul sa vina mai devreme de la scarbici si sa sarbatorim si noi cumva, macar cu un . Ups!!!!
Va pupic si numai bine tuturor.
Ps: ati observat ca este o perioada buna ptr toti? Nimeni nu s-a mai vaitat de ceva rau: mucisori, temperatura...Sau poate ca nu am fost eu atenta? Aaaaa, Adina s-a vaitat de dureri de cap. Este de la anul ala care l-ai pus azi, asa ca un mare si din partea mea, poate trece durerea.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani urmatoarelor Bucurii:

Andreea Narcisa
David Stefan
Matteo
Thomas

Un pupic dulce si pentru mamicile lor!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

La multi anisori David-Stefan, Matteo, Thomas si Narcisa

Mamici de sarbatoritzi va asteptam maine dimineatza sa faceti cinste

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Eu incep de acum
Poftiti la , pe alese. Oficial, noi sarbatorim incepand de la ora 10.50... Si Narcisa a tinut neaparat sa stea pana la ziua ei, pica de somn si urla cand o puneam in patut. Inca i-am zis ca acum un an era liniste in casa
Acum doarme... Azi am fost la cumparaturi, i-am luat un carut nou si o rochita.

Ma duc si eu la somn...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

La multi ani David, Matti, Thomas!

Sephora si Mirabela, !

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

LA MULTI ANI! MATTEO SA FII FERICIT SI SANATOS SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR

Gabi mamica lui Rares(18.08.06)

http://www.flickr.com/photos/grecugabriela1

Mergi la inceput

Multumim pentru felicitari Tanima, Lili si Ignatica!

Beatrix, multumesc ca mi-ai atras atentia, totusi nici eu nu-i dau lapte cat vrea, dar ii place asa de mult... Acum ii mai dau cate un biberon de ceai sau canita cu suc de fructe. Narcisa are doua mese de lapte dimineata si seara, iar in rest mananca cam aceleasi lucuri pe care le-au enumerat si fetele. Mai intercalez intre mese cate un biberon, mic, cu lapte.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

[La multi ani Narcisa,David-Stefan si Thomas
Multi pupici mamicilor Xandrutza si Mirabela cu care am prestat impreuna.

Iubitului meu MATTEO,care mi-a umplut viata si ma facut cel mai fericit om de pe pamant.Imi aduc aminte cu nostalgie noaptea asta,cand la ora 2 m-au apucat contractiile si eram super nerabdatoare sa-mi vad ingerasul. Sunt o norocoasa ca am un asa copil,el e viata mea.
Copilu a adormit la 00.12 min a asteptat ca eu cu taxu sa-i cantam TANTI AUGURI...

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput