Strumfi de iulie-august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
mamii spune:
cand sughite ii dau sa suga, daca nu vrea....il las in voia lui sa sughita la mine p umar
ghinet seamana cu tine siigur.si are nishte cutuliteeeeee yummy
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
liadorian spune:
Dormit ziua?! Ce-i aia?! Miruna are program artistic, atipeste cate 10 minute dupa care incepe pedalatul, smiorcaitul ,in caz ca e plictisita, chicoteala, daca e bine dispusa. In schimb, daca o iau in brate, adoarme in 3 secunde, garantat. Plimbarea nu mai e de mult somnifer nici pentru noi... Noaptea in schimb doarme adanc, chestie pentru care-i sunt profund recunoscatoare. Mai nou dorm si eu mai adanc langa ea, asa ca nu mai aud eventualele scremete si frichineli.
Ups! Revin...
Mami Lia si
domnita Miruna Demetra (8 august 2007)
mamii spune:
jadi m-ai facut curioasa de moarte cu greys anatomy .Pe ce post e??Prison break e suuper l.am urmarit si knd era la italieni
edit:de knd putem sa-i punem in fund sprijinit??
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
mychydutza spune:
Ghinetz si al meu tine pumnii stransi ..........poate si dn cauza ca poarta manusele ca altfel se zgarie pe fatza ca matza.......
siminoc am si eu aceiasi problema ca tine: 4/4 fara lift si deocamdata fara masina. iesim odata la 2 zile sau mai rar insa la mine e toata ziua geamu deschis si sper sa compeneseze intr0un fel lipsa plimbarii. dupa ce creste un pic o sa iau ham si o sa ies asa cu el. tre sa intreb pediatra de la ce varsta pot sa-l pun in ham.........
apropos de HAM, cele care aveti ce marca recomandati????????
in legatura cu masaju, de ce sa nu poti face dupa ce ai nascut???????io tre sa ma apuc de gimnastica ca ma rupe spatele..........
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
first_carmen spune:
Nu-i las sa sugita ... ca nu mai dorm. Si nu pot sa le dau formula ca mi s-a recomandat ca dupa 2 ore jumatate cel putin sa mai dau. Asa ca apelez la acreala aia de lamiie cu care se rezolva treaba.
Ma inscriu si eu in clubul celor care vizioneaza Grey's anatomy ... imi place de nu se poate ... o sa ma uit pe ODC sa vad ce noutati sunt
Cit despre Prison break am vazut cred ca primele 2 serii , nu mai stiu si apoi am ramas insarcinata si mi-a fost rau 3 luni si nu l-am mai urmarit dar oricum mi se parea tras tare de par. la fel si cu Lost. Tot atunci urmaream si Neveste disperate ... si Nip/Tuck ... o graza de seriale ... m-am lasat .... acum sunt numai cu Grey's anatomy. Oricum nu mai am timp
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua
siminoc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Simona, nu ai vreo varianta de tinut carutul? Eventual vreo debara la parter? Sau un portbagaj la masina? Ups!!!! Acum mi-am amintit ca si eu am carutul in portbagaj la masina, si masina la sot.asa ca...io cum mai ies la plimbare? Ca in brate imi rupe mainile.
Oana, merci de sugestii. Din pacate nu am nici boxa sau debara la parter sau subsol, nici masina. Sotul meu are masina de serviciu, pe care o foloseste zilnic. Si nici macar interfon la scara nu avem.

Acu' ma reped sa mai fac ceva prin casa cat motaie bebelina!

pe toate!Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)
Comoara mea, Miruna
Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa
alexi22 spune:
ioana 75 mersi ,imi era frica ca nu stiam pe nimeni sa fi mers cu avionul cu bebe asa mic dar acum m-am linistit(pediatra imi zisese ca e presiunea prea mare asupra timpanului si ma cam speriat)
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84
alexi22 spune:
mychydutza mersi mult sper sa dea randament si la mine ca nu ii mai suport,eu nu am incercat altceva decat hemorzon.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
alexi22 spune:
are cineva probleme cu constipatia la bebe?stiti alte metode in afara de supozitor si termometru?
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
jadi spune:
Eu as putea zice ca nu a facut copilul meu kk de 48 de ore dar il las sa faca ccc cand o vrea! Il alaptez si nu se considera ca e constipat! Si cand o face umple pampersul si alte mii de servetele plus imi toarna niste carnati ordonati 
Deni &
Vlad & Tudor

asa ca...io cum mai ies la plimbare? Ca in brate imi rupe mainile.