Strumfi de iulie-august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Au aparut episoade noi din anatomia lui grey si prison break.

jadi, unde?

mamii, multumim.

lia, si Victor doarme in barte f bine. Si daca vreau sa doarma ma postez la Tv, cu el in brate, desigur. Bineinteles, asta presupune ca treaba in casa se face singura.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Gata, copila mea a cazut la datorie! Doarme dusa!
mamii, printesica mea trimite pupici! Ne bucuram ca ti-au placut pozele. Cat despre caciulita, trebuie sa-i transmit mamei mele toate laudele, sa-i creasca un pic inima. Daca se mai poate, ca si as e cea mai mandra bunica din cate cunosc. E innebunita de gaza asta mica, ma si tem sa le las singure sa nu mi-o ia si sa fuga cu ea! Ei, cate un pic tot le mai las, mai beau si eu o cafea ca oamenii, mai mananc cate ceva linistita. Boierie, ce mai...
Simona, si noi avem aceeasi problema - et.4 din 4, nicio posibilitate sa las caruciorul pe undeva... Atata doar ca dupa-amiaza e lege, cum vine barbatul cadei de la munca, il asteptam in usa gata echipate si e musai sa ne coboare cele 4 etaje cu carucior cu tot. Si daca a coborat cu noi, vine si la plimbare saracu', asa flamand si obosit cum e... Ii trece cu o bere si foamea, si oboseala.
Mada, spor la invatat! Si la meditat!
Oana, mi-am clatit ochii cu fotografiile tale! Ai copii mari, ma tot uitam la ei si ma intrebam cum mi-ar sta si mie cu doi puradei pe langa mine! Inca nu ma vad in ipostaza asta, dar cine stie, acusi-acusi o sa mi se faca dor de perioada asta si poate repet experienta. Uite unde-mi sta mie mintea, noi nici macar nu ne-am reapucat de acele activitati, si io gata, procreez!
A! Inca ceva! Prin nu stiu ce mister, nici treaba mea prin casa nu se face singura. Zau, cred ac e o conspiratie la mijloc! Da' eu tot mai sper ca cel mai incapatanat va castiga - adica eu, iar vasele se vor spala singue. Na!
Carmen, si noi mai avem problema asta cu Miruna, atunci cand e foarte activa si se foieste mult. Nici nu pot sa-i strang prea tare in Pampers, imi inchipui ca i-ar fi foarte incomod, si ne mai trezim si noi cu poponeatza goala pe jumatate. Si cu hainutzele ude, uneori.

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si al meu doarme in brate,dar mai misca un ochisor , o minuta,gurita ca sa-mi dea de stire ca nu doarme profund si sa nu cumva sa-l pun jos.
Al meu doarme f bine la plimbare si nu prea imi place caci as vrea sa doarma acasa, sa fac si eu cite ceva sau sa pot dormi si eu putin.
Zic merci totusi ca e linistit si nu plinge.

Oana,si al meu tine pumnisorii strinsi si doar cind se trezeste si casca intinde si minutele(e un scump).L-am vazut pe Victoras,are niste chiscute cum le avea Vlad al meu, Andrei nu e asa.

Masaj vreau si eu ca merg aplecata de spate de la atita carat dar nici eu nu apelez la sot decit pt. masaj la talpi.In rest e mai agresiv si ma doare.

Eu abia astept sa trec la carucior sport ca e mai usor si bebe sta in fundulet si e mai cooperant.

Sanatate multa tuturor bebelusilor bolnaviori.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu stau la etajul 4 dar am interfon si am lasat carutul la parter ,i-a facut sotul o husa sa nu se prafuiasca.Daca-l fura asta e,l-am primit si imi voi lua si eu altul mai usor ca asta e cam mare si greu,as vrea unul mai simplut.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Cu treaba prin casa am noroc cu carul cu mama mea... ea face si eu stau cu bebeii si invers.
Acum mergem la Cora cu caruciorul sa dam iama prin laptic si pampersi

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Luna, imi pare rau sa aud ce i se intampla Adelicioasei. Iti dorim multa sanatate si sunt sigura ca te descurci sa o faci bine repejor pt.ca esti o mamica iubitoare si asta s-a vazut de cand inca era in burtica, abia asteptai sa iti alinti fetita!

Jadi, si Adela mea are acum perioade mai lungi intre 2 "scaunele" incepand cu 8 septembrie face cam o data pe zi, chiar la 2 zile. Astfel incat si eu zic sa nu-ti faci griji ca nu e constipat bebe... dar asta nu inseamna ca nu ma uit curioasa ce are in pampers dupa vreun set de partulete.... ma gandeam ca numai la mine se intampla, dar am vb.si cu Valen si mi-a zis ca si la ea in "imparatie" se intampla acelasi lucru.

Paticut sunt aici ... in primul rand tre' sa ma laud: AZI M-AM FACUT FRUMOASA ca nu prea eram... ... a fost prima data cand am stat "departe" de Adeluta: eu la coafor, ea acasa cu tati... timp de aproape 3 ore; deci mi-am vopsit parul, genele si sprancenele, iar cand am iesit de la coafor eram mai vesela, mai frumoasa, normal!!!!!!! mai in gluma mai in serios, oricum mi-a facut bine aceasta "miscare", ma simt mai bine ca am facut o schimbare... si voiam sa iti mai zic bravo cu siropelul de la farmacie! la noi merge si cu Bonisan cand ne strangem/ghemuim de dureri de burtica, dar mai ales cu carpita calda (incalzita cu fierul de calcat; eu nu stiu cum e cu carpita incalzita cu apa calda, pt.ca odata ce se racoreste, ramane uda pe corpul bebelusului, astfel incat umezeala clar creeaza racoare... asta ca sa ma mir putin de practica propusa de alte mamici... but pls, no offense! doar ca eu asa cred).

Si fitita mea gangureste mai mult si zambeste si ma urmareste de langa dansa pana la usa camerei, etc... cand ma apropii incepe sa rada daca ii vorbesc... doar ca inca nu rade zgomotos; rade cu toata gurita, ba chiar duce manuta la ochi ca si cum se rusineaza... e o scumpa!

Simo esti supi?

va salut cu drag.

mami karligutza

www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm, deci perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Si eu m-am facut frumoasa azi! Pentru prima oara suvitze! Acum am venit de la salon! Abia astept sa vad ce zice soterul meu diseara, nu de alta dar e surpriza. Am zis ca poate il mai inviorez ca e cam pleostit si se cam simte dat deoparte in ultima vreme!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

alexi22 si mie mi.a zis pediatra ca pot merge cu copilul cu avionul dupa 40 de zile.Tare curioasa sunt cum o sa se comporte in avion si la noi dureaza tot 2 ore.

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Si noi o sa plecam cu avionul pt 2 ore jumate cand matei o sa aiba 2 luni jumate. Sper sa nu am probleme cu el avand in vedere ca eu am un mare rau de avion- metoclopramidul si punga sunt prietenii mei de zbor.

fianna Matthew Peter
01.08.2007
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

karligutza, Andra, cand vedem si noi poze cu voi frumoase? (nu ca inainte nu ati fi fost) Poate ne invrednicim - eu, de exemplu - sa mai trecem si noi pe la coafor.

Lia, de cand eram studenta stiu ca o bere are valoare calorica echivalenta cu 2 oua. Nu spun cate "omlete" mancam! Deci sotul tau poate sta linistit la plimbare.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput