Mamici de septembrie - octombrie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Felicitari proaspetelor mamici Amar, Terrapin si Urmy, sanatate multa bebicilor vostri, laptic mult si nopti linistite. Sper ca necazuri de genul celor suferite de bb-ii Andrei si Yannis sa ne fie invatatura de minte.
Roxana, astazi cand am citit despre suferinta lui bb Andrei nu imi venea sa cred. Bine ca s-a sesizat macar pediatra, desi zic eu prea tarziu. Off, saracul bebe cata durere a tras el, si cat a cautat linistea in bratele tale, ca orice bebe la pieptul mamicii lui. Cred ca pt el orice pozitie era dureroasa. Bine ca s-a sudat, asta inseamna ca si durerea a trecut cat-decat.
Uite, si nu te mai necaji, inceteaza sa mai plangi, faptul e consumat si ii faci rau si lui bb. Hai ca incet incet rasare soarele si in satucul vostru.

Annisia, tie ti-au spus concret ce s-a inamplat cu bb, cu lapticul? Nu era consistent? Ti-au facut analiza lapticului? Ce iau dat lui Yannis in perfuzie? glucoza, vitamine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Culcat BB Andrei - temporar, pana la baita. Urmeaza Alex. Pregatesc bibe de noapte. Si sa vedem. Pupici. Noapte buna.

Hai, ati deschis subiectul la clubul scutecelor?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Hai, ati deschis subiectul la clubul scutecelor?

Rox ,

Nu se poate deschide subiect la scutece pana nu naste ultima burtika de la odisee. Asa ca trebuie sa mai avem rabdare.
Pupici si o noapte linistita.

Nana, 40+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Hei, nu va mutati la clubul scutecelor, mai asteptati-ne si pe noi, va rugam! Asa ne mai initiati si pe noi novicele in ale mamicilor probleme.
Roxali, nu o sa fim singurei, din fericire, am reusit sa imi conving mama si soacra sa se imparta in doua ture dupa ce iesim din spital, pana vine sotul. O sa fie bine, am incredere. Era frumos si ideal sa fie si taticul, dar nu poti sa le ai pe toate.
Fetelor, mersi de informatii legate de creme de bebei. O sa ma folosesc de asta Klorane, sa vedem daca ii prieste si pe urma poate incerc Mustela.
Mi se pare super ca voi putea sa conduc asa repede dupa ce nasc. E tare greu sa depinzi de altii.
Multa sanatate pentru bebeii ce au suferit, Andrei si Yanis. Anissia, lasa ca Yanis o sa isi revina repede ca e un luptator. Uite ce bine a functionat instinctul tau de mamica. Te-ai descurcat super, toata admiratia!
Roxana, ce o mai fi suferit, dragul de el...Medicii nu au nici o scuza. Aveti grija de voi, bine ca acum nu il mai doare. Cred ca un masaj profesionist l-ar ajuta foarte mult.
Legat de silueta, eu una m-as bucura tare sa raman cu niste kg in plus dupa ce nasc, ca mi-am dorit mereu sa fiu si eu mai dolofana. Oricum o sa pap bine, ca vreau sa am laptic, desi stiu ca nu tine doar de alimentatie.
Vad ca azi nici o stire despre vreo nastere, ceva actiune... Poate maine.

Carmen 37+ Andrei
AMR 14 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salut.
vesti de la ema din piatra neamt.am vb azi cu ea la telefon si mi-a spus ca joi se va interna pt analize si vineri ii va face cezariana.probabil voi mai vorbi cu ea duminica-luni si va mai zic ce si cum.
nastere usoara fetelor care au mai ramas..:):)

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Noapte buna, fetelor! Eu ma tot chinui sa il adorm pe bb, dar nu vrea si pace. Sa vedem pe unde scoatem camasa...

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cred ca Stefan are un puseu de crestere ca a supt azi de m-a zapacit. Maine fac o vizita la farmacie sa iau niste Nutrinatal si o tinctura de marar sa stimulam putin lactatia. Iar ma dor sfarcurile. Ufffff!!! Da' nu ma las.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Simona, daca mergi la plafar, ia-ti eventual si ceai de Schinduf!!
Denumirea oficiala e trigonella, si cica in grecia e f f folosit pt lactatie. Mie mi-a folosit! Valabil si pt Annisia.

