Mamici de septembrie - octombrie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La noi tocmai a fost circul de seara, dar pentru prima data a adormit dupa o repriza de 5 min de plans. Il lasasem putin in carut, ca nu mai puteam, il pimbam prin casa de peste o ora degeaba.

Inca nu mi-am revenit cu necazul cu clavicula. Imi vine sa plang mereu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, am ras azi 2 pungute de migdale , dar nu vad efecte deosebite. Si parca ieri si azi nu am mai avut sanii plini ca de obicei. Poate si din cauza ca bb a supt mai des, nu stiu. Sper sa imi aduca sotul cantarul ala mai repede ca sa pot sa il cantaresc saptamanal sa stiu cum sta treaba.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox acum ca am apucat sa citesc din urma m-am ingrozit ...saraculbb pai cum sa nu fie plangaret...nu te speria ca se reface el, dar pacat ca nu n-ai stiut din timp macar sai intelegi suferintele.

Annisia bine ca ai fost pe faza...aici iti pot ananliza si laptele in laborator si iti spun sigur care-i baiul...nici al meu nu era consistent, dar tot ma chinuiam sa il dau+completare.

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cristhina trebuie sa te chinuiesti sa mananci, multe creme fainoase gen gris, sucuri (Yoga e bun), carne alba , vitel, nu te lasa ca pierzi laptele si e pacat.Bei ceva ceaiuri ptr colici sau stimularea lactatiei???

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi
am cva de recuperat din urma , iar am ramas de trib, dar m-am pricopsit cu o indigestie de m-am mutat in baie pe wc cu ligheanul in brate , tare naspa, acum arat mai rau decat dupa anestezie zici ca ma calcat trenul
noroc cu bubulina mea care e cumintica , doar foame o nelinisteste si laptic nu prea am facut astea 2 zile si a trebuit alaptata mai des la 1-2 ore, dar acum suntem mai bine, am inceput sa mananc si tzitzile se umfla in 2 ore la loc

Andreea 27 eu am nascut la Polizu si am fost fff multumita, bebele a fost f bine ingrijit, neonatoloagele sunt niste dragute si doctoritele si asistentele, iar conditiile din spital sunt ok, am stat la o rezerva fara plata si nu am dat spaga pt asta, conditia e sa fie libere, erau 2 paturi cu grup sanitar

Roxuletoate s-au adunat la tine saracuta fata si pe bebe Andrei poate se mai linisteste




poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, eu am trecut prin diverse etape, ba scurgeri galbui 1-2 zile, ba putin rosu.

Carmenita, referitor la cezariana eu m-am simtit f bine cam la 5 zile dupa operatie-nici o durere, nimic. Firul mi l-a scos la 6 zile si nu am simtit nimic, acum ma mai doare uneori doar daca o tin prea mult in brate pe bebelina.

Christina, pediatra mi-a zis sa ma mulg dupa fiecare alaptat. Mi-am cumparat pompa Avent si ma mulgeam cand apucam- de 2 ori pe zi in prima saptamana cand simteam si sanii tari. Nu stiu daca am facut bine sau nu, acum nu ma mai mulg, laptic am si nu am sani durerosi sau angorjati.Am intrebat diverse persoane si parerea mea este ca bebe regleaza singur productia de lapte. Dac faci furia laptelui sau mastita, atunci intr-adevar trebuie sa te mulgi.

Pentru lactatie, eu stiu ca sunt f bine si curmalele. Eu mananc din cand in cand.

Roxana, imi pare tare rau pentru ce a suferit bb Andrei, saracutul de el. Imi dau seama cum trebuie sa te simti, cata incompetenta si asta intr-un spital universitar.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Pentru cine intreba de crema/ulei dupa baie pt bebe, eu folosesc Mustela Hydra bebe corps Lapte hudratant, la recomandarea pediatrei si e foarte buna, hidratanta, pe baza de ulei de migdale si jojoba.

Bebelina mea a mai fost agitata azi dupa-amiaza, dar s-a calmat mult mai repede, am plimbat-o putin in brate, si s-a linistit la pieptul meu. Multumesc fetelor pentru raspunsuri.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Mandarinutza ce bebelina dulce ai

fetele am si eu o intrebare, e musai sa faca bebe colici?

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Urmy felicitari pentru bebelus!Sa va traiasca,sa fie sanatos!

Gema bine ai revenit!
Gabriela multam fain Tu ai baut ceai de anason si chimen inainte sa nasti?Eu aici n-am gasit si am luat ceva pt.stimularea lactatiei,poate apare si la mine colostrul,caci pana acum,nimic(contine:anason,fenicul,chimion,urzica,menta..)
Roxana imi pare rau de suferinta lui bebe Andrei,bine ca se va rezolva cu timpul..Si eu cred ca as fi la fel de pornita pe doctorii aia..
Nana,Danielle voi cate tampoane v-ati 'confectionat'?Eu cred ca o sa-mi iau si din alea de noapte...daca ma lasa in spital cu ele..

Dana 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Tomasa ma bucur ca ti-a trecut raceala Nu stiu de unde moda asta cu inducerea,am auzit ca si doctorul la care merg eu o practica...deci inainte de termen,plus ca sper sa nu ma apuce nascarea noaptea,ca am auzit ca nu vine...Te programeaza ca si cand te-ai duce la cezariana...!?Nu prea mi se pare in regula,dar in fine..

Dana 37s

Mergi la inceput