Si eu sunt putin stresata, bb nu a recuperat inca greutatea de la nastere.Are aprox 2830 grame, si avem deja 12 zile, miercurea trecuta avea 2700, sa zicem ca mai ia ceva pana maine...dar doar 130 de grame mi se pare cam putin pt o saptamana :( Andruzza, am cantar din ala Chicco....
El suge bine, se scoala relativ des, nu doarme mai mult de 3 ore, si alea doar la plimbare sau dupa plimbare.
Dupa ce a patit Roxana, ma intreb daca Doamne fereste nu are copilul meu ceva, nici nu prea plange tare, mai mult caraie ca o gainusa...

a, si mai are si nasucul plin, il curat eu cu ser fiziologic si se regleaza, dar are mucisori saracutul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Noi venim la raport cu intarziere, scuzabila de altfel.
Asa...Moldoveanca e o burtica frumoasa-frumoasa, senina si zambareata. Sarcina o prinde de mi-nu-ne! E sfatoasa si ei ii datorez faptul ca ieri am ajuns la control la dr. Mihalceanu. Tot ea se face vinovata ca mi-a vandut pontu' cu un magazin fain tare, si drept consecinta am plecat acasa cu un carucior Chicco ct 0.2 Duo, are si scoica, plus altecele.

Doctorita asta a reusit sa ma linisteasca si sa ma asigure ca e totul bine si am OK-ul ei pt nastere naturala cu epidurala.
Bebe e bine, i-a facut toate masuratorile, inclusiv Doppler.
A rezultat ca bb fie ca are capul mai mic, BPD 89,3 (=34s,1zi), fie ca acest lucru se datoreaza faptului ca si capusorul lui se pregateste de iesire. Initial m-a intrebat daca mi s-a mai spus ca bb ar fi cu vreo 2 saptamani mai mic, apoi ca nu e cazul sa ne facem probleme. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? ati mai auzit de o astfel de explicatie?
A ramas sa mai studiem problema la controlul de saptamana viitoare.
In rest, lungimea femurului si circumferinta abdominala conforma cu varsta sarcinii (36s,4zile), si greutate 2871-3083 g.
Lichidul in cantitate normala, circulara nu are, placenta nu e prea batrana, ea mai vrea, insa colul meu nu prea, cu alte cuvinte, la controlul pe masa, colul era scurt si permeabil la index pe toata lungimea lui.
Da' tot ne-a mai dat dr sanse 2 saptamani in formula 2in1. Asa ca vb aia, tin genunchii stransi si stau la rand, nu ma inghesui. E timp sa-mi vad de .

Aaaa, si m-am dus cu temele facute, saptamana trecuta mi-am facut glicemie, analiza sangelui-sunt anemica rau cu tot fierul luat, sideremia mare, contrastant de mare la asa o anemie. A ramas sa intrerup fierul pana refac analizele, si sa schimb si laboratorul. Deh, laboratoarele noastre...
Am dus si rezultatul de la secretia prelevata acum 2 saptamani. Trichomonas prezent, se rezolva cu 6 ovule cervugid, si nici nu afecteaza bb daca nu se vindeca complet.

In rest bb Iulius se vede treaba ca a inceput sa caute iesirea, la ce intoarceri si inshurubari facee... ieri la eco tinea pumnisorii stransi a nervozitate si shuta la greu, lu' mama.

Astazi m-am mobilizat si am pregatit lucrusoarele lui bb, iar bagajul e partial facut. Asa emotii am, parca m-am crizat. Si la ce chestii haioase am gasit pe hartia igienica, mi-e ca ma sparg in curand, si nu vreau.

Foto nashit

Alinus 36s cu Iulius
Am intrat in luna a9-a!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu sunt tot aici, ma chinui cu Alex care nu vrea sa adoarma. Am aplicat tehnica de ieri, insa sta si zdupaie in camera, ne-a sarit inima din loc cand am auzit bocaneli. Sper sa adoarma mai repede, ca e 11 noaptea si nu i-am facut baie lui Andrei.

Pe Andrei nu il mai doare acum, asa zice dr. Se vede ca nu protesteaza la nici o manipulare. Trebuie sa avem grija cu manuta ca sa nu se desprinda iar, insa doar atat.

Hai ca va las, ma duc sa fac scandal fetei, a mai fost si tati o tura. Ca maine trag de ea sa se trezeasca.

Rox ,

Mergi la inceput